|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | | Hydro radši od extrifitu nebo od smartlabs? popř. nějaké jiné v cenové kategorii do 1500/2kg? Díky |
Ahoj. Složením bude lepší od Smartlabs, chuťově je prý ale fakt hnusný :-) takže si vyber.
Podívej se po FA Hydro protein, teď jsem ho objednával a 2,2kg cca 1200kč. O dalších nevím... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
díky za odpověd, mrknu se po tom FA
on asi ani ten extrifit nebude lahoda  ale nějak to zkousnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
...tak ono celkově se hydro nebere kvůli chuti, ale hlavně díky prvotřídnímu složení a zpracování bílk. :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:36 am Předmět: gdgh |
|
|
Doporučuji OPTIMUM GOLD WHEY STANDARD Jahoda - Banán , nejlepší příchuť co jsem kdy měl fakt chuťovka nepráší nehrudkuje, co víc si přát, složení je taky parádní...a navíc byl oceněnej v USA nekolikrat po sobe jako protein roku, zadejte si do googlu top 10 proteins a vzdycky je tam OPTIMUM, navíc obsahuje trávicí enzymi, takže je rychle a dobře stravitelný a nenadýmá + když si to objednáte z Ronnie, tak k tomu proteinu dostanete zdarma ještě 4 30tigramové pytlíčky s OPTIMUM proteinem s jinou příchutí, dostal jsem k tomu double rich chocolate taky chuťovka!!!
ve 100g:
bílkoviny - 81,4g
sacharidy - 5,4g
tuky - 3g
Sodík - 253mg
jedna odměrka 30g = 24,5g bílkovin, 5,5g BCAA , 4g L-Glutaminu
Za mě tento protein má jedničku a budu si ho kupovat i nadále
cena za 2,273g 1200,- koukal jsem i na Heurece meli ho tam levnejsi.
Naposledy upravil CharlesWood dne pá leden 04, 2013 8:55 am, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
...obsahuje trávící hydro peptidy? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:44 am Předmět: we |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ...obsahuje trávící hydro peptidy? :) |
změněno
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:48 am Předmět: Re: gdgh |
|
|
Zkus Whey Core od Nutrendu, je to vítěz testu chutí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:53 am Předmět: Re: gdgh |
|
|
| guruhonza napsal: | | Zkus Whey Core od Nutrendu, je to vítěz testu chutí ;) |
To radši ne, protože dneska mi přišel B.I.G. od Nutrendu a nechci tomu dělat špatnou reklamu, ale práší jak prase a příchuť jahoda chutná uměle, ale příště si ho koupím zase protože je to podle mého dobrý gainer co myslíš? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:54 am Předmět: Re: gdgh |
|
|
| CharlesWood napsal: |
To radši ne, protože dneska mi přišel B.I.G. od Nutrendu a nechci tomu dělat špatnou reklamu, ale práší jak prase a příchuť jahoda chutná uměle, ale příště si ho koupím zase protože je to podle mého dobrý gainer co myslíš? :D |
Vem příště čokoládu, ta je chuťově super. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 8:55 am Předmět: Re: gdgh |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | CharlesWood napsal: |
To radši ne, protože dneska mi přišel B.I.G. od Nutrendu a nechci tomu dělat špatnou reklamu, ale práší jak prase a příchuť jahoda chutná uměle, ale příště si ho koupím zase protože je to podle mého dobrý gainer co myslíš? :D |
Vem příště čokoládu, ta je chuťově super. |
Děkuji za tip, příště objednám a zároveň vyzkouším čokoládu :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | díky za odpověd, mrknu se po tom FA
on asi ani ten extrifit nebude lahoda ale nějak to zkousnu |
Náhodou ta hořká čokoláda je fajn
BTW: Chci se zeptat... konečně chci vyměnit večerní tvaroh za micelární casein, doporučil by mi tu někdo nějakej? Přemýšlím o Optimum Nutrition, ale jestli třeba není něco levnějšího v podobné kvalitě.. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | BTW: Chci se zeptat... konečně chci vyměnit večerní tvaroh za micelární casein, doporučil by mi tu někdo nějakej? |
Kamarád si chválil MusclePharm Casein.
Případně můžeš zkusit Smartlabs Micellar Casein nebo FA Platinum Micellar Casein. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
synekjakcyp
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|