Boddam log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Boddam log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Boddam log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
13.1.2013
Mrtvola
127,5 3x
135 + objímky 3x
132,5 + objímky 3x
Dneska nahovno mrtvola... tam to jeden týden jde a druhý zas ne... to je snad nejnáchylnější cvik na to "jak se vyspim" navíc už to ani pořádně neudržim... zítrá nicméně dorazí magnézko tak to snad příští trénink bude lepší.

To je, protoze je to jeden z nejnarocnejsich a nejkoplexnejsich cviku a vyzaduje podstatne vice energie nejen fyzicke, ale i te psychicke. Nevim, jakou mate ve fitku osu, ale strasne moc na vykonu dela i ta. Jednu dobu jsem cvicil v posilce, kde byly uplne jine osy (silnejsi a hladke) a nezvedl jsem s tim ani polovinu opakovani jako s tenci a hrubsi osou. Pevny uchop je u MT jedna z klicovych veci, tak doufej, ze ti magnezko pomuze. Mne u te silne osy ani to prilis nepomohlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Boddam

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To je, protoze je to jeden z nejnarocnejsich a nejkoplexnejsich cviku a vyzaduje podstatne vice energie nejen fyzicke, ale i te psychicke. Nevim, jakou mate ve fitku osu, ale strasne moc na vykonu dela i ta. Jednu dobu jsem cvicil v posilce, kde byly uplne jine osy (silnejsi a hladke) a nezvedl jsem s tim ani polovinu opakovani jako s tenci a hrubsi osou. Pevny uchop je u MT jedna z klicovych veci, tak doufej, ze ti magnezko pomuze. Mne u te silne osy ani to prilis nepomohlo.

Draper mi napsal do logu ! já dneska neusnu... musim hnedka zapsat do deníčku :) (toho normálniho co mám na nočním stolku)

No a ohledně té osy. Myslím, že ta bude vpohodě, takovej průměr... viděl jsem hrubší i mnohem hladší. Nicméně, máme na jednom z benchu i užší a hrubší osu, ale zase je to jen 16kg a ne regulerní dvacítka a vyloženě přenášet to z benche na stojan se mi moc nechce.... nicméně určitě to nakonec udělám, když by to přeci s tim magnézkem nešlo... Něco doporučeného na posílení úchopu ? Já bych asi na konci tréninku naložil osu na stojanu, zvedl ji a normálně držel po nějakou dobu... to by asi šlo ne ? Příjde mě to takový nejvíc podobný síle potřebné při té mrtvole.

14.1.2013
Volno - jakože lakros
Boddam

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.1.2013

dřep
105 4x
107,5 4x
114 3x
112,5 2x

leg press
210 7x
210 7x
210 7x
Tady sem se bál, že mě praskne žilka

bench press hlavou hore
57,5 8x
57,5 8x
57,5 7x
57,5 7x

military v sedě s jč
15 8x
15 7x
15 6x
tak tady to bylo dneska špatný, asi to dám před bench a nebo až někam chvilku za něj.

shyby
5x nadhmat
4x nadhmat
3x nadhmat
3x nadhmat
4x neutral

přítahy velke činky v předklonu
45 8x
45 8x
45 8x

stahovaní kladky před hlavu
48 8x
54 6x
48 9x

mrtvola bez pohybu nohou
72,5 7x
72,5 7x
72,5 7x

bench na úzko
50 8x
50 8x
50 8x

hammer curl
10 10x
10 10x
10 10x
Tady asi na 10x10 zůstanu docela dlouho... snažim se to jet co nejstriktněji a ty rezervy tam stále v technice (zejména ke konci) jsou

kolo,svíčka,sedy lehy (jentak jedna serie na pohodu) , pozvedy pánve ...
Taky máme ve fitku nově (pár týdnů) trx tak příští trénink si asi pojedu něco na tom , když se mi to zalíbí tak si asi postavím doma jeden...

a večer ještě běh... měl jsem jít včera, ale nějak sem se k tomu nedostal... ten trénink předtím byl dost znát ... čas ani psát nebudu jak to bylo špatný navíc jsem neodhadl takticky terén a tak jsem si málem vyvrtnul kotník na kořenech schovaných pod sněhem a zmrzlém blátě.

4,81 KM
Boddam

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.1. 2013

5,0něco km běh - 27:25
Boddam

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.1.2013 Pátek

bench press
67,5 5x
70 4x
73,5 3x
75 3x

front squat v ss s military
67,5 6x
67,5 6x
67,5 6x

military press (je to ve stoje kdyby to někoho zajímalo)
37,5 7x
40 5x
40 5x
40 5x

mrtvola
107,5 + obj. 6x
107,5 + obj. 6x
107,5 + obj. 6x

pritahy jednoruček v předklonu v ss s benchem
25 8x
25 8x
25 8x

bench s jč
25 7x
25 6x
25 6x

kliky na bradlech v ss s bicep.
6x
6x
6x

biceps s olymp. tyčí
25 8x
25 8x
25 7x

strašně sem spěchal na maturitní ples... tak jsem to dal co šlo do supersérií a nestihl jsem core... tak to udělám dnes.. bench s jč jsem přehodil na konec z toho důvodu, že byli zabrané všechny lavičky a já neměl čas čekat .

Zajímavost dne : na plese jsem zlomil kamarádovi nos chtěl jsem ho povozit na ramenou, ale nějak se mu nepovedlo se udržet (možná i maličko moje vina) a jak jsme padali a on již byl trochu podnapilý tak ignoroval pud sebezáchovy dát před sebe ruce stane se no ...
Boddam

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.1.2013

Mrtvola
130 3x
134 3x
140 3x
136,5 3x

Magnézko paráda... ale asi jsem tam udělal trochu bordel takže příště s hadříkem a pěkne jim to utřu . 140tka už bych řekl technicky na hraně takže příště asi bez zvyšování max série .

dřep s jč
40 7x
40 7x
40 7x

Bench press
62,5 7x
62,5 7x
62,5 7x

Přítahy k bradě s jč
15 8x
15 8x
15 8x

Shyby
5x nadhmat
4x
3x
3x
3x neutral

Přítahy jč
20 10x
20 10x
20 10x

Nějakej biceps,triceps na kladkách... váhy nevim nikdy na tom necvičim, jentak for fun sem to tenhle den prohodil... příště už zas normálka

Hyperextenze
14x
14x
14x

Dokázal by mi někdo říct rozdíl mezi normální hyperextenzí a mezi tou se sklonem 45 stupňů ? Jaký je rozdíl v zapojení svalů, případně co je vhodnější ? Já osobně dělám na rovné, ale to spíš tak nějak ze zvyku .
Poman

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obojí je absolutně nahovno
MAST3R

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co msto toho doporuješ pro mrzáky?
Boddam

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Obojí je absolutně nahovno

Můžeš to nějak rozepsat proč ? A jak je tedy případně nahradit ? Hledal jsem něco na internetu, ale nic moc jsem nenašel (asi neumím hledat )

21.1.2013

Lakros , jinak volno
Boddam

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.1.2013

dřep
107,5 4x
110 3x
112,5 3x
110 3x
Dneska jsem byl dost unavenej, bylo to vidět na dřepech tak jsem si řekl, že dneska to nebudu nějak hrotit a na většině sem nijak nezvyšoval.

leg press
210 8x
210 8x
210 8x

předkopávání (dal jsem for fun, hrozně to bolelo )
nevim kolik 12x
nevim kolik 10x
nevim kolik min 12x

bench press hlavou hore
57,5 8x
57,5 8x
57,5 6x
57,5 6x

military v sedě s jč
15 8x
15 8x
15 8x

shyby
5x nadhmat
4x nadhmat
3x nadhmat
3x nadhmat
4x podhmat

přítahy velke činky v předklonu
45 8x
45 8x
45 8x

stahovaní kladky před hlavu
50 8x
50 8x
50 7x

mrtvola bez pohybu nohou
72,5 7x
72,5 7x
72,5 7x

bench na úzko
51 8x
51 8x
51 8x

hammer curl
10 10x
10 10x
10 10x

nějaký to břicho, strečink
Boddam

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.1.2013
Běh 4km 20:28

Dneska po delší době jsem se k tomu dostal... ale už je docela chladno no...
Boddam

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska volno jelikož zítra a v neděli turnaj a mám prostě odzkoušené, že to jde líp když den předem necvičím... takže dnes jsem dal jen takové šmrdlání a nějaké kompenzační věci...
Boddam

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí lakros - lehký otřes mozku
volno odhadem tak týden... uvidíme
Boddam

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.2.

Tak dneska asi po deseti dnech zase v posilce... hlava uz skoro vpohode... ted pojedu 4 dny tlaky tahy rozdeleni... a ve stredu uz zase normalko fullbody.... zapomel jsem si dneska zapisovat takze ani nevim kolik jsem zvedal ale bylo to slabsi...hlavne ta mrtvola sla docela solidne dohajzlu ale ve stredu uz ocekavam v plne forme v sobotu a nedeli uz si zapisu i cisla abych tak orientacne vedel.... tyden volna ktery sem mel planovany na 17.2 tedy kvuli tomu otresu mozku pada (pri nem sem si prece odpocinul!) a ted se pojede tak 2,3 mesice v kuse uvidime podle toho jak se budu cejtit... mozna se vam zda 2 mesice jako malo a uz davat prestavku... ale me ten trenink prijde dost narocny a prijde to vhod
Boddam

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.2.
Wow 12 dni sem nic nedaval ? No nebylo ani co... sem docela prekvapenej ze jen 10 dni co sem byl out a porad nejsem na svym (posledni trenink pred urazem) tak me prislo zbytecny to sem psat... ani jsem nebehal takze predpokladam ze to bude v hajzlu jeste vic nez ta sila ... ale doufam ze cilu co sem si nastavil do konce brezna snad dosahnu... ale kdo vi .. u mrtvoly bych to videl pozitivne ... drep a bench si nejsem uplne jistej ...

mozna to je zbytecny takovyhle tlachani... ale aby jste si zase nemysleli ze sem se na to vykaslal

od zitra uz zase najezd na muj standartni trenink a zapis...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Boddam log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: