Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

coder napsal:
Judson napsal:
Poman napsal:
včera jsem si nahrál na pc snad letech hru... star wars the old republic....asi si vezmu dovolenou

Jedi academy je taky super
hlavne po netu to byla neskutecna prdel ale nevim jestli to ted jeste nekdo hraje

Sakra to jsem hrával taky...a to je teda hoooodně let zpátky:D

Blbá hra,člověk by měl jít spát aby ráno vstal,ale to Impérium furt prudí
Boddam

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
rank 1 v silver league... přituhuje

Nehrajete taky někdo?

Ono rank moc neznamená ... Jestli dostaneš promote do vyšší ligy poznáš podle toho když ti to bude dávat platinu, diamond, master hráče až se postupně zase ustálíš zhruba na 50% win ratu... blizzard ti vzdy bude vybírat hráče aby jsi se držel okolo 50% . Aby došlo k promotu je nicméně zase nutné prohrávat... odhadem bych řekl, že to bude tak kolem 2 týdnu... to znamená nějaký čas vyhrávat hrát proti lepším a lepším až budeš zase prohrávat srovná se win rate na hodnotu okolo 50% a pak přichází promote... Rank systém je tam spíš jako motivace, aby se človek v té své divizi o sto lidech dostal co nejvýš... ale jednoduše to je často ten co hraje nejvíc :) a co hraješ za rasu ? A Hots betu nemáš ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Až budu mít někdy ve výhledu 5 let čas, tak tohle bych si zahrál, tenhle styl grafiky vypadá fakt dobře

CIZO

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Boddam napsal:
CIZOPASNIK napsal:
rank 1 v silver league... přituhuje

Nehrajete taky někdo?

Ono rank moc neznamená ... Jestli dostaneš promote do vyšší ligy poznáš podle toho když ti to bude dávat platinu, diamond, master hráče až se postupně zase ustálíš zhruba na 50% win ratu... blizzard ti vzdy bude vybírat hráče aby jsi se držel okolo 50% . Aby došlo k promotu je nicméně zase nutné prohrávat... odhadem bych řekl, že to bude tak kolem 2 týdnu... to znamená nějaký čas vyhrávat hrát proti lepším a lepším až budeš zase prohrávat srovná se win rate na hodnotu okolo 50% a pak přichází promote... Rank systém je tam spíš jako motivace, aby se človek v té své divizi o sto lidech dostal co nejvýš... ale jednoduše to je často ten co hraje nejvíc :) a co hraješ za rasu ? A Hots betu nemáš ?

Právě že v silver mám win ratio momentálně někde kolem 75%. Občas dostanu někoho z gold league, ale je nová sezóna, takže když se jim kouknu do profilu, tak kolikrát vidím, že v minulé měli třeba nejvyšší umístění až v platinum. Momentálně jsem už tři dny na prvním s náskokem skoro 50 bodů, tak uvidíme.

Derek Poundstone
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dishonored

Super akce i stealth, absolutně jsem se nenudil
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Dishonored

Zkoušels to dohrát všechny mise na Not kill anyone? To je teprve umění se udržet a nikoho nezapíchnout Dishonored za mě 9/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
krosař

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Až budu mít někdy ve výhledu 5 let čas, tak tohle bych si zahrál, tenhle styl grafiky vypadá fakt dobře

Právě hraji...super a mohu jen a jen doporučit..plus pokud máš Nvidii tak s physX je to parada...
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Gohan napsal:
Dishonored

Zkoušels to dohrát všechny mise na Not kill anyone? To je teprve umění se udržet a nikoho nezapíchnout Dishonored za mě 9/10

Právě že jo, kromě těch pár prvních kdy jsem nevědel pořádně co a jak, tak zbytek jsem projel bez zabíjení.
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Oddo napsal:
Gohan napsal:
Dishonored

Právě že jo, kromě těch pár prvních kdy jsem nevědel pořádně co a jak, tak zbytek jsem projel bez zabíjení.

Ono jak člověk získá STOP TIME na 3/3 tak už je to pohoda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Gohan napsal:
Oddo napsal:
Gohan napsal:
Dishonored

Ono jak člověk získá STOP TIME na 3/3 tak už je to pohoda

Lol.
Bend time jsem pouzil snad jednou, protoze mi vadilo ze to spotrebovava tolik many. Hral jsem to spis tak, ze jsem se drzel z dohledu pomoci blinku a sem tam nekoho priskrtil.
btw, upgradovat jde jenom 2x
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Lol.
Bend time jsem pouzil snad jednou, protoze mi vadilo ze to spotrebovava tolik many. Hral jsem to spis tak, ze jsem se drzel z dohledu pomoci blinku a sem tam nekoho priskrtil.
btw, upgradovat jde jenom 2x

Vidiš, já už to hrál tak 2 měsíce zpátky. Já sem to taky jel přez blink, ale když tam máš třeba ty Light walls, tak dáš bend time, vezmeš tank, a zase se schováš :) Případně stihneš uškrtit i 3 vojáky, když máš charm na škrcení
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak většina těch light wall se dá bezproblému obejít, stejně jako arc pylony. A když to nejde, tak ten whale oil je někde, kam přes light wall nemusíš. Záleží jak to kdo hraje, mě bavilo hrát to na ghosta a všechny obcházet.
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Tak většina těch light wall se dá bezproblému obejít, stejně jako arc pylony. A když to nejde, tak ten whale oil je někde, kam přes light wall nemusíš. Záleží jak to kdo hraje, mě bavilo hrát to na ghosta a všechny obcházet.

Je fakt, že vždycky to můžeš jako krysa prolézt kanálem nebo přeskákat přes střechy, mě osobně vždycky nejvíc bavilo ten light wall přewirovat a sledovat jak se tam ti vojáci usmaží
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Gohan napsal:

Je fakt, že vždycky to můžeš jako krysa prolézt kanálem nebo přeskákat přes střechy, mě osobně vždycky nejvíc bavilo ten light wall přewirovat a sledovat jak se tam ti vojáci usmaží

Já jsem to hrál na low chaos, i když jsem se náhodou dostal do bitky tak jsem je uspal šipkama. Až to za chvíli zase zapomenu, tak si to rozjedu s tím, že se s tím nebudu tak srát Stejně mi nejvíc času vždycky zabrala když jsem přemýšlel kudma se dostat k charmům nebo runám.
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hitman Absolution

Po dlouhé době Hitman, klasika, akorát se mi nelíbilo, že k odemykání upgradů je potřeba mít určité skore, trochu to omezuje. A taky se mi nelíbí že to není jako u Blood Money, kdy se člověk připravil na jeden kontrakt, vzal si vybavení jaké chtěl a bylo. Teď třeba jsou ty mise rozdělené na 2-4 části bez možnosti výběru s čím se začne a s tím že při přechodu mezi částmi je vybavení stejné jako v minulé části. Nevím,tenhle systém mi moc nesedl, ale stejně to neubíra té hře na kvalitě.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: