|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem koukal na webgame.cz a hraje to už jen 4500 lidí. Když jsem to hrával já, tak to hrálo až k 50 000 lidí (respektive 30 000 lidí a 50 000 zemí). Onlinovky jdou asi pomalu pryč a MMORPG definitivně přebraly kolík.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
nekdo seriozneji league of legends ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
Co znamena seriozneji  ze 2. sezony mam silver ze soloQ, ve ktere jsem odehral cca 10 her, gold z 5v5 a cca 700 winu v normalkach
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Co znamena seriozneji ze 2. sezony mam silver ze soloQ, ve ktere jsem odehral cca 10 her, gold z 5v5 a cca 700 winu v normalkach |
Tak to ses este v Elo Hellu to nic :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Teď jsem koukal na webgame.cz a hraje to už jen 4500 lidí. Když jsem to hrával já, tak to hrálo až k 50 000 lidí (respektive 30 000 lidí a 50 000 zemí). Onlinovky jdou asi pomalu pryč a MMORPG definitivně přebraly kolík. |
Ani ne, ale v době webgame byla jediná webgame pořádná, teď už je na výběr spustu jiných, včetně her z jiných zemí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Narcooo napsal: | | Gohan napsal: | Co znamena seriozneji ze 2. sezony mam silver ze soloQ, ve ktere jsem odehral cca 10 her, gold z 5v5 a cca 700 winu v normalkach |
Tak to ses este v Elo Hellu to nic :D |
Elo hell neexistuje. SoloQ nehraju, dal jsem jenom 10 placement matchu z kterych jsem 7 nebo 8 vyhral. To me vyškráblo na 1330.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
Hraju to už přes 2 roky, cca 1200 winů v normálkách. Ale na solo rankedky nemám nervy. Ani nějak ELO řešit nehodlám (EU WEST)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Nějaká onlinovka, ne-strategie, která se teď paří a můžu se tam nějak vyvíjet/vylepšovat? Prosím ne žádné web-games .-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Hraju to už přes 2 roky, cca 1200 winů v normálkách. Ale na solo rankedky nemám nervy. Ani nějak ELO řešit nehodlám (EU WEST) |
Asi tak :D Taky nemám absolutně nervy na rankedy.
Frozz: Eve online
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Nějaká onlinovka, ne-strategie, která se teď paří a můžu se tam nějak vyvíjet/vylepšovat? Prosím ne žádné web-games .-) |
travian a divokekmeny snad =)
a the west je dobrý, to sem hrával na gymplu
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Narcooo napsal: | | Gohan napsal: | Co znamena seriozneji ze 2. sezony mam silver ze soloQ, ve ktere jsem odehral cca 10 her, gold z 5v5 a cca 700 winu v normalkach |
Tak to ses este v Elo Hellu to nic :D |
Elo hell neexistuje. SoloQ nehraju, dal jsem jenom 10 placement matchu z kterych jsem 7 nebo 8 vyhral. To me vyškráblo na 1330. |
Existuje a to je pravve ten rozdil mezi dobrym a spatnym hracem :D Ten dobrej se zneho vyskrabe sam ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
guru - já psal NE webhry. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
Já jsem toho názoru, že neexistuje. Že existujou jenom špatní hráči co se na něj vymlouvají, protože si neumí přiznat, že jsou špatní.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
seriozneji sem myslel lvl 30 a odehrany nejaky hry, elo mam max 1350, pravidelne se pohybuju okolo 1000-1100, rankedy hraju hodne ale nemam moc tymoveho ducha, nejaka tryhard nalada u me nehrozi
gohan asi tak, taky to nemam moc rad lidi co se furt vymlouvaj ze chytaji trolly,afk apod.. jsem na svym elu protoze tu patrim
ps : ono odehrat na eloboostu 10 her a vytahat se na 1300 neni zadny kouzlo, ja taky v s3 po resetu mel 10/2 win/lose, a ted uz mam samozrejme nejak 43/47
Naposledy upravil kubaz dne út leden 15, 2013 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|