|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
Dres
3x230
3x250
3x250
3x250 |
technická otázka? Jak jdeš ty trojky v dresu? Proč se ptám... Když jsem šel naposledy MT v dresu, tak jsem chtěl jít taky třeba trojku, ale v komplet dresu s ramínka mi to nešlo. RAW chodím normálně pokládaný opáčka, ale v dresu bez šance. Musel bych to odložit, znova se postavit, srovnat se k tomu, nadechnout, ponořit, chytit a tahat. To by mi trvalo jedno opáčko skoro půl minuty. ťukaný bych podle mě dal, (možná teda :-) ) s tím, že bych se nadechl nahoře, ale to mi připada jako ojeb. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | grogy napsal: |
Dres
3x230
3x250
3x250
3x250 |
technická otázka? Jak jdeš ty trojky v dresu? Proč se ptám... Když jsem šel naposledy MT v dresu, tak jsem chtěl jít taky třeba trojku, ale v komplet dresu s ramínka mi to nešlo. RAW chodím normálně pokládaný opáčka, ale v dresu bez šance. Musel bych to odložit, znova se postavit, srovnat se k tomu, nadechnout, ponořit, chytit a tahat. To by mi trvalo jedno opáčko skoro půl minuty. ťukaný bych podle mě dal, (možná teda :-) ) s tím, že bych se nadechl nahoře, ale to mi připada jako ojeb. |
tak to máme naprosto stejnej problém když prolistuješ můj log, nikde tam víc jak 1op. Včera jsem to chtěl experimentálně zkusit, ale už vím že to nebyl dobrej nápad. Jel jsem to stejně jako raw, zvednout, položit, nádech, zvednout....první op. bylo dobrý, ale druhý a třetí šla technika do kytek...takže to bylo poprý a dost pravděpodobně i naposled
Co se ťutkání týče, tak to nedělám nikdy, jednak je to lehčí a jednak je to nejlepší způsob jak se dostat na invalidní vozík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Tom.K. napsal: | | grogy napsal: |
Dres
3x230
3x250
3x250
3x250 |
technická otázka? Jak jdeš ty trojky v dresu? Proč se ptám... Když jsem šel naposledy MT v dresu, tak jsem chtěl jít taky třeba trojku, ale v komplet dresu s ramínka mi to nešlo. RAW chodím normálně pokládaný opáčka, ale v dresu bez šance. Musel bych to odložit, znova se postavit, srovnat se k tomu, nadechnout, ponořit, chytit a tahat. To by mi trvalo jedno opáčko skoro půl minuty. ťukaný bych podle mě dal, (možná teda :-) ) s tím, že bych se nadechl nahoře, ale to mi připada jako ojeb. |
tak to máme naprosto stejnej problém když prolistuješ můj log, nikde tam víc jak 1op. Včera jsem to chtěl experimentálně zkusit, ale už vím že to nebyl dobrej nápad. Jel jsem to stejně jako raw, zvednout, položit, nádech, zvednout....první op. bylo dobrý, ale druhý a třetí šla technika do kytek...takže to bylo poprý a dost pravděpodobně i naposled
Co se ťutkání týče, tak to nedělám nikdy, jednak je to lehčí a jednak je to nejlepší způsob jak se dostat na invalidní vozík. |
Tak je to dobrý, nejsem divnej. Čekal jsem odpověď typu: normálka, co ti zas nejde, dyt máš velkej dres atd.
V sobotu chci jít taky do dresu tak uvidím, jak to vymyslím. Vidím to asi tak na 10 x 1 opak. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | grogy napsal: | | Tom.K. napsal: | | grogy napsal: |
Dres
3x230
3x250
3x250
3x250 |
Co se ťutkání týče, tak to nedělám nikdy, jednak je to lehčí a jednak je to nejlepší způsob jak se dostat na invalidní vozík. |
Tak je to dobrý, nejsem divnej. Čekal jsem odpověď typu: normálka, co ti zas nejde, dyt máš velkej dres atd.
V sobotu chci jít taky do dresu tak uvidím, jak to vymyslím. Vidím to asi tak na 10 x 1 opak. |
Tak ono se to nevylučuje, třeba jsme jenom divný oba Ale sou lidi co normálně v plným dresu jezděj víc opakování, a evidentně jim to problémy nedělá...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dosedy na box-pod paralel
5x65
3x100
3x135
3x160
3x160
3x160
3x160
3x160
Benč s RAMem
5x65
5x85
RAM
5x115
5x125
5x125
5x125
5x125
5x125
Dotlaky v RAMu na měkkej 8-10cm board
3x145
3x150
3x155
5x160
Zakopávání
8x40
8x60
8x60
8x60
8x60
8x60
Parádní trénink. Dřepy lehký, s naprosto předpisovou technikou.
Benče taky dobrý, s rezervou. Největší radost mám z dotlaků, sice jsem je v RAMu nikdy nejel, ale 5x160 na ani ne 10cm měkkej board mě dost potěšilo.
Celkově asi dneska bylo dobrý ovzduší, sparing poprvý v životě začal rozumně (čti jinak než náhodou/omylem) pokládat benč v triku. stačilo mu na to jenom půl roku
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po leden 14, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep s řetězy
5x50
3x90
3x130
2x130-182
2x150-202
2x150-202
2x150-202
2x150-202
2x150-202
Dotlak na 5cm board
5x50
5x90
5x110
5x110
5x110
5x110
5x110
Trénink v pondělí vždycky stojí na hovno. Dostanu se až docela pozdě, a většinou hladovej.....
Zjistil jsem docela nepříjemnou informaci ohledně jarních závodů...zatím to vypadá tak, že budu asi na více závodech než je zdrávo....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st leden 16, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Mrtvola
5x50
3x130
3x170
Dres
1x230
1x250
1x270
1x270
1x270
Dotahy z 13cm boxů
1x290
1x290
1x290
Břicho
Na to bych se normálně vysral. Ně že by vyloženě chyběla síla (první až ta poslední serie s 270 byla těžší) ale to je jedno, protože prostě dres. Jedu to naprosto bez techniky, když se k tomu jenom trošku složím, tak dres udělá u stehen beton a ani kdybych se z toho posral tak to pěkný prostě nebude.
I u dotahů to bylo docela limitující...no comment.
V pátek bude dřep-benč dres, ale začínám přemejšlet jestli ty dřepy vůbec mají cenu
Už mě přestává bavit hra"sežeň si na každý závody o číslo větší dres" ale momentálně mě nic jinýho nenapadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | No jsem na tebe v pátek zvědavej. Oddělíme výmluvy od výmluv |
Kéž by to byly jenom výmluvy...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 11:48 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x75
3x125
3x155
Dres
2x225 polodřep
1x255 bez hloubky
1x275 bez hloubky
1x275 skoro hloubka
1x285 skoro hloubka
1x295 skoro hloubka
1x295 skoro hloubka (tady chybělo dost málo)
Benč
10x20
5x75
5x105
Dres
1x165 nepoloženo
1x175
0x185
1x175
1x177,5 (175 + na jedný straně 2,5kg kotouč )
1x175
1x175
Dotlak na 10cm board
1x185
1x185
1x185
Dneska velkej dolouhej, vysilující trénink. Dřepy mě potěšili, kromě posledních 2 serií to všechno fakt lehký, sice bez hloubky, ale to neřeším. Sice jsem byl trošku popotahovanej ze techniku, prej se moc předkláním, ale žádnej hrbáč to nebyl...jinak řečeno, na moje poměry to nebyl špatnej dřep.
Ale benč mě totálně nasral, naprosto mi odešli dotlaky. fakt všechno těžký jak barák, budu teď muset zařadit dotlaky na 110%
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so leden 19, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
A Grogy, s pravdou ven!  Kolik das raw drep? Projel jsem si dost stran nazpet a nikde se nepriblizujes ani k 200 raw a najednou z niceho nic 295? Pro me naprosto nepochopitelny.Bud mas silenou raw silu kterou zamerne skryvas  nebo to fakt kurvadobre umis s dresem.  Pro me ffakt neuveritelny rozdily. Jeste jednou nechapu a obdivuju! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: so leden 19, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
RAW/EQUIP
Bylo by šílenství zkoušet maximum na raw a jít do dresu, i když to pořád u mnohých vidím.
Dal bych příklad - jde o to jak si představuju že funguje síla - jde o "taktování" svalových vláken. Pokud jedu raw naučím se zapojovat (taktovat) svalové vlákna v jiném tempu a souslednosti než když začnu používat dres. Proto dochází k tomu, že raw maximum jakoby klesá, ale přitom stoupá dresové maximum (ve skutečnosti měním taktování svalových vláken). Taky z toho vyplývá, že i když zlepším raw maximum a hned na to vlezu na týden až dva do dresu, nevytěžím ze dresu ani zdaleka tolik kolik si myslím... mnohokrát to u lifterů vidím. Není problém potom i z jednovrstvého dresu opticky vytěžit 70-100kg (ve skutečnosti to je méně - ale raw nejsem prostě schopný maximum potvrdit)
tohle je kámen úrazu u většiny, kteří kdy vyzkoušeli dresy a pak od nich odešli. Pokud závodím v dresu, musím s ním pracovat delší dobu = taktovat vlákna na soutěž ve dresu, ne raw...
to není útok na nikoho - pouhé vysvětlení - udělal jsem už pár tisíc dřepů v dresu, takže si všímám určitých věcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 19, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | A Grogy, s pravdou ven! Kolik das raw drep? Projel jsem si dost stran nazpet a nikde se nepriblizujes ani k 200 raw a najednou z niceho nic 295? Pro me naprosto nepochopitelny.Bud mas silenou raw silu kterou zamerne skryvas nebo to fakt kurvadobre umis s dresem. Pro me ffakt neuveritelny rozdily. Jeste jednou nechapu a obdivuju! |
Tak je pravda že z výbavy něco málo dokážu vytěžit, ale, ani raw to není tak špatný jak píšeš..když se podíváš na konec minulýho roku (cca polovina prosince) tak tam někde mám dřep 2x200 jen s páskem, a nebyl to strop....
naopak, včera to byl první trénink s nějakou váhou, za pár týdnů by to mělo vypadat ještě o dost jinak...
Ale jak píše Mira, já nemám tendenci snažit se o co nejlepší raw, pro mě jediný podstatný je to co dokážu zvednout na závodech v dresu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so leden 19, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
já jen nechápu to, jak se můžeš motat třeba měsíc na vahách kolem 150-180 a pak dát dres a rovnou skoro 300? Já jsem to s dresama nikdy neuměl a pochybuju že se to někdy naučim, ale takový skoky fakt nikdy nepochopím. Ale mohl bys někdy po soutěži zkusit raw maxka jak ve dřepu tak v mrtvole. Docela by mě zajímalo co by se z toho vylíhlo. Právě že si nemyslím, že je to špatný, ale jen nechodíš raw do větších vah, což prostě nechápu. Já bych takový skoky stopro neustál. Musím to pomalu zvyšovat jak raw tak v dresu. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 19, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | já jen nechápu to, jak se můžeš motat třeba měsíc na vahách kolem 150-180 a pak dát dres a rovnou skoro 300? Já jsem to s dresama nikdy neuměl a pochybuju že se to někdy naučim, ale takový skoky fakt nikdy nepochopím. Ale mohl bys někdy po soutěži zkusit raw maxka jak ve dřepu tak v mrtvole. Docela by mě zajímalo co by se z toho vylíhlo. Právě že si nemyslím, že je to špatný, ale jen nechodíš raw do větších vah, což prostě nechápu. Já bych takový skoky stopro neustál. Musím to pomalu zvyšovat jak raw tak v dresu. |
Možná se to zdá, ale kdybys to zkusil tak ti to ani tak nepříde. Ono je to v podstatě jedno, pojedu v tréninku váhu x a potom s dresem x+50kg ale přitom mi to může přijít lehčí. jedinej rozdíl je adaptace těla na to váhu, ale na to jsem zvyklej, to mi nevadí.
A to se taky nepovažuju za někoho kdo by to uměl s dresama, přál bych ti někdy ten trénink vidět
Co se raw maxim týče, tak určitě nikdy v blízkosti neplánuju-zbytečnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|