Tak, kdyz uz jste tu nacli tu inteligenci volicu, tak alespon pro me je vetsina Cechu co zije v zahranici inteligentnejsich, nez nejaky prumerny Pepik s maturitou co pracuje jako delnik 40h/tydne (pro me prumerny Cesky obcan). No a podivejte se koho volili Cesi v zahranici
nejde to brat jenom takhle... znam spoustu lidi co odjeli do zahranici protoze treba nedokoncili vejsku a ted delaj v australii, irsku, bla bla, cisniky a to je na urovni ceskejch pepiku
Volený kanditát + IQ voliče, to by mohla být celkem zajímavá statistika.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
já nejsem nadšený ani z jednoho kandidáta,ovšem vím,že půjdu volit a na hradě určitě nechci Zemana.Člověk,který je pořád spojený pupeční šňůrou s lidskou špínou Šloufem,který byl zapletený s Mrázkem,s přípravou vraždy Slonkové.Člověk za jehož éry policie a státní zastupitelstvo bylo pod palcem politiků a mafiáni tahali za nitky,plus asi dalších milion věcí a kauz,které mi na lháři,demagogovi a osobě bez charakteru vadí,mi nedovolí dát hlas jemu a dám ho Karlovi,byť to bude volba menšího zla
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
chci jen dodat,že existují voliči,ať už na straně zemana nebo karla,kteří jsou asi stokrát chytřejší než vy,což si musí uvědomit všichni,kteří šmahem označí sympatizanty jednoho či druhého kandidáta za blbce a ignoranty
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Naposledy upravil Broken dne so leden 19, 2013 12:08 pm, celkově upraveno 2 krát
Je to arogantní ješita, který si myslí, že má vždy pravdu. Rád se poslouchá a hodně toho namluví, ale ve skutečnosti řekne velice málo. Důkazem budiž poslední debata...
Zarámovat. Tohle, ať si každý den 10x přečtou jeho voliči ... oni prostě pořád nechápou, že Zeman nám, občanům ČR, vůbec nechce pomoct, vše to dělá pro sebe.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
vy jste vsichni chytri jako radia. Vite,kdo to dela pro sebe,kdo pro lidi.Mi pripada,jakoby jste se s nima vsichni znali osobne nebo co. Kazdy to dela pro sebe. A momentalne je uplne jedno,ktery deda bude bydlet na Hrade. Stejne tady kazdy velebi sveho kandidata jen podle sympatii. Od zacatku je prima volba fraska.
madball - tak tak, jen bych dodal k Franzovi, on má 3 chyby v očích veřejnosti:
1) mluvený projev
2) vzhled
3) bohužel neznalost politiky, a to je velké -
Nemyslím si, že by se Karel nevyznal v politice. Naopak patří k těm zkušenějším kandidátům.
S ostatním souhlasím, ale to mojí volbu neovlivňuje. Zemana naopak nemůžu vystát mimo jiný taky pro jeho kecy a jak mluví.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
V iq testu na tyhle adrese vetsina mejch kamaradu dokazala nastrilet 130+ rekl bych, ze tam moc neberou v potaz fakt, ze oficialni iq testy se museji kazdejch cca 20 let aktualizovat, aby hodnota 100 opravdu odpovidala medianu (v dusledku technologickyho vzestupu jsou lidi schopni rychlejs resit urcitej typ otazek, aniz by se skutecne zvysovala prumerna inteligence).
V iq testu na tyhle adrese vetsina mejch kamaradu dokazala nastrilet 130+ rekl bych, ze tam moc neberou v potaz fakt, ze oficialni iq testy se museji kazdejch cca 20 let aktualizovat, aby hodnota 100 opravdu odpovidala medianu (v dusledku technologickyho vzestupu jsou lidi schopni rychlejs resit urcitej typ otazek, aniz by se skutecne zvysovala prumerna inteligence).
Já ty výsledky taky neberu moc reálně. Spíš miluju ty příspěvky, že když ten volí toho, tak je idiot, tak jsem na to reagoval tímhle způsobem.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru