Zaslal: po leden 14, 2013 6:21 pm Předmět: Bolest v zátylku
Zdravím, nevím, jestli tady už ten topic je, nicméně nedávno jsem si dal na bench asi o 5 kg víc než mívám normálně a zkusil jsem to dát aspoň 6x. Povedlo se, ale při posledním sem šel už "z posledního" a nějak sem asi špatně dýchal a neskutečně mě pichlo v zátylku a celou posilovnu to potom bolelo.. Nějaké zkušenosti, je to opravdu špatným dýcháním? Posiluju už poměrně dlouho (+- 2 roky) ale ještě nikdy se mi to nestalo...
Zaslal: po leden 14, 2013 6:27 pm Předmět: Re: Bolest v zátylku
e-pod napsal:
Zdravím, nevím, jestli tady už ten topic je, nicméně nedávno jsem si dal na bench asi o 5 kg víc než mívám normálně a zkusil jsem to dát aspoň 6x. Povedlo se, ale při posledním sem šel už "z posledního" a nějak sem asi špatně dýchal a neskutečně mě pichlo v zátylku a celou posilovnu to potom bolelo.. Nějaké zkušenosti, je to opravdu špatným dýcháním? Posiluju už poměrně dlouho (+- 2 roky) ale ještě nikdy se mi to nestalo...
to je docela nebezpecny .. to ti muze prasknout nejaka zilka .. dojdi si k doktorovi ..
Zaslal: po leden 14, 2013 6:35 pm Předmět: Re: Bolest v zátylku
Neřešil bych to, pokavaď by tě to nebolelo několik dní.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Asi máte pravdu, podle mě to bylo tím překrvením, protože sem uplně cítil, jak sem zatlačil a nějak sem zapomněl dýchat, pak sem byl celý červený, to dýchání musím ještě vypilovat..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru