Drejprova (ne)cvicba :)

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprova (ne)cvicba :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprova (ne)cvicba :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 2:17 pm    Předmět: Drejprova (ne)cvicba :) Odpovědět s citátem

Po necelych 2 tydnech pauzy pokracovani, ale v novem HPM logu s podstatnym dodatkem HSN :D

Pauza byla proto, ze uz jsem to fakt potreboval, treninky me cimdalvice prestavaly bavit, forma i sila stagnovaly, rameno bolelo, spodni zada se tez ozyvaly a celkove jsem se citil dojebanej a chtelo to regeneraci.

Rad bych ted zase trochu pridal na objemu a sile. Silove cile, ac nejsou pro me nijak podstatne, stale plati. MT 5x5x200kg, bench 5x5x110kg, tlaky VC v sede 5x5x80kg, nejak to ale na silu hrotit nebudu, hlavni bude procitit a spravne stimulovat svaly.

Zbytecne mne to tu prosim nezasirejte blabolama, dokud nebudu mit za sebou alespon prvni trenink

Forma po pauze (zitra se musim zvazit, protoze jsem se uz pul roku nevazil, tak at mam nejakou vychozi hodnotu). Objemove to asi trochu spadlo, ale to bude zpet hned...

Naposledy upravil Draper dne ne březen 10, 2013 3:26 pm, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HSN - hodně se nažrat

Souhlasím!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně se nezpotit.
lukinobr

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslim ,že to spíše bude HSN-hlavně se nezkurvit.Ale nebudu spamovat.Tak ať se daří.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechtsl bych drapera nasrat, slušná vazba
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:03 pm    Předmět: Re: Drejprd - HPM & HSN Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Zbytecne mne to tu prosim nezasirejte blabolama, dokud nebudu mit za sebou alespon prvni trenink

...už víš, že tohle nemáš nikdy psát tak a teď dost řečí a nechte ho tu zapisovat deníček .
Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to mam! Hlavně Sem Nepište! asi to tu bude chtít uklidit
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milý deníčku jsem líný prase a tak jsem vysral na Pomana a nešel s nim cvičit....
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Milý deníčku jsem líný prase a tak jsem vysral na Pomana a nešel s nim cvičit....

Mily Pomane-onane :D , doufam, ze jsi dnesni odpoledne pochopil dostatecne jasne a netreba dal vysvetlovat A nebo ty by jsi na mem miste snad dal prednost mne a cinkam?
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Poman napsal:

Mily Pomane-onane :D , doufam, ze jsi dnesni odpoledne pochopil dostatecne jasne a netreba dal vysvetlovat A nebo ty by jsi na mem miste snad dal prednost mne a cinkam?

Rozmýšlel bych se asi 0,0000000000000000000000000000000001 vteřiny a pak nedal
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidis, tak neotravuj
blazen

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

změň si název logu na HNN - hlavně nikam nechodit
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 2:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
změň si název logu na HNN - hlavně nikam nechodit

No jo jsem cekal, kdy si nekdo na muj log zase vzpomene
Ale asi to zmenim na HKZ - hlavne ku*va zacit
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.1 TRENINK c. 1

bench press
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
-celkem mne bylo jedno, jak na tom budu silove, hlavne aby nebolelo rameno. Bohuzel jsem ho citil vic nez bych chtel. Hlavni bylo najit tu nejoptimalnejsi drahu pohybu tzn. vic na bricho a pak se to celkem dalo, ovsem bez bolesti to rozhodne nebylo. Pocitove to nebylo tezke, pauzy celkem kratke a krasny pumping, ovsem u tezsich vah uz by to asi moc neslo. No uvidime, uvidime...

mrtvy tah
150kg x 5
150kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
170kg x 5
-na to jsem se tesil jak malej Jarda :). Nechtel jsem to moc hrotit, takze jsem si rikal, ze 5ky se 150 budou na prvni trenink ok, ale nedalo mne to a dal tam alespon 160. Nebylo to nejak extra lehke, ale sel jsem do tech serii s tim, ze to je na jistotu a ze to dam. Na tu posledni jsem jeste zkusil 10kg pridat, posledni opakovani sice na hranici "technicnosti", ale slo to.

tlaky JR v leze
25kg x 10
25kg x 10
25kg x 10
25kg x 10
25kg x 10
-hmm taky rameno nejelo. Oproti benchu jeste mnohem horsi. Opet jsem musel najit tu idelani drahu pohybu tzn. vice na bricho a jet ho hodne pomalu, coz ma sve vyhody. protoze to neprasim technicky :)

pritahy VC
80kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 9
-dlouho jsem tenhle cvik nejel, protoze jsem nebyl schopnej chytit techniku, ovsem dnes sedl naprosto dokonale.

military press
60kg x 6
60kg x 6
60kg x 6
60kg x 6
60kg x 6
-puvodne jsem chtel jet prsa + zada, ale nakonec jsem si rekl, ze dam, co se mne bude chtit. Po dlouhe dobe MP ve stoje. Samozrejme jsem se bal, co na to rameno, ale u toho prakvapive nebyl sebemensi naznak bolesti, coz me hodne potesilo. Jinak super cvik, asi ho zacnu zase cvicit.

push press
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
75kg x 4
75kg x 4
-jeste jsem si po MP chtel dat 1-2 serie PP, takze jsem 10kg pridal. Vubec jsem netusil, co od toho muzu cekat, ale litalo to celkem pekne. U tech 70kg byla i rezerva, tak jsem jeste zkusil prihodit, ovsem 5. opakovani nelocknuto, stejne tak u dalsi serie, takze nepocitam. I tak ale vyborne pocity a i tenhle cvik asi dostane sanci.

bicepsovy zdvih JR
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
-u bicepsu klasicky sila skoro vubec neklesla

francouzsky tlak
40kg x 10
40kg x 10
45kg x 10
45kg x 9
45kg x 9
45kg x 8
45kg x 8
-tohle me taky prekvapilo, protoze jednak jsem se bal, co na to rameno a jednak i ze se drzi sila. Rameno ok, jen je to trochu neprijemne premistneni cinky ze zeme do startovni pozice a pak zpatky, ale pri samotnem provedni cviku no problem.

pritahy kolen v sede
20
20
20
20
20
20
20

-dnes jsem chtel delat klasicky aerobku, ale kdyz jsem se na sebe podival do zrcadla, chtelo se mne blit z toho, jak jsem den odedne chciplej z tech mych 2 hodinovek na kole (no dobre hlavni duvod byl to, ze se mne fakt slapat nechtelo, nohy brutalne unaveny :) ), takze jsem si to z rotopedu namiril rovnou smer Blue Gym :) Nejvetsi strach jsem mel z ramene, bohuzel opravneny, ale dobre ("dobre" ) je to, ze boli prakticky jen u tlakovych cviku v leze, kdezto u jinych cviku o nem nevim a celkem me prekvapilo, ze ho vubec necitim ani pri samotnych tlacich na ramena. Uz je to skoro 3 tydny od posledniho treninku a vubec si nejsem vedom, kdy a u ceho se co stalo, proste ve stredu pred 3 tydny zacalo bolet a mel jsem docviceno. Uvidime, co to bude delat, asi by to chtelo diagnozu :) ale zatim s tim budu cvicit, co se da, coz je v mem pripade celkem tragicke, protoze i se zdravym ramenem benchuju uplny hovno , ale coz no, hlavne ze to bude brat :) Rozhodne to nepozenu pres bolest (ono by to ani neslo) a kdyz budu jen pumpovat, tak budu pumpovat holt :)
-jinak trenink super, jsem vazne rad, ze jsem se konecne dokopal, protoze hlava chtela uz davno, jen vzdy zvitezil rotoped v pohodli domova :)
-jel jsem dnes FB, ale to samozrejme cvicit nebudu :) , zitra bude volno a od utery nebo stredy opet split.

Drejpr is back
saleb

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tvem pripade se pravdepodobne jako u mnoha jinych lidi jedna o takzvany impingement syndrom neboli syndrom bolaveho ramene. pricin vzniku je cela rada ale v oblasti lidi vyznavajicich silovy trenink to temer vzdy byva nadmernym pretezovanim vnitrni rotatoru a ochabovanim externich rotatoru, dale je to klasicka pozice pri benchi u ktere ma vetsina lidi predsazene ramena (prave z duvodu interni rotace) a tim padem pri nem dochazi ke spatnemu tlaku v rameni a vzniku impingement syndromu. typicke je pro to zejmena to, ze rameno boli pri benchi ale ne pri tlaku nad hlavou. pokud se bolest prekracuje postupne se zvetsuje az se neda temer cvicit bench a pozdeji uz byva bolestivy jakykoliv pohyb i bez vahy, ve sve posledni chronicke fazi uz jej lze resit pouze operativne. jednoho meho znameho vyradil na rok a pul z posilovani a dalsi pulrok trvalo nez se dokazal vybalancovat a cvicit tak aby ho to nebolelo. ja sam jsem s tim mel problem co pomohlo bylo : 1. cviceni externich rotatoru s kazdou serii internich (tlaky nad hlavou, tlaky v leze) 2. provadeni benchpresu v pozici shrug nebo mostu a rozsireni uchopu na siroky. Dodnes nemohu jezdit bench normalnich uchopem protoze citim tlak v ramenou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprova (ne)cvicba :) Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: