Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po dnešním dlooouhém pátrání jsem došel ke třem kandidátům s W8

http://www.alza.cz/asus-vivotab-tf810c-64gb-sedy-d378527.htm
http://www.alza.cz/samsung-xe500t1c-a02cz-d368634.htm
http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-w510-27602g06iss-64gb-dock-d361835.htm

Všichni tři jsou na tom výkonostně na chlup stejně, akorát poslední je deseti palec, což je plus. Na druhou stranu se mi ale ani trochu nelíbí materiál, ze kterého je.

málem mě trefil šlak, když jsem zjistil, že některé tablety zlevnili třeba o 2000 jentak přes noc, opravdu si radši počkám aspoň do března, protože by mě ten cenový skok mohl složit, mam slabý nervy a tenkostěnné cévky

A díky všem za rady! :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
addaro

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Tak po dnešním dlooouhém pátrání jsem došel ke třem kandidátům s W8

http://www.alza.cz/asus-vivotab-tf810c-64gb-sedy-d378527.htm
http://www.alza.cz/samsung-xe500t1c-a02cz-d368634.htm
http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-w510-27602g06iss-64gb-dock-d361835.htm

Všichni tři jsou na tom výkonostně na chlup stejně, akorát poslední je deseti palec, což je plus. Na druhou stranu se mi ale ani trochu nelíbí materiál, ze kterého je.

málem mě trefil šlak, když jsem zjistil, že některé tablety zlevnili třeba o 2000 jentak přes noc, opravdu si radši počkám aspoň do března, protože by mě ten cenový skok mohl složit, mam slabý nervy a tenkostěnné cévky

A díky všem za rady! :)

Sice jsem to již psal, ale opakování matka moudrosti: pokud můžeš, zajeď se na ně podívat někam do obchodu, vyzkoušej si je v ruce. Materiály tě naživo možná překvapí, mě ten Acer samotný nepřišel vůbec špatný, jen ten mechanismus uchycení v doku pak působil plastově. Vyzkoušíš si tam psaní (velikost rukou na klávesnici) a velikost písma na čtení. Pokud jsi ochoten čekat, tak konec února hodně zamíchá nabídkou. Taky čekám, i když mám někdy nutkání si ho prostě objednat :X

K tomu, co jsi postoval - přes 20k za ten HW je opravdu šílené. S tím Atomem a RAMkou je ideální cena tak 10k, snad to během roku spadne. Představa, že ve vaně utopím tab za 20k+ je hrozná.
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po zkusenostech s firemnimi notebooky Acer uz bych si zadny notebook od teto znacky nikdy neporidil....
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Po zkusenostech s firemnimi notebooky Acer uz bych si zadny notebook od teto znacky nikdy neporidil....

Já právě Acer taky nemusím po zkušenostech, ale už tj doba a pár lidí mi říkalo, že se v poslední době celkem polepšili. Jak jsou starý tvoje zkušenosti s touhle značkou?
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
drlift_ napsal:

Já právě Acer taky nemusím po zkušenostech, ale už tj doba a pár lidí mi říkalo, že se v poslední době celkem polepšili. Jak jsou starý tvoje zkušenosti s touhle značkou?

cca 3-4 roky. 3x notebook a vsechno smejdy. Chapu, ze se muze najit horsi kousek, ale tohle uz je na nahodu trochu moc.

Jejich servis mne taky dostal. Poslat si notebook do servisu a cekat na nej mesic mi neprijde jako pravy orechovy.
Moocha

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://tablety.heureka.cz/asus-eee-pad-transformer-tf700t-1i086a/

zlevnil přes noc o dalších 500

Addaro, něco už jsem v ruce měl, ale počkám si do toho března, je to asi nejmoudřejší.
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Wojtkingson napsal:
drlift_ napsal:

cca 3-4 roky. 3x notebook a vsechno smejdy. Chapu, ze se muze najit horsi kousek, ale tohle uz je na nahodu trochu moc.

Jejich servis mne taky dostal. Poslat si notebook do servisu a cekat na nej mesic mi neprijde jako pravy orechovy.

Je pravda že mechanické zpracování není nejlepší, ale odpovídá ceně (dané konfigurace jsou u Aceru vždy skoro nejlevnější). Kdo chce firemní notebook a chce s ním prasit a aby vydržel, koupí si nejvyšší řadu Dellu nebo Lenova za 40tis+ (Acer v podobné konfiguraci stojí pod 20tis.).
Ale na domácí/studentské použítí, kdy ten notebook 90%+ času leží na stole je to OK.

Se servisem Aceru já mám naopak zkušenost dobrou, přijela PPL, vyzvedla notebook a do týdne byl opět zpět s vyměněným displejem a HDD (a to jsem žádal jen výměnu displeje, protože blbnul).
Tracey

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poradí někdo program na hromadné rozesílání SMS, aby se z něj daly rozesílat zprávy tvářící se, že odchází z konkrétního čísla, ale daly se odeslat z PC bez nutnosti telefonu?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Poradí někdo program na hromadné rozesílání SMS, aby se z něj daly rozesílat zprávy tvářící se, že odchází z konkrétního čísla, ale daly se odeslat z PC bez nutnosti telefonu?

ten bych chtel taky
Tracey

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Tracey napsal:

ten bych chtel taky

Já to ale myslím vážně Nechci neplacený program, ale něco spolehlivého, co budu moct používat na rozesílání SMS z čísla mého šéfa klientům, aniž by on musel být přítomen.
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co pres Vodafone park?
Tracey

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A co pres Vodafone park?

Tak tomu bych asi moc nevěřila
squater

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 7:59 pm    Předmět: web Odpovědět s citátem

Potreboval bych udelat jednoduchy web, vlastne dva - nemam na to sam cas - nevite o nekom schopnem? Rad bych znal reference a pripadne portfolio - spolehlivost a dobre odvedena prace samozrejmosti - musi to po predani bezproblemove slapat. Zadne databaze ani nejake pokrocile funkce. Jde vicemene jen o takovou webovou vizitku, predstaveni firmy, kontakty atd, ale aby to nejak vypadalo. Samozrejme to nechci zadarmo. Pripadne uvitam radu kam si dat inzerat - kde se to hemzi webdesignery? Diky
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:27 pm    Předmět: Re: web Odpovědět s citátem

squater - máš SZ.
Spazik

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Peter Ustinov napsal:
Tracey napsal:

ten bych chtel taky

Já to ale myslím vážně Nechci neplacený program, ale něco spolehlivého, co budu moct používat na rozesílání SMS z čísla mého šéfa klientům, aniž by on musel být přítomen.

Skype?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: