|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Prootže jsem kokot, tka mi ve škole spadnul notebook, bohužel prasknul display, takže investice necelé 3000,- |
Hah já dneska praštil do desky ikea stolu a teď v něm mám díru
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/289842-pavel-rychetsky-k-amnestii-jsme-svedky-neuveritelneho-diletantismu.html
Konečně názor od odborníka, hlavně že my jsme všichni zlblbý od médií, podle zdejších schvalovačů amnestie - proč ji vlastně tak schvalujete? ... |
Když zkusíš respektovat názory druhých, budou o to víc oni respektovat Tebe...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Tak jak kvalitní asi může být když je to ikea. I když mě zase před týdnem dovezli nádhernou postel, na kterou jsem čekal skoro rok za 10 litrů a když jsem ji smontovával tak jsem zjistil, že otvor v noze postele je asi o 2cm posunutý vůči otvoru v čele postele kde se měla noha přimontovat. Tak jsem musel vyvrtat do čela postele novou díru abych to mohl smontovat. To mě taky pěkně naštvalo. U tak drahé postele bych to nečekal a reklamovat se mi to fakt nechtělo když jsem se na ni tak těšil a čekal tak dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Gohan napsal: | | MAST3R napsal: | Prootže jsem kokot, tka mi ve škole spadnul notebook, bohužel prasknul display, takže investice necelé 3000,- |
Hah já dneska praštil do desky ikea stolu a teď v něm mám díru |
Tak ten stůl musel být pěknej shit, ne? Kolik stál? |
Kolem 60e, právě že ne nějaký extra shit, klasika ikea, slepovaná drť pokrytá nějakou laminátovou vrstvou nebo co. Ze zvyku na normální stůl jsem prostě bouchnul do stolu a nějak jsem si neuvědomil že ikea prostě vydží hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:06 pm Předmět: |
|
|
Hele klídek jo  , já mám z Ikei celý, celkem pořád nový pokoj a jak všechno drží pohromadě  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 12:46 am Předmět: |
|
|
Nehorázně mi lezozou na nervi filmoví distributoři
http://www.csfd.cz/film/291700-vrazedna-hra/
Originál Alex Cross Co to ku*va je??? To je tam nějakej honič ega nebo se pár trotlů hádá, kdo vymyslí lepší název. Je mi uplně fuk jestli se to tam víc hodí nebo jestli to bude líp stravitelný nebo se to lépe píše. Jednou tomu filmu dal někdo název a tak by to mělo zůstat. Na to by snad měl bejt nějakej zákon.
To nemluvim o tomhle konkrétnim filmu, ale ono je to takhle s každým druhým.
viz. Počátek, nebo filmy s dvojtečkou, fakt paráda. (Smrtonostná past: Opět v akci, Expandables: Postradatelní, Rambo: Do pekla a zpět)
Neskutečný, fakt. Dělaj to i jiný země? Nechápu
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 8:25 am Předmět: |
|
|
jj, dělají to i jinde. Určitě min. na Slovensku co jsem koukal
Vtipné je to ale tady:
http://www.csfd.cz/hledat/?q=vikingove+2
Vikingové - 13th Warrior s Banderasem
Vikingové II - Outlander, nemá to s předchozím filmem nic společného a přesto se to jmenuje Vikingové II - WTF?
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Mě nejvtipnější přijde:
anglicky: Hangover
česky: Pařba ve Vegas
slovensky: Vo štvorici po opici
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Miuri

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 9:30 am Předmět: |
|
|
Českej národ a jeho volby...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|