|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
strongmann
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 10:28 pm Předmět: zhodnocení tréninku |
|
|
Dobrý den,
je mi 23, měřím 193cm a vážím 90kg. Od svých 7let jezdím na divoké vodě. Bohužel poslední půl rok sem hledal práci, nedodělal školu a celkově se ani nehýbal takže všechny těžce vydřené svaly se částečně proměnili v tuk a to i přesto že sem spíše ektomorf. Takže předsevzetí do nového roku je jasné. Zůstat na stejné váze a zároveň proměnit lehké tuky na těžké svaly :D. K tomu by mi měla pomoct : 3x týdně posilovna, 2x týdně běh (jeden hodinový intenzivní a druhy půl hodiny jen výklus), 2x týdně plavání + 2x týdně protahování doma kvůli tomu jak sem zkrácený. Jídelníček
(není odkaz protože nemám dostatečné hodnocení tak nemohu nahrávat fotky proto stačí ručně zkopírovat mezi [url] a [/url] odkaz )
[url]forum.ronnie.cz/post1001322.html#1001322[/url].
Chtěl bych pomoct především s posilovnou. Chtěl bych začít silovou posilovnou abych se dostal zpět do formy. Nejvíc mi vyhovovala tahle:
(není foto protože nemám dostatečné hodnocení tak nemohu nahrávat fotky proto stačí ručně zkopírovat mezi [img] a [/img] odkaz )
[img]forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1356902599_1.jpg[/img]
ale je uzpůsobená pro kanoisty. Takže jak to rozdělit abych zahrnul všechny svalové partie nebo nezná někdo podobný trénink? Nejvíc mi vyhovovala v tomto tréninku pyramida pomalým tempem následovaná 80%vahou středním tempem a nakonec výbušnost. Bohužel sem nikdy takovýto trénink na celé tělo nenašel.
Za jakékoli tipy, nápady či konstruktivní kritiku děkuji. _________________ strongmann
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-pod

|
Zaslal: út leden 01, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
Do tréninku kecat nebudu, kanoistice nerozumím (i když je to nádherný sport!) a poradí ti tu určitě zkušenější, ale s tím protažením si to myslel tak, že jsi 2x týdně určíš čas a 20 minut se budeš protahovat? Doporučil bych protahování zařadit hlavně před a po cvičení, hodně lidí na to tady zapomíná. Před a po běhání to je snad samozřejmost..
Přeji hodně síly a motivace!
|
|
| nahoru |
|
 |
strongmann
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
okay, pokud chces hubnout a krasnet, tak:
- jidlo :: no comment, asi tusis, ze "nezrat a cvicit" ted bude Tve heslo
- hodne aerobni cinnosti a pokazdy **PRED treningem - tzn. pul hodiny beh (20 minut schody, etc) a potom nastoupit s cinkou
- asi bych zkusil zkraje jet 2 mesice nejake komplexni cviky .. na *bicacky se v klidu vykasli .. tzn shyby, kliky, drepy, MT, bricho, etc .. PS: klik jde delat stem zpusobu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
ntz: můžeš mi prosím objasnit svou ženiální myšlenku o kardiu zásadně **PŘED (  ) tréninkem? v čem je výhoda oproti kardiu po tréninku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 6:28 pm Předmět: Re: zhodnocení tréninku |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | ntz: můžeš mi prosím objasnit svou ženiální myšlenku o kardiu zásadně **PŘED ( ) tréninkem? v čem je výhoda oproti kardiu po tréninku? | protoze kdyz chces hubnout - jako ze to pise - tak kardiem nejdriv spal cukry a pak se dokotli s cinkou .. je to z vlastni zkusenosti .. mas pravdu v tom, ze dost casto potkavam (potkavas/potkavame) hochy, kteri si daji na zaver treningu 20 minut kolo - tohle nechapu a kdyz uz, tak ja opacne
ad treba boxeri: taky nikdy (alespon ti co znam) neposilujou pred kardiem .. nejdriv vypotis litr potu a pak mas narok na zavazi ;) .. otazka dobra - abych se priznal, tak tohle poradi je u me vlastne zvykove, ale delal jsem to stejne i s lezenim ..
ad behani: pomerne hodne (narazove) beham, ale po telocvicne me uz nic nerozbehne, opacne v poho
Naposledy upravil ntz dne čt leden 03, 2013 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|