|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Dota2 je velmi kvalitni, ale prijde mi dost pro hrace doty 1, novacci budou asi docela hledet co se to deje kolem :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
"Novou" Dotu jsem jeste nezkousel, ale Heroes of Newerth je taky moc fajn, svizny a neni tak tezky se do toho dostat
Obzvlast mapa midwars, rychly zabavny hry (= netrvaj treba hodinu).
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
sc2 - rank 9, pomalu se vyhrabávám z bronze league :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 10:02 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | já hrával Dotu 1 už od verze 6.27 a Dota 2 je taky super, jen ten přechod je docela agresivní a chce to tak týden se rozkoukat, ale souhlasím, že kdo vidí Dotu jako takovou poprvé, tak se moc nechytá |
Jn taky sem zacinal u 6.24 tusim, prijde mi ze v Dote 2 i kdyz mam nahrane spoustu, tak neni tolik noobu co bylo v 1ce, nebo uz to proste tolik neumim :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
SC2 jsem byl max. platina, ale to asi diky tomu, ze jsem se mel jeste grif ze SC:BW.
Ale klidne bych byl profesionalni hrac. Jako Idra, cely den hrat a kdyz mi daji v Koreji jeden den volna, tak ho vyuzit tim, ze se budu koukat na repleye
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so leden 12, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
rank 1 v silver league... přituhuje
Nehrajete taky někdo? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so leden 12, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | rank 1 v silver league... přituhuje
Nehrajete taky někdo? |
Hrál sem, ale v tuto chvíli nehraju.
ale nehraju jak ty 1v1, hrál sem 2v2 a občas 3v3, oboje platinová liga, v 2v2 sem měl náběh na diamonds. Hraju jenom za terrany.
Teď čekám na dlouho očekávanej datadisk s paní Kerrigenovou .
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 14, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | rank 1 v silver league... přituhuje
Nehrajete taky někdo? |
Hrával jsem, ale první ranking matche jsem vyhrál asi 3:2, takže mě to dalo hned do Platinum a klesnout se snad ani nedá. Si mě přidej - Spazik#864
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 14, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Hrával jsem, ale první ranking matche jsem vyhrál asi 3:2, takže mě to dalo hned do Platinum a klesnout se snad ani nedá. Si mě přidej - Spazik#864 |
Aha, tak to jsem projel, mohl jsem jít taky výš, ale ani jsem nezkoušel hrát proti počítači, protože jsem myslel, že když to mám nakoukaný ze shoutcastingů, že to stačí na to, abych dal skoro každýho. Ale ono ne Měl jsem nejdřív trochu potrénovat, teď už se mi občas zadaří vyhrát i 6 - 8 her v řadě. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 14, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
včera jsem si nahrál na pc snad letech hru... star wars the old republic....asi si vezmu dovolenou _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | včera jsem si nahrál na pc snad letech hru... star wars the old republic....asi si vezmu dovolenou |
Jedi academy je taky super
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Poman napsal: | včera jsem si nahrál na pc snad letech hru... star wars the old republic....asi si vezmu dovolenou |
Jedi academy je taky super | hlavne po netu to byla neskutecna prdel ale nevim jestli to ted jeste nekdo hraje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|