Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, kdyz uz jste tu nacli tu inteligenci volicu, tak alespon pro me je vetsina Cechu co zije v zahranici inteligentnejsich, nez nejaky prumerny Pepik s maturitou co pracuje jako delnik 40h/tydne (pro me prumerny Cesky obcan). No a podivejte se koho volili Cesi v zahranici

http://volby.idnes.cz/prezidentske-volby-2013.aspx?k=1&t=2&o=world

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
witus

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde to brat jenom takhle... znam spoustu lidi co odjeli do zahranici protoze treba nedokoncili vejsku a ted delaj v australii, irsku, bla bla, cisniky a to je na urovni ceskejch pepiku
jnerez

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeman včera v debatě Schwarzenberga úplně "sundal", že ji moderátor musel skončit.

madball

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vejška ještě neznamená, že je někdo inteligentnější, než někdo bez ní.

Můžeme si tady udělat třeba takovej průzkum.

Tady je nějakej IQ test:

http://www.celysvet.cz/iq-test-zdarma-i-s-vysledky

Volený kanditát + IQ voliče, to by mohla být celkem zajímavá statistika.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Broken

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 11:44 am    Předmět: volba Odpovědět s citátem

já nejsem nadšený ani z jednoho kandidáta,ovšem vím,že půjdu volit a na hradě určitě nechci Zemana.Člověk,který je pořád spojený pupeční šňůrou s lidskou špínou Šloufem,který byl zapletený s Mrázkem,s přípravou vraždy Slonkové.Člověk za jehož éry policie a státní zastupitelstvo bylo pod palcem politiků a mafiáni tahali za nitky,plus asi dalších milion věcí a kauz,které mi na lháři,demagogovi a osobě bez charakteru vadí,mi nedovolí dát hlas jemu a dám ho Karlovi,byť to bude volba menšího zla
Broken

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 11:45 am    Předmět: d Odpovědět s citátem

chci jen dodat,že existují voliči,ať už na straně zemana nebo karla,kteří jsou asi stokrát chytřejší než vy,což si musí uvědomit všichni,kteří šmahem označí sympatizanty jednoho či druhého kandidáta za blbce a ignoranty

Naposledy upravil Broken dne so leden 19, 2013 12:08 pm, celkově upraveno 2 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Einarr napsal:

Je to arogantní ješita, který si myslí, že má vždy pravdu. Rád se poslouchá a hodně toho namluví, ale ve skutečnosti řekne velice málo. Důkazem budiž poslední debata...

Zarámovat. Tohle, ať si každý den 10x přečtou jeho voliči ... oni prostě pořád nechápou, že Zeman nám, občanům ČR, vůbec nechce pomoct, vše to dělá pro sebe.
elnino

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vy jste vsichni chytri jako radia. Vite,kdo to dela pro sebe,kdo pro lidi.Mi pripada,jakoby jste se s nima vsichni znali osobne nebo co. Kazdy to dela pro sebe. A momentalne je uplne jedno,ktery deda bude bydlet na Hrade. Stejne tady kazdy velebi sveho kandidata jen podle sympatii. Od zacatku je prima volba fraska.
rammstein12

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
madball - tak tak, jen bych dodal k Franzovi, on má 3 chyby v očích veřejnosti:
1) mluvený projev
2) vzhled
3) bohužel neznalost politiky, a to je velké -

Nemyslím si, že by se Karel nevyznal v politice. Naopak patří k těm zkušenějším kandidátům.
S ostatním souhlasím, ale to mojí volbu neovlivňuje. Zemana naopak nemůžu vystát mimo jiný taky pro jeho kecy a jak mluví.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty 3 body taky nebyly k Schwarzenbergovi, pokud dobře vidím.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to bylo na Franze.
ElChino

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Vejška ještě neznamená, že je někdo inteligentnější, než někdo bez ní.

Můžeme si tady udělat třeba takovej průzkum.

Tady je nějakej IQ test:

http://www.celysvet.cz/iq-test-zdarma-i-s-vysledky

Volený kanditát + IQ voliče, to by mohla být celkem zajímavá statistika.

IQ 138 a volím Karla
Cratach

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V iq testu na tyhle adrese vetsina mejch kamaradu dokazala nastrilet 130+ rekl bych, ze tam moc neberou v potaz fakt, ze oficialni iq testy se museji kazdejch cca 20 let aktualizovat, aby hodnota 100 opravdu odpovidala medianu (v dusledku technologickyho vzestupu jsou lidi schopni rychlejs resit urcitej typ otazek, aniz by se skutecne zvysovala prumerna inteligence).
madball

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
V iq testu na tyhle adrese vetsina mejch kamaradu dokazala nastrilet 130+ rekl bych, ze tam moc neberou v potaz fakt, ze oficialni iq testy se museji kazdejch cca 20 let aktualizovat, aby hodnota 100 opravdu odpovidala medianu (v dusledku technologickyho vzestupu jsou lidi schopni rychlejs resit urcitej typ otazek, aniz by se skutecne zvysovala prumerna inteligence).

Já ty výsledky taky neberu moc reálně. Spíš miluju ty příspěvky, že když ten volí toho, tak je idiot, tak jsem na to reagoval tímhle způsobem.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: