Dream 18/Glory 4 *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dream 18/Glory 4 *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Dream 18/Glory 4 *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cakal som vsetko.. ale aby Ghita siel dole po high kicku to teda nie. A toho uzasneho rozhodcu by som smaril von oknom. V inych fightoch necha bojovnika co ledva stoji sa vratit do zapasu a tu vo finale, kde Ghita bol schopny bojovat to odmava? Aspon ze to neni K-1 a sa nebude pocitat ako 4 nasobny majster.

Apropo.. skoda ze Saki netrafil tie spinningy, to by nerozdychal nikto. No pekne nakopal Schilta do zadku, ked si ani netapne po kole. Bonjasky nebol este tak pripraveny. Skoda Aertsa. I tak... zatial jediny clovek co stopol Semmyho v pyramide. Respekt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale on už byl čtyřnásobný šampion.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oh myslel som si ze ma 3. Nevadi, hlavne ze nema 5ty. Aby bol lepsi ako Hoost? Staci ked ma viac ako Aerts ci Remy. I ked sme neboli daleko od toho aby sa sampionom stal aj Musashi . Nikdy nezabudnem ako bol okradnuty Karaev.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 1:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Oh myslel som si ze ma 3. Nevadi, hlavne ze nema 5ty. Aby bol lepsi ako Hoost? Staci ked ma viac ako Aerts ci Remy. I ked sme neboli daleko od toho aby sa sampionom stal aj Musashi . Nikdy nezabudnem ako bol okradnuty Karaev.

Souhlasím. Ael jde jen o slovíčka a Schilt bohužel opět vyhrál turnaj nejlepších stand-up bojovníků světa.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi mu to nejake naj patri, ked to vsetko povyhraval...navyse pokial sa dobre pamatam, tie vyhry sampiona k1 boli v rade, co este nikto iny nedokazal.
Problem nebol a nie je Schilt, problem je, ze K1 padla a nic take univerzalne na obzore nie je
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aholíku, tím, že se za Schilta postavíš (Tvé hobby), nezměníš nic na tom, že ho fans nesnáší a nesnášet budou. A to má svůj důvod. Osobně být jím a porazit Raye Sefa, či Hunta, tedy lidi o 30-35cm menší, tak ten diplom hodím do koše. Na druhou stranu chápu, že pravidla jsou nastavena takto a Schilt si našel výdělečnou parketu. Je sice asi jediným z monster, který umí i skutečně bojovat (Vysoce specificky a adaptovaně pro svůj fyzický rozměr), ale stejně budou všichni proti němu.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Aholíku, tím, že se za Schilta postavíš (Tvé hobby), nezměníš nic na tom, že ho fans nesnáší a nesnášet budou.

No taku ambiciu zas nemam, ide mi len o to, ze vyhrava, lebo na to ma....rovnako ako som vzdy branil trebars Andersona Silvu, ktory by podla mna zdolal Sonnena kludne aj treti krat
Mike Priest

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o jeho kvalitach neni pochyb,to je jasny,je proste dobrej,ale stejne mi vzdycky bude lito treba takovyho sakiho,kdyz vidim,jak se chudak trapi,protoze mu na hlavu nedosahne
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozumím tvému příměru, ale tahle dvě jména spolu neobstojí. Proti Andersonovi ani popel. Fakt mi zase zpravil chuť tím profesorským KO Bonnarovi.
Ale jsem rád, že se tu občas mihneš, třeba se s rozjezdem Glory vrátí i tehdejší diskutérské časy kolem K1, které jste tu s Miriem ošéfovali. Tipovačky a pod.
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
o jeho kvalitach neni pochyb,to je jasny,je proste dobrej,ale stejne mi vzdycky bude lito treba takovyho sakiho,kdyz vidim,jak se chudak trapi,protoze mu na hlavu nedosahne

Přesně tak. Fandil jsem Sakimu, ale bohužel.

V finále v roce 2010 se mi líbilo jak do Schilta šlapal Aerts a díky tomu vyhrál. Snad se najde někdo další, kdo ho dokáže zastavit. Ghita na to má a sere mě, že to nevyšlo.
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda ze v Holandu nemaj Klause, Badr uz mohl byt v treninku a nakopat schiltoj prdel.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Badr je stratena existencia vymeteneho mozgu. Len nech pekne hnije vo vazeni.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže už sedí? Vazba, nebo už dostal trest?
Michoo

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Badr je tusim ve vazbe. Co je vlastne s Miriem, pravidelne jsem sledoval tuhle sekci kvuli lidem jako je on a dalsi kteri neplacali kraviny jen aby neco napsali a bylo videt ze tomu vazne rozumi.
Martin.L

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od doby co tu oteze prevzali mladi chytraci co zacli urazet Fedora a dalsi stare paky, a vsemu zacli strasne rozumet, to tu slo do hajzlu a stara garda se tu na to celkem logicky vysrala...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dream 18/Glory 4 *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: