jsem spis atletickej tip, ale sport co delam vyzaduje nizsi vahy - tedy vyrovnanej pomer mezi silou a vahou vlastniho tela .. mam 190cm a 32 let
ted jsem shodil z 85kg -> 83kg .. idealni vahu bych u sebe videl kolem tech 80-82kg, nicmene kdyz chodim do cvicit a **nebeham, tak se obvykle za mesic az dva vysplham na 85-87kg ..
zadne pridavne
proteiny ani
gainery nesypu .. njn, je to boj :D .. kvalita stravy pomerne dobra, nicmene frekvence jidel promenliva - to asi taky neprospiva
na absolutnim vrcholu sve sportovni kariery v 25ti jsem vazil se svejma 190cm 75kg .. to uz je tedka asi nedosazitelne ..
jinak plati na 101% to, co tady ma cizopasnik nebo majesty v popisu:
s malejma vahama rostou male svaly a s velkejma vahama velke ;)
^^ vysvetleni: znam mnoho chlapcu, co chodi roky cvicit za ucelem *zkrasneni (hahaha) a nabrani .. po uvodnim progresu maji stagnaci a nevi co delaji spatne .. je to cele o psychice. pokud se dokazete stale drzet sve "hranice bolesti", tak porostete ..
jinak co se tyce nabrani tak mam super trening, po kterym (se spravnou zivotospravou) porostete jako z vody (ja to v lete otrocky vybehavam cca 40-50km tydne):
4x10 lehke drepy
4x4-6 tezke drepy
6x6-10 mrtvej tah
4x10 lehkej bench
4x4-6 tezkej bench
?50-100 shybu (za trening)
^^ tohle se dela v jednom treningu, muzete samozrejme dle aktualniho stavu upravit, nicmene princip je nasledujici:
- lehkej cvik: delate tak, aby jste ve 4tte serce nedali uz tech 10 opacek, pokud date, zvednete si vahu
- tezkej cvik: delate tak, aby jste jeli na max (do ochabnuti) v prvni serce max 6 opak, ve ctvrte (alespon u me) tak 3-4 opak
- doporucuju v trenincich menit poradi lehkeho/tezkeho .. jinak globalne ja zacinam nohama a obcas vypoustim MT a davam si peklo na bricho .. u tech drepu pripadne delam lehke drepy -> MT -> tezke drepy
tohle je 80% treningu .. az si tohle docvicite, tak si jeste dle chuti dejte neco (idealne bricho) na docviceni dle libosti ..