|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
1. má to v hlavě srovnané
2. umí pohotově, občas i vtipně reagovat
3. umí asi 5 nebo 6 jazyků
4. má kontakty v zahraničí, znají ho a může to být +
5. kdo by nespal při 8 hodinových, nudných, politických debatách?  V roli prezidenta, si myslím, spát nebude.
6. zdá se mi, že "není tak na peníze" jako ostatní - ale to může být jen čistě subjektivní pocit _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 11, 2013 7:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
 ...emoce na BB foru.
Já ho volil, protože z ostatních jsem si nevybral a podporuji ho už déle a kontinuálně.
Nikomu svou volbu nenutím.
Koho jsi tedy pro zajímavost volil ty ?
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:47 pm Předmět: hmmm |
|
|
Schwarzenberga prezidentem, to snad nemůže nikdo myslet vážně. To by byla taková ostuda,
že by si z nás a naší spící panny utahoval celý svět.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Kdo by měl určitě Karla volit?
1) měli by ho určitě volit studenti. Karel je předsedou strany TOP-09, která intenzivně prosazuje zavedení školného.
2) měli by ho volit ateisté a lidé, kteří nesouhlasí s církevními restitucemi. Karel s TOP-09 je velmi tvrdě prosazoval.
3) měli by ho volit všichni, kteří chtějí, aby prezident hájil české zájmy. Karel jakožto člen Bildebergu nikdy české zájmy hájit nebude.
4) měli by ho volit, všichni co chtějí omezit korupci. Karel včera vyhlásil, že se jako předseda TOP09 nikdy nezajímal o to, jestli jsou čelní představitelé v jeho okolí zloději.
5) měli by ho volit všichni ti, kteří chtějí svěží vítr v politice. Karel posledních 10 let svižně pospává.
Co ten pán vlastně skutečně reálného za posledních 10 let udělal pro ČR? Na nic si nemohu vzpomenout......:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
To jsou konecně rozumné argumenty, protože jsem se setkal od lidí i s takovými jako např. "protože ho volí i tenhle ten pan X" nebo "je to prostě kníže, bude nejlepší" a že by o něm něco věděli, to ne.
Já dám šanci "nové" a pracovité tváři a vzdálené kolegyni z oboru zdravotnictví. Nechtěl bych kecat, ale nevím o žádném významném přešlapu Roithové ve své minulosti a je to člověk, který doopravdy pomáhá druhým, není to jen slibotechna. Jak řekl Kraus, lepší aspoň nějaká malá naděje na změnu, než stará jistota aneb neustále volení těch samých lidí, kteří doteď nepřesvědčili. Každopádně moje kandidátka do druhého kola zřejmě nepostoupí, takže budu muset pak promyslet možnost číslo 2. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
Roithová je dobrá volba. Jen se obávám, že to bude stejně jako v případě p. Schwarzenberga marné.
Vsadím boty na to, že vyhraje Zeman (ne že bych kvůli tomu teda emigroval:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
Jestli bude 2. kolo Zeman - kdokoli kromě Fischera a Bobo, tak snad půjdu agitovat na náměstí. Emigrovat teda taky nehodlám.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
Jsem taky přesvědčený o Zemanovi, ta podpora tak vygradovala, že pokud se nestane zázrak u jiných kandidátů, tak to dle mého vyhraje. No uvidíme... Každopádně bych byl rád, kdyby lidé přestali uvažovat stylem "ta/ten moc podpory mít nebude, to bych zbytečně zahodil/a hlas", protože takhle se u nás nikdy nic nezmění a bude tam jedna a ta samá sebranka, ale přesto se budeme stále divit, proč to není jiné. To je ode mě prozatím vše k tomuto tématu.
Jinak malé PS: Škoda, že nebude nikdy kandidovat můj středoškolský učitel na češtinu, inteligentnějšího člověka s větším všeobecným rozhledem jsem doposud nepoznal a to ani na momentální VŠ. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
Docela se divim co vidite na Zemanovi, pochopim, ze ho voli duchodci, ale me ho stacilo poslouchat v par debatach a od te doby co byl v politice se vubec nezmenil, je to pro me typicky demagog. Na druhou stranu je to vase rozhodnuti a ne kazdemu sedne kazdy. Zemana mam na poslednim, Fisera na predposlednim miste. Bobosikova ta uz je davno v kosi s odpadem a pokud by se tam nahodou dostal nekdo ze zbylych tak budu rad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Docela se divim co vidite na Zemanovi, pochopim, ze ho voli duchodci, ale me ho stacilo poslouchat v par debatach a od te doby co byl v politice se vubec nezmenil, je to pro me typicky demagog. |
Podle mě je to daný tím, že je výborný řečník a umí obstojně argumentovat - vše umí "okecat" - a na to lidi, kteří se o politiku a celkové dění moc nezajímají (rozuměj: zajímají asi tak, že si čtou články v Blesku nebo na Novinkách.cz), letí a slyší. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Docela se divim co vidite na Zemanovi, pochopim, ze ho voli duchodci, ale me ho stacilo poslouchat v par debatach a od te doby co byl v politice se vubec nezmenil , je to pro me typicky demagog. Na druhou stranu je to vase rozhodnuti a ne kazdemu sedne kazdy. Zemana mam na poslednim, Fisera na predposlednim miste. Bobosikova ta uz je davno v kosi s odpadem a pokud by se tam nahodou dostal nekdo ze zbylych tak budu rad. |
Zeman končil v politice v roce 2002, popř. 2003. To ti bylo asi tak 11 let. Opravdu už tehdy si sledoval tak dobře politickou scénu, že si to dnes pamatuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Seva98 napsal: | | Docela se divim co vidite na Zemanovi, pochopim, ze ho voli duchodci, ale me ho stacilo poslouchat v par debatach a od te doby co byl v politice se vubec nezmenil, je to pro me typicky demagog. |
Podle mě je to daný tím, že je výborný řečník a umí obstojně argumentovat - vše umí "okecat" - a na to lidi, kteří se o politiku a celkové dění moc nezajímají (rozuměj: zajímají asi tak, že si čtou články v Blesku nebo na Novinkách.cz), letí a slyší. |
Jinak receno je to nejlepsi lhar. Rozumny clovek se timhle nenecha oklamat a radeji si vzpomene co vsechno za sve vlady napachal a kolik majetku se za nej rozkradlo.
Za me urcite Fisher , uz jen z toho duvodu ze ma za sebou uspesnou vladu, a jako premiera jsem ho mel velmi rad. Pokud se nedostane do druheho kola tak to vidim na Schwarzenberga.
Koho rozhodne ne :
Zeman - lhar, prazdna slova, zlodej, mafian, demagog, arogantni vystupovani a slizky usmev za ktery bych mu dal nejradsi knizkou do zubu
Franz - pominu-li jeho vzhled ktery je absolutne neslucitelny s touhle funkci, tak opravdu netusim kde jste vzali ze ma dobre nazory. Jeho predvolebni spoty me leda nasraly, hlavne ten kde rekl ze by byl za legalizaci marihuany, a zatim v kazde diskuzi kde jsem ho videl mluvit dostal na frak i od takovych nesmyslu jako je Dienstbier
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Seva98 napsal: | | Docela se divim co vidite na Zemanovi, pochopim, ze ho voli duchodci, ale me ho stacilo poslouchat v par debatach a od te doby co byl v politice se vubec nezmenil , je to pro me typicky demagog. Na druhou stranu je to vase rozhodnuti a ne kazdemu sedne kazdy. Zemana mam na poslednim, Fisera na predposlednim miste. Bobosikova ta uz je davno v kosi s odpadem a pokud by se tam nahodou dostal nekdo ze zbylych tak budu rad. |
Zeman končil v politice v roce 2002, popř. 2003. To ti bylo asi tak 11 let. Opravdu už tehdy si sledoval tak dobře politickou scénu, že si to dnes pamatuješ?
|
Jeste drive jak 2002, me babi brala na kampane, kde jezdil Zeman svym autobusem Zemakem, nic mi Zeman kdysi neudelal, ale proste se mi nevedome vryla do pameti jeho osobnost. A ted podle tech debat a vseho se mi to ozivilo, jestli jste v debatach nevideli toho typickeho demagogickeho politika, tak jste asi slepi. Tomu clovekovi nedokazu verit ani nos mezi ocima. Treba to jsou jen predsudky, ale pro me je to typicky priklad demagoga.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|