PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 395, 396, 397 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Davesix

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SMARTLABS MICELLAR CASEIN (NIGHT LOAD)
Příchuť: Čokoláda

Pěnivost minimální, trávení OK, chuť čokolády mě trochu zklamala, zatím asi nejslabší ze všech čokoládových proteinů, které jsem měl, ale i tak protein hodnotím velice kladně , jelikož nekupuji proteiny kvůli chuti. Vybíral jsem mezi mnoha mic. kaseiny a zvítězil smartlabs, protože měl přímo napsáno procentuální zastoupení micelárního kaseinu, to u ostatních favoritů nebylo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kriss

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:01 pm    Předmět: Protein Odpovědět s citátem

Dobrý večer,

dnes jsem si objednala protein WPC 80 od Extrifitu a chtěla bych se zeptat, kdy je ideální ho konzumovat. Aktuálně mám 177 cm/65 kg a chtěla bych nabrat svalovou hmotu. Cvičím obvykle 3-4x týdně (kardio, posilování s vlastní váhou i s lehčími činkami) většinou k večeru mezi 7-8 hodinou, spát chodím kolem půlnoci.
Chtěla bych se zeptat, zda-li se protein užívá ihned po tréninku, nebo je třeba dodržet tam nějakou pauzu? A jestli mám po požití proteinu ještě jíst večeři nebo ne.
Co se týče suplementace, jsem v tom nováček, toto je můj první protein, tak sbírám co nejvíc užitečných informací.

Předem díky za každou odpověď.
Notrax

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady máš článek o tvém problému. -> http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html

A určitě, tak hodinku po proteinu zařad večeři, nejlépe nejkvalitnější jídlo z celého dne. (většinou tedy maso, rýže .. )
vejdy

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosbička - mám možnost odebrat protein Muscle-Infusion-BLACK od Nutrexu,ale chtěl bych od Vás ty co ho znají poradit...díky
QuickShare

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Prosbička - mám možnost odebrat protein Muscle-Infusion-BLACK od Nutrexu,ale chtěl bych od Vás ty co ho znají poradit...díky

a co ta o nom zaujima?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy: vezmi ho a vypij ho. Hotové, vybavené :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jachym

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 4:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenost s Nutrend Whey Core 100 příchuť ledová káva? Měl jsem zatím jen vanilku a ta teď není na skladu v obchodě, kde to kupuju, maji tam jen ledovou kávu a čoko a čokoládovou moc nemusím.
refresh

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, už jste někdo ochutnal Combat v příchuti "s´mores" ? Co to v americe znamená vím (marshmallow s čokoládou), ale zajímalo by mě jestli má někdo příchuť jako takovou vyzkoušenou.
krosař

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak na potvoru den před akci long 80 za 909 jsem ho objednal za 1140,- ..no nic...

BSN Syntha 6 Chocolate batter cake ....ve vodě jako každá druhá čokoláda..v mléce taková hodně mléčná..ze začátku jsem si nemohl zvyknout ale po pár dávkách je to moc dobrý...rozpouští se bez problémů když nenecháte protein několik minut stát na hladině tekutiny v shakeru, to pak udělá kroužek. Nějak extra nepění i shaker bez mřižky to zvládl bez potíží. Za mě doporučuji.
Insano41

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spolužák mi dneska donesl na ochutnání Monster Beefu od Amixu s příchutí lesní ovoce a můžu říct, že to je fakt příšernost prodávat takové proteiny by měl být zločin
Don99

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 10:10 am    Předmět: Extrifit kvalita??? Odpovědět s citátem

Zdarec mohl by mi někdo odpovědět na kvalitu proteinů anebo celkově na produktů od fi. Extrifit? Do teď jsem s něma celou dobu spokojen i co se týče chuti a rozpustnosti jsem nic lepšího neměl. Ale nedávno jsem byl nakupovat v jednom obchodě a tam mi to rozmlouvali a říkali ať zkusím něco jiného, že se jim nezdá, jak udávají cenu výrobků. Ale myslím si, že produkt musel projít nějakými testy a výrobce by si nemohl dovolit vyrobit něco co neodpovídá popisu jednotlivých složek na obalu. Díky za reakce
Luster

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakej expert vam dela ty extrifit bannery?

jednou je to caseine, pak zase micelar kasein.. kazdopadne ani jedno neni spravne

jamesco

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po dlouhé době sem přispěji, po Peptide Fusion od Reflexu, jsem zůstal u stejné značky ale tentokrát jsem zkusil Instant Whey. Napíšu nějaký základní dojmy. První co, že se mi opět potvrdilo, že v Plzeňské pobočce je prvotřídní servis. Tímto děkuji. No a k samotnému proteinu. Prášek je jemný, velmi dobře se rozpouští a to ať už ve vodě nebo mléce. Tady rozdíl oproti Peptide F., který většinou zůstával lehounce hrudkovitý a hůře se celkově rozpouštěl (zřejmě dáno tím, že je vícesložkový). K dispozici mám vanilku a ta je . Opravdu chutná moc dobře, přirovnal bych to k vanilkovému pudinku. V mléce je samozřejmě lepší a hutnější, ale i ve vodě chutná překvapivě dobře. Pění rozhodně méně než P.F., pěna je hned po zašejkování u mléka 1:1, u vody 2:1 ve prospěch vody. Rychle opadá. Stravitelnost na jedničku. Celkově velká spokojenost. Dal bych 9/10.
TheGhost

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte , potřeboval bych poradit něaký vícesložkový protein , kolem 80% a to je snad vše a hlavně aby se to dalo pit a nebyl to žádný hnus :D
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,zajímalo by mě jaký názor máte na Muscle infusion od Nutrexu (Nutrex se mi zdá že by mohl být fajn) ? ...co se týče zastoupení proteinů,travících enzymů apod. nevypadá špatně,dost mi připomína Combat. Měl už někdo?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 395, 396, 397 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: