|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út leden 01, 2013 11:35 pm Předmět: |
|
|
Cakal som vsetko.. ale aby Ghita siel dole po high kicku to teda nie. A toho uzasneho rozhodcu by som smaril von oknom. V inych fightoch necha bojovnika co ledva stoji sa vratit do zapasu a tu vo finale, kde Ghita bol schopny bojovat to odmava? Aspon ze to neni K-1 a sa nebude pocitat ako 4 nasobny majster.
Apropo.. skoda ze Saki netrafil tie spinningy, to by nerozdychal nikto.  No pekne nakopal Schilta do zadku, ked si ani netapne po kole. Bonjasky nebol este tak pripraveny. Skoda Aertsa. I tak... zatial jediny clovek co stopol Semmyho v pyramide. Respekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
Ale on už byl čtyřnásobný šampion.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
Oh myslel som si ze ma 3. Nevadi, hlavne ze nema 5ty. Aby bol lepsi ako Hoost? Staci ked ma viac ako Aerts ci Remy. I ked sme neboli daleko od toho aby sa sampionom stal aj Musashi  . Nikdy nezabudnem ako bol okradnuty Karaev.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 05, 2013 1:47 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Oh myslel som si ze ma 3. Nevadi, hlavne ze nema 5ty. Aby bol lepsi ako Hoost? Staci ked ma viac ako Aerts ci Remy. I ked sme neboli daleko od toho aby sa sampionom stal aj Musashi . Nikdy nezabudnem ako bol okradnuty Karaev. |
Souhlasím. Ael jde jen o slovíčka a Schilt bohužel opět vyhrál turnaj nejlepších stand-up bojovníků světa.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 05, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
No asi mu to nejake naj patri, ked to vsetko povyhraval...navyse pokial sa dobre pamatam, tie vyhry sampiona k1 boli v rade, co este nikto iny nedokazal.
Problem nebol a nie je Schilt, problem je, ze K1 padla a nic take univerzalne na obzore nie je _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Aholíku, tím, že se za Schilta postavíš (Tvé hobby), nezměníš nic na tom, že ho fans nesnáší a nesnášet budou. A to má svůj důvod. Osobně být jím a porazit Raye Sefa, či Hunta, tedy lidi o 30-35cm menší, tak ten diplom hodím do koše. Na druhou stranu chápu, že pravidla jsou nastavena takto a Schilt si našel výdělečnou parketu. Je sice asi jediným z monster, který umí i skutečně bojovat (Vysoce specificky a adaptovaně pro svůj fyzický rozměr), ale stejně budou všichni proti němu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Aholíku, tím, že se za Schilta postavíš (Tvé hobby), nezměníš nic na tom, že ho fans nesnáší a nesnášet budou. |
No taku ambiciu zas nemam, ide mi len o to, ze vyhrava, lebo na to ma....rovnako ako som vzdy branil trebars Andersona Silvu, ktory by podla mna zdolal Sonnena kludne aj treti krat _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: so leden 05, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
o jeho kvalitach neni pochyb,to je jasny,je proste dobrej,ale stejne mi vzdycky bude lito treba takovyho sakiho,kdyz vidim,jak se chudak trapi,protoze mu na hlavu nedosahne
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 05, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
Rozumím tvému příměru, ale tahle dvě jména spolu neobstojí. Proti Andersonovi ani popel. Fakt mi zase zpravil chuť tím profesorským KO Bonnarovi.
Ale jsem rád, že se tu občas mihneš, třeba se s rozjezdem Glory vrátí i tehdejší diskutérské časy kolem K1, které jste tu s Miriem ošéfovali. Tipovačky a pod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: so leden 05, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | o jeho kvalitach neni pochyb,to je jasny,je proste dobrej,ale stejne mi vzdycky bude lito treba takovyho sakiho,kdyz vidim,jak se chudak trapi,protoze mu na hlavu nedosahne |
Přesně tak. Fandil jsem Sakimu, ale bohužel.
V finále v roce 2010 se mi líbilo jak do Schilta šlapal Aerts a díky tomu vyhrál. Snad se najde někdo další, kdo ho dokáže zastavit. Ghita na to má a sere mě, že to nevyšlo. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 3:31 pm Předmět: |
|
|
skoda ze v Holandu nemaj Klause, Badr uz mohl byt v treninku a nakopat schiltoj prdel.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
Badr je stratena existencia vymeteneho mozgu. Len nech pekne hnije vo vazeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
Takže už sedí? Vazba, nebo už dostal trest?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: út leden 08, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
Badr je tusim ve vazbe. Co je vlastne s Miriem, pravidelne jsem sledoval tuhle sekci kvuli lidem jako je on a dalsi kteri neplacali kraviny jen aby neco napsali a bylo videt ze tomu vazne rozumi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: út leden 08, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
od doby co tu oteze prevzali mladi chytraci co zacli urazet Fedora a dalsi stare paky, a vsemu zacli strasne rozumet, to tu slo do hajzlu a stara garda se tu na to celkem logicky vysrala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|