Bolest v zátylku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest v zátylku  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest v zátylku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-pod

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 6:21 pm    Předmět: Bolest v zátylku Odpovědět s citátem

Zdravím, nevím, jestli tady už ten topic je, nicméně nedávno jsem si dal na bench asi o 5 kg víc než mívám normálně a zkusil jsem to dát aspoň 6x. Povedlo se, ale při posledním sem šel už "z posledního" a nějak sem asi špatně dýchal a neskutečně mě pichlo v zátylku a celou posilovnu to potom bolelo.. Nějaké zkušenosti, je to opravdu špatným dýcháním? Posiluju už poměrně dlouho (+- 2 roky) ale ještě nikdy se mi to nestalo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 6:27 pm    Předmět: Re: Bolest v zátylku Odpovědět s citátem

e-pod napsal:
Zdravím, nevím, jestli tady už ten topic je, nicméně nedávno jsem si dal na bench asi o 5 kg víc než mívám normálně a zkusil jsem to dát aspoň 6x. Povedlo se, ale při posledním sem šel už "z posledního" a nějak sem asi špatně dýchal a neskutečně mě pichlo v zátylku a celou posilovnu to potom bolelo.. Nějaké zkušenosti, je to opravdu špatným dýcháním? Posiluju už poměrně dlouho (+- 2 roky) ale ještě nikdy se mi to nestalo...
to je docela nebezpecny .. to ti muze prasknout nejaka zilka .. dojdi si k doktorovi ..
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 6:35 pm    Předmět: Re: Bolest v zátylku Odpovědět s citátem

Neřešil bych to, pokavaď by tě to nebolelo několik dní.
e-pod

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi máte pravdu, podle mě to bylo tím překrvením, protože sem uplně cítil, jak sem zatlačil a nějak sem zapomněl dýchat, pak sem byl celý červený, to dýchání musím ještě vypilovat..
ntz

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 8:22 pm    Předmět: Re: Bolest v zátylku Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Neřešil bych to, pokavaď by tě to nebolelo několik dní.
jj

Rychle na stránku:

Přejdi na: