Ved preáve heh, Mates je silný ale na tlakára habiho kalibru sa nechytá, a to, že drepuje xyz je mi jedno, ked je reč o tlakoch a duplom o tlakoch v stoji s dvoma 60kilovými jednoručkami:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jo a ještě Cizo...chlape, můžeš odtajnit supermana, který zvládá tlaky na prsa v pořádném rozsahu se 100kg jednoruč.? Nevím, no...ale nenapadá mě nikdo, a to ani z výčtu těch nejsilnějších strongmanů, či lifterů. Ale možná se pletu, a tak se ptám.
Jo a ještě Cizo...chlape, můžeš odtajnit supermana, který zvládá tlaky na prsa v pořádném rozsahu se 100kg jednoruč.? Nevím, no...ale nenapadá mě nikdo, a to ani z výčtu těch nejsilnějších strongmanů, či lifterů. Ale možná se pletu, a tak se ptám.
Neřekl jsem, že vím o někom, kdo to 100% dá, ale možná se o to někdo pokusí a rozhodně vím o lidech, kteří mají na to, aby tu jednoručku ve stoji vyrazili nad hlavu, což by taky byl docela zajímavý pohled si myslím :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Neřekl jsem, že vím o někom, kdo to 100% dá, ale možná se o to někdo pokusí a rozhodně vím o lidech, kteří mají na to, aby tu jednoručku ve stoji vyrazili nad hlavu, což by taky byl docela zajímavý pohled si myslím :)
Cizo: Tipuju Čestmíra Šímu a Honzu Šalatu. Jak moc se mejlim?
tiež ma napadli na výraz s jč áno, ale inak, to netuším.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: st leden 16, 2013 3:57 pm Předmět: prosba ,
prosím mně tady nezminujte , jsem slaboučky a nikdy jsem o sobě neříkal že jsem silný,
Nikdy jsem jako hlavni disciplínu nejel silovku ( jen základni cviky . mně ty izol kladky a sračičky nebaví ) , ale jen jako doplněk a vždy pod 4-6 opak ( miluji 12-15 ) jsem nešel tak to ani ze silovkou nemá nic společneho, a nebavím se o pauze mezi seriemi , když ti řeknu že dávam pauzy max 2-3 min tak to asi nema nic společneho ze silovkou , ( prostě rád drtim těžke vahy hodně opak , kratke pauzy , )
kdyby šlo o moje maxima a někoho to zajímalo tak bohužel nemužu sloužit , maximalně mužu třeba napsat 18O kg po 8 opak, nebo 260 kg po 6 opak atd ale nikdy nenapíšu že třeba dam jedno opak se 250 kg, Protože to nevim a nechci zkoušet !!
Když se jedna o ty vaše milovane 6O kg tlaky , tak to neni nijak těžka vaha když s nima se da odjet i třeba 12 opak, třeba tlaky, na ramena, nebo šikma na prsa ( vše v plnem rozsahu !! ) ne ty křečovite pohyby co vidíme ve fitkách ,
Pro mně nejhorší je dostat nahoru když mi je nikdo nenahodí nedej bože že musím vzít 70 , to se přiznám už mám strach nahazovat ,
jak tu bylo zmíněno jsou tu fakt borci ( poklona ) ktěří tu byli zminovani , ( strongmeni, silovkaři ) , ti si budou s těmi 60tkama jednoručkama hrat , nedej bože že vemou ty metračky , pro ně to je slast ,
sorry že jsem se vložil do debaty , ale ze mně nikdy silovkař nebude protože to neumím,
ale na zavody v silovce pojedu a to možna už v unoru nebo duben IPF ,
děkuji všem za pochopení ,
Velké váhy velké svaly , male váhy male svaly .
Ale nech toho Mates. Poslal si sem spoustu videí a máš sílu jako kráva. Hlavně všechny variace benchpressu byly obdivuhodné. No a jestli jsi prasknul 300kg na dřep, tak to taky nepotřebuje komentář. Jinak 60ky na šikmé pro 6-7op se dají, i v sedě 4-5x57,5kg, ale ve stoje to je úplně jiná písnička. Tam jsem jezdil max pětky s 50kg a proto mám obdiv, když to někdo zvládně se 60kg jednoruč.
Mimochodem kulturistiku si pověsil na hřebík definitivně?
Ale nech toho Mates. Poslal si sem spoustu videí a máš sílu jako kráva. Hlavně všechny variace benchpressu byly obdivuhodné. No a jestli jsi prasknul 300kg na dřep, tak to taky nepotřebuje komentář. Jinak 60ky na šikmé pro 6-7op se dají, i v sedě 4-5x57,5kg, ale ve stoje to je úplně jiná písnička. Tam jsem jezdil max pětky s 50kg a proto mám obdiv, když to někdo zvládně se 60kg jednoruč.
Mimochodem kulturistiku si pověsil na hřebík definitivně?
na poslední otázku ti rad odpovím ne , jedu tědka svoje co mám jet , cíl je jasny prostě ukázat se až to bude stát za to, nic neuspěchat nehrotit . minule jsem udělal chybu to vím a ponaučil jsem se prostě abych byl vysekany tak jsem musel zhodit a to bylo moc cca 30 kg za 3 měsíce bylo šíleny , tím šla šíleně svalovina a taky jsem podělal konec ale to už je minulost, Toto jsem si řekl s trenerem a takhle to jedu , jen je problem tedka sparing, odpadli mi dva kluci ( kvuli praci a zmena posilky ) takže musím opatrne,
ty videa jsou už rok stary , tam jsem byl ještě krasný atd, hehehe ,
tím mužu jen poděkovat že takhle cvičím s technikou atd . ( Kulíšek,J.orság,Gollenka,K.L,Slávek atd ) těm jsem vděčný ,
Myslím Mates, že tvé silové výkony jsou velice dobré. Zvlášť kdyby jsi se na tu sílu zaměřil tak by jsi šel ještě hodně nahoru. Rozhodně máš pro to velké předpoklady a učitě by jsi patřil mezi naší elitu třeba v silovém trojboji. Ve strongmanech by jsi také nebyl určitě špatný. Rozhodně by jsi byl v silových sportech úspěšnější a dostal se mnohem dál než v kulturistice, v které nebudeš nikdy moc dobrý. Ale chápu, že tě asi víc baví což je to podstatné.
Když se jedna o ty vaše milovane 6O kg tlaky , tak to neni nijak těžka vaha když s nima se da odjet i třeba 12 opak, třeba tlaky, na ramena, nebo šikma na prsa ( vše v plnem rozsahu !! ) ne ty křečovite pohyby co vidíme ve fitkách
Mates,chapu,že tě do toho vtlačili,ale mohl by jsi sem dat tve 60kg tlaky ve stoje. Byla by to pro mě motivace. Dik
Myslím Mates, že tvé silové výkony jsou velice dobré. Zvlášť kdyby jsi se na tu sílu zaměřil tak by jsi šel ještě hodně nahoru. Rozhodně máš pro to velké předpoklady a učitě by jsi patřil mezi naší elitu třeba v silovém trojboji. Ve strongmanech by jsi také nebyl určitě špatný. Rozhodně by jsi byl v silových sportech úspěšnější a dostal se mnohem dál než v kulturistice, v které nebudeš nikdy moc dobrý. Ale chápu, že tě asi víc baví což je to podstatné.
Něco podobnýho jsem chtěl napsat. Taky mi ty výkony připadají super, obvzlášť, když netrénuje silově.
Snad Matesovi nebude vadit, když sem hodím jeho 2 videa rok a půl starý.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madballe tieto videá si sem fakt nemusel dávať, toto sa s habim nedá porovnať ani omylom...
"Conor Bless"
Na tom kanále má i další videa, třeba 2 roky starej bench 8x180. Promiň, že jsem se dotkl tvých tlaků ve stoje.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Na tom kanále má i další videa, třeba 2 roky starej bench 8x180. Promiň, že jsem se dotkl tvých tlaků ve stoje.
tak tlaky v stoji tam nemá žiadne, to je pravda, ale na to som nenarážal, načo sem dávať videá, kde mu na to niekto maká a pod., ja nepochybujem, že teraz by benčol aj 200.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru