zhodnocení tréninku

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zhodnocení tréninku  Úvodní stránka -> Trénink -> zhodnocení tréninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
strongmann

PříspěvekZaslal: ne prosinec 30, 2012 10:28 pm    Předmět: zhodnocení tréninku Odpovědět s citátem

Dobrý den,
je mi 23, měřím 193cm a vážím 90kg. Od svých 7let jezdím na divoké vodě. Bohužel poslední půl rok sem hledal práci, nedodělal školu a celkově se ani nehýbal takže všechny těžce vydřené svaly se částečně proměnili v tuk a to i přesto že sem spíše ektomorf. Takže předsevzetí do nového roku je jasné. Zůstat na stejné váze a zároveň proměnit lehké tuky na těžké svaly :D. K tomu by mi měla pomoct : 3x týdně posilovna, 2x týdně běh (jeden hodinový intenzivní a druhy půl hodiny jen výklus), 2x týdně plavání + 2x týdně protahování doma kvůli tomu jak sem zkrácený. Jídelníček

(není odkaz protože nemám dostatečné hodnocení tak nemohu nahrávat fotky proto stačí ručně zkopírovat mezi [url] a [/url] odkaz )
[url]forum.ronnie.cz/post1001322.html#1001322[/url].

Chtěl bych pomoct především s posilovnou. Chtěl bych začít silovou posilovnou abych se dostal zpět do formy. Nejvíc mi vyhovovala tahle:

(není foto protože nemám dostatečné hodnocení tak nemohu nahrávat fotky proto stačí ručně zkopírovat mezi [img] a [/img] odkaz )
[img]forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1356902599_1.jpg[/img]

ale je uzpůsobená pro kanoisty. Takže jak to rozdělit abych zahrnul všechny svalové partie nebo nezná někdo podobný trénink? Nejvíc mi vyhovovala v tomto tréninku pyramida pomalým tempem následovaná 80%vahou středním tempem a nakonec výbušnost. Bohužel sem nikdy takovýto trénink na celé tělo nenašel.

Za jakékoli tipy, nápady či konstruktivní kritiku děkuji.
e-pod

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do tréninku kecat nebudu, kanoistice nerozumím (i když je to nádherný sport!) a poradí ti tu určitě zkušenější, ale s tím protažením si to myslel tak, že jsi 2x týdně určíš čas a 20 minut se budeš protahovat? Doporučil bych protahování zařadit hlavně před a po cvičení, hodně lidí na to tady zapomíná. Před a po běhání to je snad samozřejmost..
Přeji hodně síly a motivace!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
strongmann

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-pod napsal:
Do tréninku kecat nebudu, kanoistice nerozumím (i když je to nádherný sport!) a poradí ti tu určitě zkušenější, ale s tím protažením si to myslel tak, že jsi 2x týdně určíš čas a 20 minut se budeš protahovat? Doporučil bych protahování zařadit hlavně před a po cvičení, hodně lidí na to tady zapomíná. Před a po běhání to je snad samozřejmost..
Přeji hodně síly a motivace!

Tak ten trénink nemá být zaměřený pro kanoisty ale spíš pro celkové zesílení. A co se týče protahování tak samozřejmě vždy za tepla. Před cvičením spíš jen rozehřátí a krouživé cviky na prokrvení kloubů (na každém cviku ještě 1-2série s lehkou vahou) a protahování po cvičení (běhu, kole...)
ntz

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

okay, pokud chces hubnout a krasnet, tak:

- jidlo :: no comment, asi tusis, ze "nezrat a cvicit" ted bude Tve heslo
- hodne aerobni cinnosti a pokazdy **PRED treningem - tzn. pul hodiny beh (20 minut schody, etc) a potom nastoupit s cinkou
- asi bych zkusil zkraje jet 2 mesice nejake komplexni cviky .. na *bicacky se v klidu vykasli .. tzn shyby, kliky, drepy, MT, bricho, etc .. PS: klik jde delat stem zpusobu
blazen

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz: můžeš mi prosím objasnit svou ženiální myšlenku o kardiu zásadně **PŘED ( ) tréninkem? v čem je výhoda oproti kardiu po tréninku?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 6:28 pm    Předmět: Re: zhodnocení tréninku Odpovědět s citátem

strongmann napsal:
...
ale je uzpůsobená pro kanoisty...

kdyz nebudes linej, a projdes vsechny poradny, tak v jeden z nich je trening primo pro kanoisty http://kulturistika.ronnie.cz/c-12839-treninkova-poradna-09-2012.html
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz: *me **by ***zase ****zajimalo, *****proc ******delas *******porad ********ty *********hvezdicky?
mike scania

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkate na tento způsob . Každej tréninik odejedu na 1partii 1 nebo2 cviků. Je to blbost nebo to je to dobrý. Jsem v objemu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:
Co říkate na tento způsob . Každej tréninik odejedu na 1partii 1 nebo2 cviků. Je to blbost nebo to je to dobrý. Jsem v objemu.

ses hlavne ....., ....., ............., a podobne
najdi si sekci trening a dotazy, nebo zaloz vlastni vlakno
tady se pta nekdo jinej, na neco jinyho
(a tvuj dotaz je polozeny uplne blbe annei tam nic potrebneho)
mike scania

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele je to téma ZHODNOCENÍ TRÉNINKU, tak to pokládám sem a taky nevím proč bych měl zasírat forum, pořád novými tematy. Tak jeěte jednou, na každou partii (biceps, triceps, prsa ....) odejdu 1cvik potažmo 2 cviky. Dá se to takhle jet?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:
Hele je to téma ZHODNOCENÍ TRÉNINKU, tak to pokládám sem a taky nevím proč bych měl zasírat forum, pořád novými tematy. Tak jeěte jednou, na každou partii (biceps, triceps, prsa ....) odejdu 1cvik potažmo 2 cviky. Dá se to takhle jet?

jj da,a le stejne jsi jenom pumpovac bicepsu
dej sem ten trening podrobneji
2 ciky na partii nerika vubec nic, kdyz nenapises jak casto pojedes partii a s jakyma
jak intenzivne atd
mike scania

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mně stačí, když dá tak dá. Pumpovač bicepsu sem byl když jsem začínal, taď přídám i něco na kozy, haksny atd....
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:
To mně stačí, když dá tak dá. Pumpovač bicepsu sem byl když jsem začínal, taď přídám i něco na kozy, haksny atd....

chci videt tvych 6 cviku na nohy a jenom 4 na ruce
mike scania

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem koukl na téma ZHODNOCENÍ FULLBODY TRÉNINKU a přesně jak píše ten Pavel tak to cvičím i já, akorát jiný cviky.
ntz

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
ntz: můžeš mi prosím objasnit svou ženiální myšlenku o kardiu zásadně **PŘED ( ) tréninkem? v čem je výhoda oproti kardiu po tréninku?
protoze kdyz chces hubnout - jako ze to pise - tak kardiem nejdriv spal cukry a pak se dokotli s cinkou .. je to z vlastni zkusenosti .. mas pravdu v tom, ze dost casto potkavam (potkavas/potkavame) hochy, kteri si daji na zaver treningu 20 minut kolo - tohle nechapu a kdyz uz, tak ja opacne

ad treba boxeri: taky nikdy (alespon ti co znam) neposilujou pred kardiem .. nejdriv vypotis litr potu a pak mas narok na zavazi ;) .. otazka dobra - abych se priznal, tak tohle poradi je u me vlastne zvykove, ale delal jsem to stejne i s lezenim ..

ad behani: pomerne hodne (narazove) beham, ale po telocvicne me uz nic nerozbehne, opacne v poho

Naposledy upravil ntz dne čt leden 03, 2013 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - zhodnocení tréninku Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: