Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 515, 516, 517 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Habartovi

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to o Matesovy bez Matese,ale musi čekat nejakou reakci,když piše o 12 striktnich opakovani. Nemohu tvrdit,že to nedava,ale jsem zvedavy a už neřikam nic o te zmince o nahazovani 70kg. S.man je machr na ramena a ani on s nimi necvici.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
madball napsal:
Na tom kanále má i další videa, třeba 2 roky starej bench 8x180. Promiň, že jsem se dotkl tvých tlaků ve stoje.

tak tlaky v stoji tam nemá žiadne, to je pravda, ale na to som nenarážal, načo sem dávať videá, kde mu na to niekto maká a pod., ja nepochybujem, že teraz by benčol aj 200.

Myslíš,že při 8x180 nedá 200?Nebuď vtipnej.Na soutěži měl loni 210 s rezervou.Navíc jsem to sem dal já a Mates by to nikdy nepropagoval.Tohle jsou stará videa.Zkusím s Matesem domluvit video a natočím nové.Nesnižuji výkony ani Habiho ani S-mana,jen jsem chtěl prezentovat dalšího silného borce,který navíc taky vypadá velice dobře a má výbornou techniku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bára prečítaj si to ešte raz, ja tam píšem, že nepochybujem, že by dal 200+, Mates je silný, to nik nepspochybňoval, ale tlakár Habiho kalibru nie je, ved sám píše, že mu musia jednoručky aj podávať na šikmú a pod., Habimu nie:)
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Bára prečítaj si to ešte raz, ja tam píšem, že nepochybujem, že by dal 200+, Mates je silný, to nik nepspochybňoval, ale tlakár Habiho kalibru nie je, ved sám píše, že mu musia jednoručky aj podávať na šikmú a pod., Habimu nie:)

Aha,tak to se omlouvám.Jemu je podává borec aby se neunavil a hlavně nezranil.Ale to mluvil o JR 70 kg.Já vůbec nerovnám kdo je větší borec,protože takhle po webu by to ani nešlo.Třeba se sejdou na soutěži a uvidí se,ale třeba ani oni o to nikdy stát nebudou a já bych se nedivil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Habartovi

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Turakam napsal:

Aha,tak to se omlouvám.Jemu je podává borec aby se neunavil a hlavně nezranil.Ale to mluvil o JR 70 kg.Já vůbec nerovnám kdo je větší borec,protože takhle po webu by to ani nešlo.Třeba se sejdou na soutěži a uvidí se,ale třeba ani oni o to nikdy stát nebudou a já bych se nedivil.

To jo,ale dostat je na ramena je pro mě asi to nejteši,pak to vytlacit je snadne. A pravě to me zajimalo,protože to vyznělo,že je to pro Matese uplně normalni zaležitost. Je to jeho věc,ale pro mě by bylo obrovsky motivačni video s tlaky,ale bez nejakeho podavani od pomocnika. A tipnu si,ze na 70kg ma na foru asi jen S-man,ja nemam šanci.
Bara

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:
Bara napsal:
Turakam napsal:

To jo,ale dostat je na ramena je pro mě asi to nejteši,pak to vytlacit je snadne. A pravě to me zajimalo,protože to vyznělo,že je to pro Matese uplně normalni zaležitost. Je to jeho věc,ale pro mě by bylo obrovsky motivačni video s tlaky,ale bez nejakeho podavani od pomocnika. A tipnu si,ze na 70kg ma na foru asi jen S-man,ja nemam šanci.

Já myslím,že pro tebe i kluky to bude spíš o treninku a redukci zranění,takže to nevidím jako nemožné.Butor je tam mlaskne myslím jako prd,protože pokud je pravda co jsem dnes slyšel o jeho současných výkonech,tak se mi upřímně nechtělo moc věřit,že by to bylo možné.Ale je určitě spousta silných a šikovných kluků a jak říkám,pokud navíc má i figuru viz třeba ty,pak je to zase o něčem jiném.Bacha na zranění a myslím,že za chvíli tam máš těch 70.lukáš Svoboda nevím,ale troufnu si říct,že by asi dal.To je extra bejček.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S.sman dává 6-8x60kg v sedě, takže v sérii 70kg ve stoje podle mě ani náhodou. Ono to je taky už těžký sci-fi, ale to podle mě uzná Lukáš sám.
Judson

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimalo by me kolik by asi tak daval Big Z, tlaky jednorucek ve stoje, pokud neco takoveho vubec cvici.
Habartovi

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70kg v každe ruce je ranec. Podle mě-u nahozeni velke činky se da použit cele tělo,ale u jednoruček to neumim. A ani na you tube jsem nenašel videa s tlaky s velkyma jednoručkama.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:43 pm    Předmět: prozba Odpovědět s citátem

prosím už mně nesrovnávejte , nikdy se nechci a nebudu rovnat těm klukum co tady píšete ,
( jsou to jine ligy ja kopu za župu )
a na konce moje posledni prozba tady , pro zpřesnění,
ty videa jsou už par let stary ano s dopomoci , bohužel v pondělí normalní trenink na rozcvičku 60kg po 12 opak, 70 po 10-8 pak už šla síla dolu a nakonec jsem si dal 80 na hec dal jsem je jen 6 krat a mněl jsem jich plný bryle , Nikdo mi je už nenahazuje bohužel davam si je sam , ( neni sparing )
a vím jak to bolí a vysiluje jak si musím na šikmou hodit 70 kg,
sorry stím benchem že jsem taky v pondělí zatlačil 180x8 lehce více jsem nechtěl jít protože vím že ty trenink jsou peklo a síla a vše jde šílene dolu tak jsem se nechtěl hnedka na začatku zničit natož zranit , a jsem věděl že mam před sebou ještě tlaky, bradla , přitahy atd !!
S nikým se nechci srovnavat a nikdy nebudu , protože každeho si vážím ne kolik zveda ale takový jaky je . Je mi fakt jednou že třeba někdo zveda na mrtvolu lehce 280 , a ma slaby bench ale važím si ho jako člověka a to u mně bude pořad .
A budu si vážit třeba P.P , D.D ( sorry borci ) i klidně nějakeho klučinu co vypada jak sucha nudle ( cvičitel teoretik,šampon ) , není to o tom kdo kolik zveda hoši ,
sorry ale rozjel se tu off topic o mně, tak prosím pak MODy at to smažou nepatři to tady ,
děkuji všem za pochopení ,
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu tvé morální poselství:), ale prosímtě natoč ty 6x80kg. To by byl masterpiece. Mimochodem máš i takové brutus tlaky na ramena? O nich se tu totiž celou dobu bavíme.

Naposledy upravil Johncreasy dne st leden 16, 2013 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Habartovi

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj,chapu,že te asi zatahly do debaty o kterou nestojiš. Ale neni to o tlacich na šikme,ale tlaky ve stoje.
Oddo

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates, tu tvoji neuvěřitelnou pokoru sem nikdy moc nechápal, ale je fajn, že si takový jaký si
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:
Jj,chapu,že te asi zatahly do debaty o kterou nestojiš. Ale neni to o tlacich na šikme,ale tlaky ve stoje.

Ved práve a oni fut sem ten benč/jednoručky na rovnej/šikmej pchajú...
Habartovi

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No pravě a je uz rozdil když u toho tlaku na ramena stojim nebo mužu sedět a tlaky na šikme,těch je na you tube mraky (70kg i +). Tipnu si,že strongman špička by mohla davat ve stoje 80-90kg jednoručky,limitni bude to nahodit,když na dumbbel jedou 100kg+.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 515, 516, 517 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: