|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka160
|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:49 am Předmět: Tapézy |
|
|
Když cvičím ramena, tak k tomu cvičím i horní trapézy, když jsem je cvičil (řádně) poprvé, dokonce se mi točila hlava, jak byly přetrénovaný, ale teď jak je cvičim tak je cvičím, vůbec je necítím. Nemáte nějaký dobrý typ na cvik, nebo druh tréninku, jak je cvičit? díky (krčení ramen samozřejmě znám...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Palec077
|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
Mrtvé tahy, přítahy VČ nadhmatem, přítahy JČ s oporou hrudníku o 30° lavku. Myslím že to bohatě stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
mrtvý tah, silové přemístění _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st leden 09, 2013 9:11 am Předmět: |
|
|
Spodek trapezu: jednoznacne deadlift
Vrsek trapezu: jednoznacne hang power snatch - to boli skoro az u usi, coz u DL nikdy nedosahnu _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzousif

|
Zaslal: st leden 09, 2013 9:18 am Předmět: |
|
|
Za mě silový přemístění, farmářův špacír
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 09, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
necvičit _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka160
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Ty musíš být asi hodně symetrický, když mi radíš toto
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Jirka160 napsal: |
Ty musíš být asi hodně symetrický, když mi radíš toto |
A já se mu ani nedivim,většina kulturistů je necvičí samostatně protože ti už zabírá při jinejch cvicích...jako jsou veslovací cviky,přítahy k bradě ...ale zabíraj i u tlaků...upažování. A jeslti to s tim cvičením trapézů přeženeš a nebudeš pořádně protahovat zaděláš si na problém s ramením pletencem,fixátory lopatek apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Jirka160 napsal: |
Ty musíš být asi hodně symetrický, když mi radíš toto |
Uz ma plnou ordinaci a nepotrebuje aby mu tam chodili dalsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
Naprostý souhlas, dokonce to považuji za naprostou ztrátu času pro obyčejné cvičence. Stimulu z jiných cviků je dostatek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: |
Naprostý souhlas, dokonce to považuji za naprostou ztrátu času pro obyčejné cvičence. Stimulu z jiných cviků je dostatek . |
Jak u koho....
Jediny vyraznejsi stimul z jinych cviku nez primo urcenych na trapezy jsem zaznamenal v dobe, kdy jsem cvicival premisteni, jinak nejake mrtvoly, pritahy ci cviky na ramena mne na trapezy nikdy nefungovaly, za to par serii krceni ramen s JC / VC melo celkem vyrazny vliv. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:40 pm Předmět: |
|
|
...tím narážíš na to, že je má většina cvičenců dost zkrácené, že? Jen se ptám.... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:37 pm Předmět: |
|
|
U většiny lidí se nacházejí ve větším tonusu, než je zdrávo. Zapojují se i tam kde nemají (např. u bicepsu v stoji atd. atd.), následně to přináší problémy s horní částí páteře, přechod krční hrudní, můžou zlobit i ramena a opět atd.... víc záporů, než kladů.
Cíleně je cvičit bych také moc nedoporučoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
Moje řeč, necvičit cíleně, přinese to víc škody než užitku. _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|