|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 2:48 am Předmět: |
|
|
Já snad neusnu. :/ _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: st leden 02, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
Klaus .. on se uplne pomatl, kolik lidi a jakych osvobodi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 02, 2013 11:39 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Klaus .. on se uplne pomatl, kolik lidi a jakych osvobodi. |
Obvykle se Klause zastávám, ale občas je dobré udělat vyjímku.
Mám dojem že chtěl pustit na svobodu nějaké lidi, ale nemohl to udělat moc okatě. Když vyhlásil amnestii pro X lidí, dosáhl svého, nikdo neodhalí komu chtěl pomoci a z jakého důvodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st leden 02, 2013 11:46 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | mysH napsal: | | Klaus .. on se uplne pomatl, kolik lidi a jakych osvobodi. |
Obvykle se Klause zastávám, ale občas je dobré udělat vyjímku.
Mám dojem že chtěl pustit na svobodu nějaké lidi , ale nemohl to udělat moc okatě. Když vyhlásil amnestii pro X lidí, dosáhl svého, nikdo neodhalí komu chtěl pomoci a z jakého důvodu. |
Takhle to asi bohužel nějak bude .
citoval bych dnešní slova Tomia Okamury:
Tato amnestie je plivanec do tváře slušným občanům, policistům, státním zástupcům, soudcům. Dokazování mnoha kauz stálo společnost mnoho peněz - tahle investice je nadobro zmařená.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
V tom musi byt umysl, to neni jinak mozny. Klaus neni blbec a kolem sebe nema blby lidi (i kdyz Jakl je korunovanej), aby nevedeli co tim zpusobi a koho tim pousti na svobodu nebo rusi stihani.
A kdyz ctu vyjadreni Svobodnych, tak ok .. myslim ze muj hlas uz nikdy nedostanou. Akorat, ze ted opravdu netusim koho vubec volit.
PS: jak je videt, na hrade muze sedet kdokoliv, ono to je uplne jedno .. s lidma si stejne kdykoliv muze vytrit zadek
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 09, 2013 5:02 am Předmět: |
|
|
Nekde v Christchurch sem ztratil 1300 dolaru : (
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 09, 2013 5:04 am Předmět: |
|
|
To máš z toho, že chodíš do kostela. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 09, 2013 5:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | ...už moc nenarůstá, ale je jich minimálne něco přes šest tisíc, to je pravda... |
Se mnou přes šest tisíc a jedna.
...pokud je tedy řeč o tom, kdo souhlasí s prezidentovým rozhodnutím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
Ronnie, mohu se zeptat, proč s tím souhlasím? Vždyť propustil lidi, z nichž se tam někteří hned vrátili a navíc mi přijde uplně mimo, že pana Smetanu zavřeli a chtěj zase za nějaké trapné tykadla a Klausm u amnestii nedá, ale hlavně, že Rolinsová, která zabila člověka jí dostala. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 09, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ronnie, mohu se zeptat, proč s tím souhlasím? Vždyť propustil lidi, z nichž se tam někteří hned vrátili a navíc mi přijde uplně mimo, že pana Smetanu zavřeli a chtěj zase za nějaké trapné tykadla a Klausm u amnestii nedá, ale hlavně, že Rolinsová, která zabila člověka jí dostala. |
Já se do téhle debaty zapojovat moc nechci, protože se obávám, že by to byla ztráta času, který navíc ani nemám.
Jinak jsem si ale všiml, jak nás média dosyta zásobují případy, kdy se někteří amnestovaní do vězení vrací, ale to už je pohled současných médií a těm se o tomto píše mnohem snadněji a z pohledu čtenosti atraktivněji než o případech řady jiných lidí, kteří tím dostali druhou šanci a dokáží ji využít. Ano, plně chápu negativa, které s sebou amnestia přinesla, ale vidím i pozitivní stránky a ty u mě převažují. Btw. vidím je z pohledu i toho, že se z vězení při této amnestii dostali jak lidé, které sám znám (podotýkám osobně, nikoli z novinových článků) a to jak z dobré tak ze špatné zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st leden 09, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
Jako policajt jsem zásadně proti amnestii, protože už se nám to do našeho města vrací. Ty největší zmetci. Necháme-li stranou kauzy tunelářů a podvodníků, tak je třeba si uvědomit, že ve vězení jsou opravdu zmetci, který tam soud poslal proto, že už jiný cesty nebylo. Už několik let jsou vězení plný, což je na jinou diskusi, a proto soudci, pokud to jenom trochu jde, ukládají alternativní tresty a do lochu posílají jenom krajní případy. Nepolepšitelný zloděje, překupníčky, násilníky a dealery. To jsou lidi, který se krádežema a loupežema programově živí, to nejsou žádní nešťastníci, ale zmetci, kteří jiní nebudou.
O psychlogickém efektu amnestie na společnost a na policajty, st. zástupce a soudce ani nemluvě. S tisíci poctivě odpracovaných hodin si pan Ješita vytřel prdel.
Můj názor je, že veškerý amnestie a milosti jsou feudální přežitek, který nemá v moderním právním státě co dělat. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: st leden 09, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ronnie, mohu se zeptat, proč s tím souhlasím? Vždyť propustil lidi, z nichž se tam někteří hned vrátili a navíc mi přijde uplně mimo, že pana Smetanu zavřeli a chtěj zase za nějaké trapné tykadla a Klausm u amnestii nedá, ale hlavně, že Rolinsová, která zabila člověka jí dostala. |
Hochu ty to máš neskutečně pomotaný. Pleteš si amnestii s milostí - to přeci není totéž. To, co se teď kolem amnestie děje, ukazuje jednu podstatnou věc - neuvěřitelný stav našeho soudnictví - ty problémy co se vyvalily jsou tu právě z tohoto důvodu. A jestli propustili jednoho který se ti nelíbí a druhého ne? Co je to za názor? Pokud jsou nějaká pravidla, tak mají platit pro všechny stejně, ať se to někomu líbí nebo ne. Osobní sympatie tady nejen že nemůžou ale ani nesmí hrát roli - to je přeci cesta do pekel a samořejmě neúcta k zákonům.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st leden 09, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
Amnestie se nemůže ohýbat podle konkrétních případů, tak to nepracuje...
A Smetana nedostal za pocmarani plakatu zadny vezeni, jen pokutu + prospesne prace. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|