|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem debatu a musím říct, že nejvíc se mi líbí asi Dientsbier, ví, zná, vystupování dobrý. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:53 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Viděl jsem debatu a musím říct, že nejvíc se mi líbí asi Dientsbier, ví, zná, vystupování dobrý. |
Ty bys volil komunisty?
Dientsbier sice nikdy ve straně nebyl, ale stejně jako jeho otec je komunistou srdcem i myšlením. Nenech se mýlit tím že byl jeho otec komunisty pronásledován. To byla jen bitka mezi komouši.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 12:13 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Viděl jsem debatu a musím říct, že nejvíc se mi líbí asi Dientsbier, ví, zná, vystupování dobrý. |
Co bys cekal od pravnika? Ze bude mluvit jako poleno? U nich je to docela ocekavany (snad vyjimkou je Benda, ale ten to ani nestudoval :)
Diensbier je jinak levej az to boli. Jediny plus, co mu clovek musi nechat je vystoupeni proti koalici v Praze. Ovsem jak to dopadlo kazdy vi, takze asi tolik k jeho "mam ve strane podporu", to leda prd. Vzdyt ho ani vsichni nechtej volit od socanu ..
Me prekvapil Schwarzenberg, byt o 10 mladsi, asi mu dam hlas. Dokonce i pres to jeho totalni eurohujerstvi. Neprekvapil me Moravec, ktery si z Franze udelal hromosvod a fackovaciho panaka. Franz totiz neumi politiku, neumi odpovedet a pritom nic nerict .. on se zamysli a tim padem je za blbce. I kdyz to tak rozhodne neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 12:18 am Předmět: |
|
|
Trochu se bojim aby s Dienstbierem v cele nebylo az moc rudo-oranzovo po dalsich volbach do snemovny ... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 12:25 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Trochu se bojim aby s Dienstbierem v cele nebylo az moc rudo-oranzovo po dalsich volbach do snemovny ... |
Tohle se mi na něm nelíbí no, ta levice z něj je cítit fakt extrémě _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:29 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Viděl jsem debatu a musím říct, že nejvíc se mi líbí asi Dientsbier, ví, zná, vystupování dobrý. |
Ty bys volil komunisty?
Dientsbier sice nikdy ve straně nebyl, ale stejně jako jeho otec je komunistou srdcem i myšlením. Nenech se mýlit tím že byl jeho otec komunisty pronásledován. To byla jen bitka mezi komouši. |
To sou ale řeči.
Tohle je prostě klasický argument pravice.
Hodně politických stran u nás zakládá svůj program na amtipatiích s KSČM. Kdyby tu KSČM nebyla, nemají téměř co říct a na čem založit svou politiku. To je hodně slabé.
Jinak kdybychom se na to podívali hlouběji. Myslíš, že v pravicových stranách nejsou komunisti? (bývalí ale jsou!)
Vykládal mi kdysi jeden týpek, který byl v městském zastupitelstvu, jak se po jednáních vožerou a že nejvíc zástupci ODS vzpomínají na "staré dobré časy". A jeden se mu přiznal, že čte Lenina .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:18 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Mablung napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Viděl jsem debatu a musím říct, že nejvíc se mi líbí asi Dientsbier, ví, zná, vystupování dobrý. |
Ty bys volil komunisty?
Dientsbier sice nikdy ve straně nebyl, ale stejně jako jeho otec je komunistou srdcem i myšlením. Nenech se mýlit tím že byl jeho otec komunisty pronásledován. To byla jen bitka mezi komouši. |
To sou ale řeči.
Tohle je prostě klasický argument pravice.
Hodně politických stran u nás zakládá svůj program na amtipatiích s KSČM. Kdyby tu KSČM nebyla, nemají téměř co říct a na čem založit svou politiku. To je hodně slabé.
Jinak kdybychom se na to podívali hlouběji. Myslíš, že v pravicových stranách nejsou komunisti? (bývalí ale jsou!)
Vykládal mi kdysi jeden týpek, který byl v městském zastupitelstvu, jak se po jednáních vožerou a že nejvíc zástupci ODS vzpomínají na "staré dobré časy". A jeden se mu přiznal, že čte Lenina . |
V Čechách nejsou pravicové strany. Jen středové a levicové.
Bejvalý komouši jsou ve všech stranách a všechny jsou zkorumpované. To ví snad každý.
Všechny parlamentní strany mají program založený na kecech a vyhraňování se proti ostatním stranám. Nějak se odlišit musí. Jak tě ale napadlo že tvoří programy vyhraňováním se hlavně proti komoušům? Že by přání otcem myšlenky (a věty)?
Lenina nečte nikdo. Promiň, ale nedělej ze mě debila.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
Tak poslední debata Diensbier x Swarzenberg x Franz.
Celkovým projevem jasně zvítězil Diesnbier, dobře odpovídal na otázky a celkově dával na jevo svůj široký rozhled. Na druhou stranu, za to jeho arogantní (!) pousmívání na konci vět vůči jiným kandidátům (hlavně Swarz.), by si zasloužil lísknout.
Připadá mi falešnej a takového prezidenta rozhodně nechci.
Franz byl bohužel párkrát zahnaný do kouta, je vidět, že ten přehled není tak široký, ale povětšinou odpovídal dobře a co je taky důležité - dokázal situaci odlehčit a pobavit. Zdá se mi upřímný, lidský a inteligentní, i když se to nemusí na první pohled zdát.
Bohužel jeho rétorika není nejlepší (resp. horší než Diensbier, lepší než Swarz.)
edit: na to, že má doktorát z práv, toho moc nepředvedl :-/ (když diskutovali na této úrovni).
U Swarzenberga mě nejvíce rozčiluje to jeho mumlání a "rychost" mluvení. Ten než něco řekne, než se od něho něco dozvím ..... uf. Vypadá, jako by měl každou chvíli upadnout do komatu. Nějak mi nepřilehl k srdci a nemůžu najít něco, co by mě přesvědčilo zvolit ho jako budoucího prezidenta.
Jsem zvědavý na dnešek 20:00. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:15 pm Předmět: |
|
|
okay, za me:
jsem presvedcen, ze inteligentni lide vybiraji prakticky a jen pouze mezi knizetem, franzem a roithovou .. je strasne na prd, ze hlasy teto skupiny se takto stepi .. ja budu volit nekoho z techto 3
ad.diensbier) byl za komunistama skemrat o podporu .. je mladej a je ve svejch letech *profi politik .. tohodle bych nevolil nikdy
ad.knize) je ostrilenej politik .. nic noveho podle me nepredvede, asi nas bude reprezentovat dobre
ad.franz) pokud by jsme zvolili tohodle, tak se posune nase demokracie skokem o 20 let dopredu .. ze by delal v pripade zvoleni preslapy a nechoval by se jako politik je mi jasne, nicmene kazdej kdo ho voli od nej politika tipu knize neceka ..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | okay, za me:
jsem presvedcen, ze inteligentni lide vybiraji prakticky a jen pouze mezi knizetem, franzem a roithovou .. je strasne na prd, ze hlasy teto skupiny se takto stepi .. ja budu volit nekoho z techto 3
ad.diensbier) byl za komunistama skemrat o podporu .. je mladej a je ve svejch letech *profi politik .. tohodle bych nevolil nikdy
ad.knize) je ostrilenej politik .. nic noveho podle me nepredvede, asi nas bude reprezentovat dobre
ad.franz) pokud by jsme zvolili tohodle, tak se posune nase demokracie skokem o 20 let dopredu .. ze by delal v pripade zvoleni preslapy a nechoval by se jako politik je mi jasne, nicmene kazdej kdo ho voli od nej politika tipu knize neceka .. |
Nechápu jak můžeš porovnávat neporovnávatelný,myslíš že se u nás hne demokracie o 20 let? a co mam demokracie společnýho s tim že by jsme ye sebe udělali národ šašků... mít ho za prezidenta. Spíš než za demokratický stát by nás ostatní měli za pěkný pitomce....Franz v žadným případě a může to být sebelepší člověk ...jeho vzhled je ale uplně mimo...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
ad.franz) pokud by jsme zvolili tohodle, tak se posune nase demokracie skokem o 20 let dopredu .. ze by delal v pripade zvoleni preslapy a nechoval by se jako politik je mi jasne, nicmene kazdej kdo ho voli od nej politika tipu knize neceka .. |
Dobře, ale příště vynech prohlášení typu "inteligentní lidé vybírají mezi X, Y, nebo Z", tudíž nepodsouvej někomu, že je vlastně s jinou volbou blbeček.
Mimochodem když už jsi ten samozvaný inteligent, rozlišuj, kdy se používají slova teoreticky a prakticky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
Franz je jen sranda, slyšel jsi jeho projev? Mluví to jo, mluví k všemu, to jo. Souvisle? To ne :D On ani neudrží nit myšlenek, když o něčem mluví... Jestli jsi to neviděl, tak si to pusť znova. Na druhou stranu se mi ne úplně líbí, jakou formu mají otázky VM, když to je jak kvíz.
K ostatním kandidátům: Roithová je nevýrazná, přiznávám, že je fajn, mluví rozumně, ale druhá věc je, že je strašně proevropská, chtěl bych spíš skeptika k EU, než někoho, kdo bude vše vítat s otevřenou náručí.
Karel je relatvině v klidu byl by možná i dobrej, ale už je starej. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
Kníže mě děsí hlavně věkem, aby za dva roky neměla česká republika presidentský pohřeb.
Nehledě na to, že novoroční proslov by četl asi hodinu a půl, pokud by neusnul.
A nerad bych taky viděl, jak bude usínat na různých mezinárodních setkáních. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Radyn napsal: | | Skoda ze nekandidoval Svejnar.Myslim ze v tomhle volebnim rozpolozeni by mel hodne velku sanci a byl by asi z nich nejlepsi prezident |
Svejnar je cech asi tak jako Okamura .. a toho fakt nikdy. Okamura tu aspon zije .. Svejnara muze volit jedine stejny blb jako Fischera. |
Mohl bys to rozvést? Co má Okamura společnýho se Švejnarem. To že má druhé americké občanstsví, tak Ti vadí?
Kdyby tam zůstal Švejnar, tak mi je asi nejsympatičtější.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|