|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | guru - já psal NE webhry. |
Aha, lol. Jaká hra je onlinovka, ale né webhra? Web-games znám jen jako http://www.webgames.cz/ jinak jsem to v životě neslyšel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | guru - já psal NE webhry. |
Už jsem psal výše - nadacearise.com
Naposledy upravil DiamonD123 dne út leden 15, 2013 9:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Nejde o spatny hrace ale jde o zacatecniky,ktery uz pak nepotkas . Ja se pohybuju na hranici 1600-1700 a vim,ze uz to tam neni napr. jako na 1200 kde ted boostuju kamaradovy acc . Zacne to brainless pickem zbytek nemusim ani dal popisovat . . . Nepopisuju normal,kde se dejou totalni zverstva a myslim ze tam se tu hru ani poradne nenaucis .
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Momentálně se pohybuju na jednom acc okolo 1900, na druhém 1650+- a za boha se nemůžu dostat vejš. Měl jsem 19w, 2l za nidalee ( jsem ta nejlepší pod sluncem  ) a teď jsem se právě bohužel zasekl, teda spíš pomalu kráčím dolů - 19w-7l. A opravdu to není mnou, průměrné score mám 9,2/2,6. Tam jde o to, chytit buď dobrý team, nebo si najít parťáka, o kterém víte, že hraje alespoň na nějaké úrovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Narcooo napsal: | | Nejde o spatny hrace ale jde o zacatecniky,ktery uz pak nepotkas . Ja se pohybuju na hranici 1600-1700 a vim,ze uz to tam neni napr. jako na 1200 kde ted boostuju kamaradovy acc . Zacne to brainless pickem zbytek nemusim ani dal popisovat . . . Nepopisuju normal,kde se dejou totalni zverstva a myslim ze tam se tu hru ani poradne nenaucis . |
Já teda hraju převážně normálky a díky tomu, že i normálky jsou založené na určitém "elo" systém nemůžu říct že bych zažíval nějaké super zvěrstva ale jo, těch prvních 10 placement matchů je hrozných, protože tam potkáš třeba lidi co v životě pořádně mobu nehráli, udělali level 30 a hned se ženou do rankedek. Ale to samé je v enemy teamu, takže stejně záleží, jestli dokážeš carrynout team nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
Stim souhlasim . Ale znas to proste . Picky tyypu vsichi si vezmem co chceme a vznikne nam 5 ap hrdinu,nepickuje se jungler,rage quity,decka,flameri,Darius madness a kotel dalsich veci . . . Lidi se neuci herni mechanismy,buildy maj z mobafire a tak to proste na normalu je .
To kubaz .. . ted o tom mluvim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Já taky, sice mám smurfa na westu, ale low level.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
Z Eastu jsem odešel jak se dělila evropa na East a West... měl jsem dost těch poláků a rusáků, proto si dovolím tvrdit, že na westu je větší možnost narazit na lepší hráče. Samozřejmě takoví francouzi jsou to samé. Doufám, že nejsem jediný kdo má tyhle zkušenosti
Jinak na eastu mám low level, když si chci s někým zahrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
jojo west je v kvalite hracu docela poznat, levelil sem tam asi dva tydny ucet ale to je nuda :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
Je LOL lepší jak Dota? Mě Dota bavila neskutečně....
Diamond: dik
Guru: myslel jsem "hry" typu travian a další p*čoviny, které se hrají přes prohlížeč. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 15, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Je LOL lepší jak Dota? Mě Dota bavila neskutečně....
|
Těžko říct, já myslím že to je na stejno a vybereš si podle toho co ti sedí více.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
je to na 90% stejny, akorat ze dota je jen mapa , a lol je primo klient, podpora spolecnosti, ucet
teda jestli nemyslis dotu2
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|