Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
Waffels

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V téhle volbě není jakákoliv argumentace relevantní, protože ani jeden z těchto kandidátů nemůže být důstojným člověkem a morálním vzorem národa. Ti co volí Karla Schwarzenberga zapomínají a neváží si absolutně toho, za co naši předkové prolévali krev a na čem byla naše republika vybudována. Těm co se zde neustále ohánějí nějakými zkreslenými či předpokládanými historickými informaci řeknu toto: Washingtonská deklarace, první československá ústava ze dne 29.2.1920 a T.G.M , asi jedny z nejdůležitějších dokumentů našiš novodobých dějin a človek který se zasloužil o naši vlast. Kdyby lidé Měli aspon zlomek nějaké inteligence a morálky, nikdy by v prvním kole nezvolili K.S. , katolíka, aristokrata, podporavetele církevních restitucí, Masaryk se ted musí obracet v hrobě. NA druhé straně je Zde MIloš Zeman, praktický tvůrce moderní korupce a zkaženosti naší politiky po předání moci z 89. Kdo si říká demokrat musí jít odvolit. Já volim K.S. Téma není koho zvolit ted, ale ja se tito kandidáti mohli dostat do druhého kola.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprostý souhlas, to je to, o čem tady mluvím.
Když se to hodí, tak se vytahne TGM a jeho pravda vítězí nad lží a nenávistí, ale v současné době se preferuje kandidát, který je absolutním protikladem, toho na čem vznikla Republika a proti čemu Masaryk bojoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že řada lidí by měla více číst a méně psát...

Nechápu, jak tolik věcí, která média jeden den vyplivnou, následující týdny bere spousta lidí jako fakta i bez ohledu na to, že den po prvotní publikaci se ukázalo, že je skutečnost jiná...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Odkaz TGM netřeba komentovat, to je holý fakt Ronnie.

Naposledy upravil Rostislaw dne ne leden 20, 2013 11:13 am, celkově upraveno 1 krát
elrubio

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Odkaz TGM netřeba komentovat, to je holí fakt Ronnie.

když si hraješ na vlastence, tak se nauč česky...

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Majesty

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Majesty, Einarr: Kdo seje vítr, sklízí bouři.
Za takové názory bych normálně zavíral za vlastizradu.
Benešovy dekrety jsou nedotknutelné a tečka.

Prave jsi krasne ukazal jak jsi jednoduchy :-)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Rostislaw napsal:
Majesty, Einarr: Kdo seje vítr, sklízí bouři.
Za takové názory bych normálně zavíral za vlastizradu.
Benešovy dekrety jsou nedotknutelné a tečka.

Prave jsi krasne ukazal jak jsi jednoduchy :-)

Nesnižuj se k urážkám, já tě taky nenapadám. Husy jsme spolu nepásly.
Z očí do očí bys to nikdy z úst nevypustil co?
aptor

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy se tu hádáte, tak jako celý národ ve všech možných diskusích, ale stejně je to vše k ničemu. Politici budou dál a dál dojit náš stát co nejvíc jak to jde a je úplně jedno z které strany jsou. Budu volit Zemana aspoň proto, aby byla sranda, když už nic jiného od toho nelze očekávat.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Waffels napsal:
V téhle volbě není jakákoliv argumentace relevantní, protože ani jeden z těchto kandidátů nemůže být důstojným člověkem a morálním vzorem národa. Ti co volí Karla Schwarzenberga zapomínají a neváží si absolutně toho, za co naši předkové prolévali krev a na čem byla naše republika vybudována. Těm co se zde neustále ohánějí nějakými zkreslenými či předpokládanými historickými informaci řeknu toto: Washingtonská deklarace, první československá ústava ze dne 29.2.1920 a T.G.M , asi jedny z nejdůležitějších dokumentů našiš novodobých dějin a človek který se zasloužil o naši vlast. Kdyby lidé Měli aspon zlomek nějaké inteligence a morálky, nikdy by v prvním kole nezvolili K.S. , katolíka, aristokrata, podporavetele církevních restitucí, Masaryk se ted musí obracet v hrobě. NA druhé straně je Zde MIloš Zeman, praktický tvůrce moderní korupce a zkaženosti naší politiky po předání moci z 89. Kdo si říká demokrat musí jít odvolit. Já volim K.S. Téma není koho zvolit ted, ale ja se tito kandidáti mohli dostat do druhého kola.

JJ, TGM byl ateista, odpůrce náboženství a církví
Krom toho, TGM byl raději bral jen jako historickou osobnost a nechal jeho prach v hrobě. Má bezesporu velkou zásluhu a vzniku našeho státu a byl ve své době morální autoritou, ale ta doba byla před sto lety.
Martinn24

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky si myslím, že TGM byla velká historická osobnost, ale je třeba mít na paměti, že dnes je jiná doba, jsou jiné problémy....nelze se pořád vracet k minulosti a zkoumat, jak "by si to TGM přál" a podobné nesmysly:-)

Opravdu se mi v kampaních ale nelíbí to, jak se pořád někdo vrací k minulému režimu, resp. to, kdo z kandidátů byl členem KSČ. Já v žádném případě nevolím KSČM a nikdy volit nebudu, ale stále se mi zdá, že se v současnosti zdůrazňuje pouze to, že komunisté byli špatní a že se prakticky jednalo o zločineckou organizaci. Přitom nikdo nahlas neřekne kolik bylo v té době postaveno bytů, že byla prakticky nulová nezaměstnanost, prodávaly se v obchodech kvalitní české výrobky atd. A za druhé, že v prvních volbách po roce 1945 u nás na základě svobodných voleb zvítězili komunisté (40 procent hlasů) - tzn. že národ v podstatě sám ulehčil nástup komunismu v ČSR. Na tyhle věci se stále zapomíná a co je ještě horší, lidé si v dnešní době myslí, že EU nás spasí...přitom ta nám z ekonomického hlediska už nemá co nabídnout, poněvadž je sama v krizi, stejně tak jako většina západních států v ní. Ale my stále budeme věřit v to, že je potřeba federalizovat EU, přijmout euro a dál se integrovat. Přitom by bylo vhodnější z hospodářského a partnerského hlediska orientovat se na země jako jsou Čína, Rusko, Japonsko nebo bohaté státy arabského polostrova.
marzochi

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Václav Klaus:

V prohlášení z března 2003 uvedl na adresu odsunu sudetských Němců u příležitosti výročí obsazení Československa nacisty: „V České republice i v Německu bychom si měli umět říct: Toto se stalo, dnes už minulost nezměníme, z dnešního hlediska šlo o činy nepřijatelné… tyto události plné násilí a lidských tragédií poznamenaly celé generace a pocity křivd v myslích řady lidí přežívají dodnes.“

Miloš Zeman:

„Neznamená to, že bych souhlasil s odsunem sudetských Němců. Pokládám to za postup založený na mýtu kolektivní viny a za intelektuální nedostatečnost a neochotu selektivního přístupu k této vině. Což je ostatně záležitost, která se nestala jen po roce 1945. Domnívám se, že Československo se tímto odsunem samo ochudilo o střet kultur, o střet národností o střet různých pohledů na život.

5. 12. 1991, Federální shromáždění

Záznam rozhovoru předsedy vlády ČR Miloše Zemana s redaktorem Janem Pokorným, vysílaného v přímém přenosu rozhlasové stanice Český rozhlas – Radiožurnál dne 28. února 2002 v pořadu O kom se mluví: “Já jsem byl první politik, který jasně řekl, že Benešovy dekrety jsou vyhaslé a byl jsem za to mnohokrát kritizován, a přesto jsem měl odvahu to říci prostě proto, protože si myslím, že je to pravda.”

“Dekrety prezidenta Beneše patří minulosti – potvrdil to komisař pro rozšíření Evropské unie Günter Verheugen. Ve společném prohlášení s premiérem Zemanem řekl, že poválečné prezidentské dekrety o zbavení občanství a majetku sudetských Němců už v současnosti nemají právní účinky.” – 11. dubna 2002, Český rozhlas.

-------

Tak co na to říkáte vy vlastenci? Ja na to říkam to, že Zeman je manipulativní demagog, kterej svojí rétorikou v kombinaci s lhaním dokáže oslovit velkou masu lidí, kteří mu na to škočí.
caparzo

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, Zeman je perfektní demagog. Je chytrý, dokáže rychle reagovat a znemožnit protivníka ikdyž mluví z velké části jen polopravdy a lži. Když jsem se díval v pátek na duel na Primě, neskutečně mi připomínal rétoriku Hitlera, který si taky dokázal na svou stranu získat celý národ. Zeman + Klaus - ti to tady mají pod palcem a jde jim jen o moc, nic víc.
Na Němčourovi se mi vůbec nelíbí jeho postoj k sudeťákům (mám takový pocit že by jim nejraději vrátil majetek). O tom, že by měl být morální autoritou potom taky nemůže být ani řeč - restituce v takové podobě, jaké prošly, Kalousek atd..
Pokud bych měl někoho z těhle dvou volit, tak bych se asi víc přiklonil pro Schwarzenberga, ale s radostí tam tu obálku házet teda nebudu.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor napsal:
Vy se tu hádáte, tak jako celý národ ve všech možných diskusích, ale stejně je to vše k ničemu. Politici budou dál a dál dojit náš stát co nejvíc jak to jde a je úplně jedno z které strany jsou. Budu volit Zemana aspoň proto, aby byla sranda, když už nic jiného od toho nelze očekávat.

Přesně tak, ve finále poznáme pramalý rozdíl při zvolení jednoho z kandidátů.
Každý má svůj názor, ale ten se dá prezentovat slušně od toho je diskuse, ale u voličů Karla S. mi vadí arogance a až fanatismus.
Zeman nemá určitě čisté ruce a jako jeho volič to uznám.
Karel S. nemůžu volit z morálních zásad a k úctě našim předkům, kteří bojovali za naši svobodu.
Tot´vše co mám k tomuto tématu říct a ať rozhodne hlas lidu.
Einarr

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
aptor napsal:

Každý má svůj názor, ale ten se dá prezentovat slušně od toho je diskuse, ale u voličů Karla S. mi vadí arogance a až fanatismus.
Karel S. nemůžu volit z morálních zásad a k úctě našim předkům, kteří bojovali za naši svobodu.

Škoda, že tohle nikdo nepověděl Zemanovi
Cratach

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
aptor napsal:

Každý má svůj názor, ale ten se dá prezentovat slušně od toho je diskuse, ale u voličů Karla S. mi vadí arogance a až fanatismus .

Jo jo, to sedi od cloveka, co ma potrebu porad neco klasifikvoat jako vlastizradu, dokola nekoho oznacovat za malo vlasteneckyho a hlavne soudit cloveka podle cinu jeho predku (zvlast pokud byl ten clovek v ten okamzik decko) - coz je v principu to stejny, jako soudit podle tridniho nebo rasovyho puvodu rodicu.

A nema treba tvuj otec nejakej skraloup ? Ze bychom te za to nejak potrestali tebe ? A co takhle za 20 let zakazat tvejm detem studovat proto, ze se mi treba nelibi tvuj nazor ? Jo a nezapomen se me zeptat, jestli "bych ti to rekl do oci".

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: