|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
SMARTLABS MICELLAR CASEIN (NIGHT LOAD)
Příchuť: Čokoláda
Pěnivost minimální, trávení OK, chuť čokolády mě trochu zklamala, zatím asi nejslabší ze všech čokoládových proteinů, které jsem měl, ale i tak protein hodnotím velice kladně , jelikož nekupuji proteiny kvůli chuti. Vybíral jsem mezi mnoha mic. kaseiny a zvítězil smartlabs, protože měl přímo napsáno procentuální zastoupení micelárního kaseinu, to u ostatních favoritů nebylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kriss

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:01 pm Předmět: Protein |
|
|
Dobrý večer,
dnes jsem si objednala protein WPC 80 od Extrifitu a chtěla bych se zeptat, kdy je ideální ho konzumovat. Aktuálně mám 177 cm/65 kg a chtěla bych nabrat svalovou hmotu. Cvičím obvykle 3-4x týdně (kardio, posilování s vlastní váhou i s lehčími činkami) většinou k večeru mezi 7-8 hodinou, spát chodím kolem půlnoci.
Chtěla bych se zeptat, zda-li se protein užívá ihned po tréninku, nebo je třeba dodržet tam nějakou pauzu? A jestli mám po požití proteinu ještě jíst večeři nebo ne.
Co se týče suplementace, jsem v tom nováček, toto je můj první protein, tak sbírám co nejvíc užitečných informací.
Předem díky za každou odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
Prosbička - mám možnost odebrat protein Muscle-Infusion-BLACK od Nutrexu,ale chtěl bych od Vás ty co ho znají poradit...díky
|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Prosbička - mám možnost odebrat protein Muscle-Infusion-BLACK od Nutrexu,ale chtěl bych od Vás ty co ho znají poradit...díky |
a co ta o nom zaujima?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
vejdy: vezmi ho a vypij ho. Hotové, vybavené :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st leden 23, 2013 4:38 am Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenost s Nutrend Whey Core 100 příchuť ledová káva? Měl jsem zatím jen vanilku a ta teď není na skladu v obchodě, kde to kupuju, maji tam jen ledovou kávu a čoko a čokoládovou moc nemusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 12:01 am Předmět: |
|
|
Ahoj, už jste někdo ochutnal Combat v příchuti "s´mores" ? Co to v americe znamená vím (marshmallow s čokoládou), ale zajímalo by mě jestli má někdo příchuť jako takovou vyzkoušenou.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 7:40 am Předmět: |
|
|
Jak na potvoru den před akci long 80 za 909 jsem ho objednal za 1140,- ..no nic...
BSN Syntha 6 Chocolate batter cake ....ve vodě jako každá druhá čokoláda..v mléce taková hodně mléčná..ze začátku jsem si nemohl zvyknout ale po pár dávkách je to moc dobrý...rozpouští se bez problémů když nenecháte protein několik minut stát na hladině tekutiny v shakeru, to pak udělá kroužek. Nějak extra nepění i shaker bez mřižky to zvládl bez potíží. Za mě doporučuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
Don99
|
Zaslal: so leden 26, 2013 10:10 am Předmět: Extrifit kvalita??? |
|
|
Zdarec mohl by mi někdo odpovědět na kvalitu proteinů anebo celkově na produktů od fi. Extrifit? Do teď jsem s něma celou dobu spokojen i co se týče chuti a rozpustnosti jsem nic lepšího neměl. Ale nedávno jsem byl nakupovat v jednom obchodě a tam mi to rozmlouvali a říkali ať zkusím něco jiného, že se jim nezdá, jak udávají cenu výrobků. Ale myslím si, že produkt musel projít nějakými testy a výrobce by si nemohl dovolit vyrobit něco co neodpovídá popisu jednotlivých složek na obalu. Díky za reakce _________________ Don
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so leden 26, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
Tak po dlouhé době sem přispěji, po Peptide Fusion od Reflexu, jsem zůstal u stejné značky ale tentokrát jsem zkusil Instant Whey. Napíšu nějaký základní dojmy. První co, že se mi opět potvrdilo, že v Plzeňské pobočce je prvotřídní servis. Tímto děkuji. No a k samotnému proteinu. Prášek je jemný, velmi dobře se rozpouští a to ať už ve vodě nebo mléce. Tady rozdíl oproti Peptide F., který většinou zůstával lehounce hrudkovitý a hůře se celkově rozpouštěl (zřejmě dáno tím, že je vícesložkový). K dispozici mám vanilku a ta je  . Opravdu chutná moc dobře, přirovnal bych to k vanilkovému pudinku. V mléce je samozřejmě lepší a hutnější, ale i ve vodě chutná překvapivě dobře. Pění rozhodně méně než P.F., pěna je hned po zašejkování u mléka 1:1, u vody 2:1 ve prospěch vody. Rychle opadá. Stravitelnost na jedničku. Celkově velká spokojenost. Dal bych 9/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: po leden 28, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
Ahojte , potřeboval bych poradit něaký vícesložkový protein , kolem 80% a to je snad vše a hlavně aby se to dalo pit a nebyl to žádný hnus :D
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po leden 28, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
Zdravim,zajímalo by mě jaký názor máte na Muscle infusion od Nutrexu (Nutrex se mi zdá že by mohl být fajn) ? ...co se týče zastoupení proteinů,travících enzymů apod. nevypadá špatně,dost mi připomína Combat. Měl už někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|