Ono rank moc neznamená ... Jestli dostaneš promote do vyšší ligy poznáš podle toho když ti to bude dávat platinu, diamond, master hráče až se postupně zase ustálíš zhruba na 50% win ratu... blizzard ti vzdy bude vybírat hráče aby jsi se držel okolo 50% . Aby došlo k promotu je nicméně zase nutné prohrávat... odhadem bych řekl, že to bude tak kolem 2 týdnu... to znamená nějaký čas vyhrávat hrát proti lepším a lepším až budeš zase prohrávat srovná se win rate na hodnotu okolo 50% a pak přichází promote... Rank systém je tam spíš jako motivace, aby se človek v té své divizi o sto lidech dostal co nejvýš... ale jednoduše to je často ten co hraje nejvíc :) a co hraješ za rasu ? A Hots betu nemáš ?
Ono rank moc neznamená ... Jestli dostaneš promote do vyšší ligy poznáš podle toho když ti to bude dávat platinu, diamond, master hráče až se postupně zase ustálíš zhruba na 50% win ratu... blizzard ti vzdy bude vybírat hráče aby jsi se držel okolo 50% . Aby došlo k promotu je nicméně zase nutné prohrávat... odhadem bych řekl, že to bude tak kolem 2 týdnu... to znamená nějaký čas vyhrávat hrát proti lepším a lepším až budeš zase prohrávat srovná se win rate na hodnotu okolo 50% a pak přichází promote... Rank systém je tam spíš jako motivace, aby se človek v té své divizi o sto lidech dostal co nejvýš... ale jednoduše to je často ten co hraje nejvíc :) a co hraješ za rasu ? A Hots betu nemáš ?
Právě že v silver mám win ratio momentálně někde kolem 75%. Občas dostanu někoho z gold league, ale je nová sezóna, takže když se jim kouknu do profilu, tak kolikrát vidím, že v minulé měli třeba nejvyšší umístění až v platinum. Momentálně jsem už tři dny na prvním s náskokem skoro 50 bodů, tak uvidíme.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Zkoušels to dohrát všechny mise na Not kill anyone? To je teprve umění se udržet a nikoho nezapíchnout Dishonored za mě 9/10
Právě že jo, kromě těch pár prvních kdy jsem nevědel pořádně co a jak, tak zbytek jsem projel bez zabíjení.
Ono jak člověk získá STOP TIME na 3/3 tak už je to pohoda
Lol.
Bend time jsem pouzil snad jednou, protoze mi vadilo ze to spotrebovava tolik many. Hral jsem to spis tak, ze jsem se drzel z dohledu pomoci blinku a sem tam nekoho priskrtil.
btw, upgradovat jde jenom 2x
Lol.
Bend time jsem pouzil snad jednou, protoze mi vadilo ze to spotrebovava tolik many. Hral jsem to spis tak, ze jsem se drzel z dohledu pomoci blinku a sem tam nekoho priskrtil.
btw, upgradovat jde jenom 2x
Vidiš, já už to hrál tak 2 měsíce zpátky. Já sem to taky jel přez blink, ale když tam máš třeba ty Light walls, tak dáš bend time, vezmeš tank, a zase se schováš :) Případně stihneš uškrtit i 3 vojáky, když máš charm na škrcení
Tak většina těch light wall se dá bezproblému obejít, stejně jako arc pylony. A když to nejde, tak ten whale oil je někde, kam přes light wall nemusíš. Záleží jak to kdo hraje, mě bavilo hrát to na ghosta a všechny obcházet.
Tak většina těch light wall se dá bezproblému obejít, stejně jako arc pylony. A když to nejde, tak ten whale oil je někde, kam přes light wall nemusíš. Záleží jak to kdo hraje, mě bavilo hrát to na ghosta a všechny obcházet.
Je fakt, že vždycky to můžeš jako krysa prolézt kanálem nebo přeskákat přes střechy, mě osobně vždycky nejvíc bavilo ten light wall přewirovat a sledovat jak se tam ti vojáci usmaží
Je fakt, že vždycky to můžeš jako krysa prolézt kanálem nebo přeskákat přes střechy, mě osobně vždycky nejvíc bavilo ten light wall přewirovat a sledovat jak se tam ti vojáci usmaží
Já jsem to hrál na low chaos, i když jsem se náhodou dostal do bitky tak jsem je uspal šipkama. Až to za chvíli zase zapomenu, tak si to rozjedu s tím, že se s tím nebudu tak srát Stejně mi nejvíc času vždycky zabrala když jsem přemýšlel kudma se dostat k charmům nebo runám.
Po dlouhé době Hitman, klasika, akorát se mi nelíbilo, že k odemykání upgradů je potřeba mít určité skore, trochu to omezuje. A taky se mi nelíbí že to není jako u Blood Money, kdy se člověk připravil na jeden kontrakt, vzal si vybavení jaké chtěl a bylo. Teď třeba jsou ty mise rozdělené na 2-4 části bez možnosti výběru s čím se začne a s tím že při přechodu mezi částmi je vybavení stejné jako v minulé části. Nevím,tenhle systém mi moc nesedl, ale stejně to neubíra té hře na kvalitě.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru