|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Drape, som zvyknutý na tvoje formy, ale musím uznať, teraz je tam pekný posun, slušné |
Mě zase naopak ta draperova forma připadá pořád stejná. Určitě je parádní to je bez debat ale připadá mi, že je to stále to samé.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
Ta první fotka je (pro mně) luxusní. Ale u tebe mně to nepřekvapuje,ani se nedivím. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so leden 05, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
Neblbni Turakame. Draper sice vypadá jak JCVD, ale nevěřím, že někdo s benchem 5x 100kg sype. Prostě maká a k tomu má dánu formu králíka staženého z kůže. Jeho štěstí. Budiž mu přáno.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 7:52 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ...Nohy: Nejak mne ted rostou trochu vice, co mam novej rotoped a muzu to trochu osolit na zatezi. Stejne tak mne vzdy rostly z veslovani. Mrtvoly nevim, sice se tam samozrejme take zapojuji, ale jelikoz MT cvicim porad, tak si myslim, ze uz je to pro me nohy takovy stereotyp, ze z nich rust nemuzou... |
Hele, co je to za odpověď. Ty bys měl být šťastnej jako blecha, že jsem tě pochválil a nereju do tebe.
Ale musíš uznat, že tvou hloubku podřepu u mrtvoly jsou někteří jedinci schopni považovat za dřep. A navíc bych řekl, že ty nohy vypadají líp, než u některých lidí, co je cvičí i cíleně v posilovně.
Ale teď už máš ode mě zas pochvaly na nějakou dobu vyčerpaný. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Neblbni Turakame. Draper sice vypadá jak JCVD, ale nevěřím, že někdo s benchem 5x 100kg sype. Prostě maká a k tomu má dánu formu králíka staženého z kůže. Jeho štěstí. Budiž mu přáno. |
Co to má společného se štěstím?
A BP by dával určitě mnohem víc,ale on se na něj nespecializuje a jede FB,což mu já třeba naprosto schvaluji.
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
forma neskutečná,ale souhlasím s prochm,urcite tam bude nejaká zmena ale ty formy co jsem u tebe videl jsou více mene totožný.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Neblbni Turakame. Draper sice vypadá jak JCVD, ale nevěřím, že někdo s benchem 5x 100kg sype. Prostě maká a k tomu má dánu formu králíka staženého z kůže. Jeho štěstí. Budiž mu přáno. |
draper niekolkokrat spominal ze v praskovacom obdobi, daval na bench 10+ so 100 a maxko dakych 140 ci kolko. Na mrvole nie je este ani na svojom natural limite z pred roka a nacasovanie tiez prilis nesedi. Na druhej strane keby som videl takeho nabusenca v posilke tak si okamzite pomyslim ze nasypanec (zavist )
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 07, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
4.1 KARDIO
90 minut (+ par minut rozjezd)
5.1 KARDIO
6.1 KARDIO
7.1 KARDIO
-vse ve vrazednem tempu ke konci na pokraji hypoglykemickeho soku  Tohle je sice 3x vic vystavnujici nez treninky ve fitku, ale miluju to. Hlava uz je v gymu, posledni plnohodnotny trenink byl ve stredu, tak to minimalne do stredy jeste necham a pak zase tezce do objemu - HPM & HSN _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 07, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | hlavně se nepřetrénovat? |
Sice jsem mel namysli nedojebat se, ale to je vicemene to same _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po leden 07, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
to KARDIO je tove domaci veslo ? Mam dojemm ze sis ho kdysi kupoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 07, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | to KARDIO je tove domaci veslo ? Mam dojemm ze sis ho kdysi kupoval. |
Nereknu
Az mne spachtis ten adapter na T-pritahy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po leden 07, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | | to KARDIO je tove domaci veslo ? Mam dojemm ze sis ho kdysi kupoval. |
Nereknu
Az mne spachtis ten adapter na T-pritahy |
Od 13tyho bych si na to teoreticky mohl udelat par dnu cas, esli se najak domluvime. Zatim vazuju jak ho udelat lip nez ten co uz mam.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po leden 07, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | to KARDIO je tove domaci veslo ? Mam dojemm ze sis ho kdysi kupoval. |
Ušetřím ti práci s adaptérem. Veslo nemá, má jenom novej rotoped. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|