|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
addaro
|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
Sice jsem to již psal, ale opakování matka moudrosti: pokud můžeš, zajeď se na ně podívat někam do obchodu, vyzkoušej si je v ruce. Materiály tě naživo možná překvapí, mě ten Acer samotný nepřišel vůbec špatný, jen ten mechanismus uchycení v doku pak působil plastově. Vyzkoušíš si tam psaní (velikost rukou na klávesnici) a velikost písma na čtení. Pokud jsi ochoten čekat, tak konec února hodně zamíchá nabídkou. Taky čekám, i když mám někdy nutkání si ho prostě objednat :X
K tomu, co jsi postoval - přes 20k za ten HW je opravdu šílené. S tím Atomem a RAMkou je ideální cena tak 10k, snad to během roku spadne. Představa, že ve vaně utopím tab za 20k+ je hrozná.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út leden 15, 2013 12:03 am Předmět: |
|
|
Po zkusenostech s firemnimi notebooky Acer uz bych si zadny notebook od teto znacky nikdy neporidil....
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 15, 2013 2:17 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Po zkusenostech s firemnimi notebooky Acer uz bych si zadny notebook od teto znacky nikdy neporidil.... |
Já právě Acer taky nemusím po zkušenostech, ale už tj doba a pár lidí mi říkalo, že se v poslední době celkem polepšili. Jak jsou starý tvoje zkušenosti s touhle značkou? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út leden 15, 2013 7:16 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | drlift_ napsal: | | Po zkusenostech s firemnimi notebooky Acer uz bych si zadny notebook od teto znacky nikdy neporidil.... |
Já právě Acer taky nemusím po zkušenostech, ale už tj doba a pár lidí mi říkalo, že se v poslední době celkem polepšili. Jak jsou starý tvoje zkušenosti s touhle značkou? |
cca 3-4 roky. 3x notebook a vsechno smejdy. Chapu, ze se muze najit horsi kousek, ale tohle uz je na nahodu trochu moc.
Jejich servis mne taky dostal. Poslat si notebook do servisu a cekat na nej mesic mi neprijde jako pravy orechovy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út leden 15, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Wojtkingson napsal: | | drlift_ napsal: | | Po zkusenostech s firemnimi notebooky Acer uz bych si zadny notebook od teto znacky nikdy neporidil.... |
Já právě Acer taky nemusím po zkušenostech, ale už tj doba a pár lidí mi říkalo, že se v poslední době celkem polepšili. Jak jsou starý tvoje zkušenosti s touhle značkou? |
cca 3-4 roky. 3x notebook a vsechno smejdy. Chapu, ze se muze najit horsi kousek, ale tohle uz je na nahodu trochu moc.
Jejich servis mne taky dostal. Poslat si notebook do servisu a cekat na nej mesic mi neprijde jako pravy orechovy. |
Je pravda že mechanické zpracování není nejlepší, ale odpovídá ceně (dané konfigurace jsou u Aceru vždy skoro nejlevnější). Kdo chce firemní notebook a chce s ním prasit a aby vydržel, koupí si nejvyšší řadu Dellu nebo Lenova za 40tis+ (Acer v podobné konfiguraci stojí pod 20tis.).
Ale na domácí/studentské použítí, kdy ten notebook 90%+ času leží na stole je to OK.
Se servisem Aceru já mám naopak zkušenost dobrou, přijela PPL, vyzvedla notebook a do týdne byl opět zpět s vyměněným displejem a HDD (a to jsem žádal jen výměnu displeje, protože blbnul).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
Poradí někdo program na hromadné rozesílání SMS, aby se z něj daly rozesílat zprávy tvářící se, že odchází z konkrétního čísla, ale daly se odeslat z PC bez nutnosti telefonu? _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
A co pres Vodafone park? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 7:59 pm Předmět: web |
|
|
Potreboval bych udelat jednoduchy web, vlastne dva - nemam na to sam cas - nevite o nekom schopnem? Rad bych znal reference a pripadne portfolio - spolehlivost a dobre odvedena prace samozrejmosti - musi to po predani bezproblemove slapat. Zadne databaze ani nejake pokrocile funkce. Jde vicemene jen o takovou webovou vizitku, predstaveni firmy, kontakty atd, ale aby to nejak vypadalo. Samozrejme to nechci zadarmo. Pripadne uvitam radu kam si dat inzerat - kde se to hemzi webdesignery? Diky _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:27 pm Předmět: Re: web |
|
|
squater - máš SZ. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st leden 30, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Tracey napsal: | | Poradí někdo program na hromadné rozesílání SMS, aby se z něj daly rozesílat zprávy tvářící se, že odchází z konkrétního čísla, ale daly se odeslat z PC bez nutnosti telefonu? |
ten bych chtel taky |
Já to ale myslím vážně Nechci neplacený program, ale něco spolehlivého, co budu moct používat na rozesílání SMS z čísla mého šéfa klientům, aniž by on musel být přítomen. |
Skype?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|