|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:13 am Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: |
Avatara snad žádný rozumný člověk nebude. Bohužel jsem pár inteligentních lidí slyšel, že právě mu hlas dají... Neumí se projevovat, v debatách je jasně nejslabší, není to politik. To jak vypadá je samozřejmě prvním předpokladem jeho nezvolení, přes to nejede vlak...
. |
Otazka je proc nevolit jeho a volit jine kandidaty. Mne prijde, ze tam nikdo poradnej neni. Budu ho volit tedy jen kvuli tomu, ze by diky svemu "malinko" neortodoxnimu zjevu vyrazne zpropaboval nas stat po celem svete
U Fisera mi treba vadi jeho komunisticka minulost. Ze to delal, aby mohl delat svou praci? Prezident by mel mit nejake moralni hodnoty a pokud takhle klickoval kvuli tomu, aby mohl pohodlne proplouvat....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:22 am Předmět: |
|
|
Karel ma muj hlas, je mi sympaticky jako politik uz nekolik let. A pro ty, kteri si mysli, ze by na zahranicnich cestach udelal ostudu, tak jen pripomenu, ze byl ministrem zahranici a tam zadnou ostudu svym "sislanim" neudelal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Karel ma muj hlas, je mi sympaticky jako politik uz nekolik let. A pro ty, kteri si mysli, ze by na zahranicnich cestach udelal ostudu, tak jen pripomenu, ze byl ministrem zahranici a tam zadnou ostudu svym "sislanim" neudelal. |
Přesně tak.
Karla bych volil, kdyby nebyl zainterestovanej tak, jak je. Jinak by to byl naprosto ideální prezident. Bohužel u něj to není konspirační teorie, ale fakt. A odpůrce EU ho prostě volit nemůže. Pro lidi, co chcou EU, respektive se jim mezinárodní vtahy líbí tak, jak jsou teď, tak to je kandidát, kterej spadl z nebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:45 am Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123147075-vladneme-nerusit/407235100021003/
|
Hnus, ZEMAN NE!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
Mít občanku,tak Schwarzenberga.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:11 am Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: |
Avatara snad žádný rozumný člověk nebude. Bohužel jsem pár inteligentních lidí slyšel, že právě mu hlas dají... Neumí se projevovat, v debatách je jasně nejslabší, není to politik. To jak vypadá je samozřejmě prvním předpokladem jeho nezvolení, přes to nejede vlak...
Tak to vidím já a moc nadšený z toho nejsem.. |
Pokud se dokopu k volbám, budu volit jeho. Žádný další kandidát mě nepřesvědčil, takže zvolím recesi. A myslím že recese je zatraceně dobrý důvod ho zvolit.
Kdyby se nějakým omylem dostal až na prezidenta, polož si otázku. Co by se stalo? Podle mě, vůbec nic. Akorát by Češi ukázali že mají unikátní smysl pro humor a absurditu.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Bomberguy napsal: |
Pokud se dokopu k volbám, budu volit jeho. Žádný další kandidát mě nepřesvědčil, takže zvolím recesi. A myslím že recese je zatraceně dobrý důvod ho zvolit.
Kdyby se nějakým omylem dostal až na prezidenta, polož si otázku. Co by se stalo? Podle mě, vůbec nic. Akorát by Češi ukázali že mají unikátní smysl pro humor a absurditu. |
Jak občan jiného státu bych si přečetl zprávy a řekl si, že v česku je asi víc idiotů než u nás, když tohle mohli zvolit jako reprezentanta...
je to akorát pro smích a pohrdlivé úsměvy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
Ten spanek proste k nemu patri . A ze by kvuli toho byl nejaky rozruch sileny mi neprislo. Hlavne tam nechci ruskeho spiona Zemana a me absolutne nesympatickeho Fisera.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | Mablung napsal: | | Bomberguy napsal: |
Kdyby se nějakým omylem dostal až na prezidenta, polož si otázku. Co by se stalo? Podle mě, vůbec nic. Akorát by Češi ukázali že mají unikátní smysl pro humor a absurditu. |
Jak občan jiného státu bych si přečetl zprávy a řekl si, že v česku je asi víc idiotů než u nás, když tohle mohli zvolit jako reprezentanta...
je to akorát pro smích a pohrdlivé úsměvy... |
Zdaleka ne všichni. Je to otázka nadhledu a smyslu pro humor.
Další věcí je, že pokud by se někomu po přečtení článku objevil na tváři pohrdlivý úsměv, kvalifikoval by se s úspěchem na hlupáka. Chytrému člověku by totiž začal šrotovat mozek a ptal by se "proč?".
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | RaptorMira napsal: | | Mablung napsal: | | Bomberguy napsal: |
je to akorát pro smích a pohrdlivé úsměvy... |
Zdaleka ne všichni. Je to otázka nadhledu a smyslu pro humor.
Další věcí je, že pokud by se někomu po přečtení článku objevil na tváři pohrdlivý úsměv, kvalifikoval by se s úspěchem na hlupáka. Chytrému člověku by totiž začal šrotovat mozek a ptal by se "proč?". |
Jo už vidím jak se bavorák ptá proč. Pomyslí si akorát něco o podlidech a tím jsme u něho zhasli...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
Když pominu Okamuru (on byl pro mě nejvhodnější kandidát) a to, že jeho volební lístek do urny nakonec nevhodím (i když jsem zvědavý, kolik stovek či tisíc lidí to udělá), rozhodoval jsem se mezi Swarz. a Franzem.
Nakonec budu hlasovat pro Karla  (k tomu mumlání: kdo pravidelně sleduje TV diskuze ví, že včera měl svůj projev celkem dobře srozumitelný oproti projevům minulým, což může být ovlivněno tím, že má prý nějakého svého učitele rétoriky). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: |
Jo už vidím jak se bavorák ptá proč. Pomyslí si akorát něco o podlidech a tím jsme u něho zhasli... |
Názory pitomců a jejich mínění nám můžou být u prdele. Ostatně, je celkem jedno co si o nás pomyslí nějaký bavorák. Chleba levnější nebude ...
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | RaptorMira napsal: |
Jo už vidím jak se bavorák ptá proč. Pomyslí si akorát něco o podlidech a tím jsme u něho zhasli... |
Názory pitomců a jejich mínění nám můžou být u prdele. Ostatně, je celkem jedno co si o nás pomyslí nějaký bavorák. Chleba levnější nebude ... |
Zato ignorovat nazory obyvatel nejbohatsi spolkove zeme jedne z hospodarsky nejvyspelejsich zemi sveta, ktera je nasim nejdulezitejsim obchodnim partnerem a kam smeruje vetsina naseho exportu (na kterem jsme jako mala otevrena ekonomika v podstate zavisli) - to je moc prozirave.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|