|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
Waffels
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:25 am Předmět: |
|
|
V téhle volbě není jakákoliv argumentace relevantní, protože ani jeden z těchto kandidátů nemůže být důstojným člověkem a morálním vzorem národa. Ti co volí Karla Schwarzenberga zapomínají a neváží si absolutně toho, za co naši předkové prolévali krev a na čem byla naše republika vybudována. Těm co se zde neustále ohánějí nějakými zkreslenými či předpokládanými historickými informaci řeknu toto: Washingtonská deklarace, první československá ústava ze dne 29.2.1920 a T.G.M , asi jedny z nejdůležitějších dokumentů našiš novodobých dějin a človek který se zasloužil o naši vlast. Kdyby lidé Měli aspon zlomek nějaké inteligence a morálky, nikdy by v prvním kole nezvolili K.S. , katolíka, aristokrata, podporavetele církevních restitucí, Masaryk se ted musí obracet v hrobě. NA druhé straně je Zde MIloš Zeman, praktický tvůrce moderní korupce a zkaženosti naší politiky po předání moci z 89. Kdo si říká demokrat musí jít odvolit. Já volim K.S. Téma není koho zvolit ted, ale ja se tito kandidáti mohli dostat do druhého kola. _________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
Naprostý souhlas, to je to, o čem tady mluvím.
Když se to hodí, tak se vytahne TGM a jeho pravda vítězí nad lží a nenávistí, ale v současné době se preferuje kandidát, který je absolutním protikladem, toho na čem vznikla Republika a proti čemu Masaryk bojoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Myslím, že řada lidí by měla více číst a méně psát...
Nechápu, jak tolik věcí, která média jeden den vyplivnou, následující týdny bere spousta lidí jako fakta i bez ohledu na to, že den po prvotní publikaci se ukázalo, že je skutečnost jiná...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
Odkaz TGM netřeba komentovat, to je holý fakt Ronnie.
Naposledy upravil Rostislaw dne ne leden 20, 2013 11:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Odkaz TGM netřeba komentovat, to je holí fakt Ronnie. |
když si hraješ na vlastence, tak se nauč česky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Majesty, Einarr: Kdo seje vítr, sklízí bouři.
Za takové názory bych normálně zavíral za vlastizradu.
Benešovy dekrety jsou nedotknutelné a tečka. |
Prave jsi krasne ukazal jak jsi jednoduchy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Rostislaw napsal: | Majesty, Einarr: Kdo seje vítr, sklízí bouři.
Za takové názory bych normálně zavíral za vlastizradu.
Benešovy dekrety jsou nedotknutelné a tečka. |
Prave jsi krasne ukazal jak jsi jednoduchy :-) |
Nesnižuj se k urážkám, já tě taky nenapadám. Husy jsme spolu nepásly.
Z očí do očí bys to nikdy z úst nevypustil co?
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
Vy se tu hádáte, tak jako celý národ ve všech možných diskusích, ale stejně je to vše k ničemu. Politici budou dál a dál dojit náš stát co nejvíc jak to jde a je úplně jedno z které strany jsou. Budu volit Zemana aspoň proto, aby byla sranda, když už nic jiného od toho nelze očekávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
| Waffels napsal: | | V téhle volbě není jakákoliv argumentace relevantní, protože ani jeden z těchto kandidátů nemůže být důstojným člověkem a morálním vzorem národa. Ti co volí Karla Schwarzenberga zapomínají a neváží si absolutně toho, za co naši předkové prolévali krev a na čem byla naše republika vybudována. Těm co se zde neustále ohánějí nějakými zkreslenými či předpokládanými historickými informaci řeknu toto: Washingtonská deklarace, první československá ústava ze dne 29.2.1920 a T.G.M , asi jedny z nejdůležitějších dokumentů našiš novodobých dějin a človek který se zasloužil o naši vlast. Kdyby lidé Měli aspon zlomek nějaké inteligence a morálky, nikdy by v prvním kole nezvolili K.S. , katolíka, aristokrata, podporavetele církevních restitucí, Masaryk se ted musí obracet v hrobě. NA druhé straně je Zde MIloš Zeman, praktický tvůrce moderní korupce a zkaženosti naší politiky po předání moci z 89. Kdo si říká demokrat musí jít odvolit. Já volim K.S. Téma není koho zvolit ted, ale ja se tito kandidáti mohli dostat do druhého kola. |
JJ, TGM byl ateista, odpůrce náboženství a církví
Krom toho, TGM byl raději bral jen jako historickou osobnost a nechal jeho prach v hrobě. Má bezesporu velkou zásluhu a vzniku našeho státu a byl ve své době morální autoritou, ale ta doba byla před sto lety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že TGM byla velká historická osobnost, ale je třeba mít na paměti, že dnes je jiná doba, jsou jiné problémy....nelze se pořád vracet k minulosti a zkoumat, jak "by si to TGM přál" a podobné nesmysly:-)
Opravdu se mi v kampaních ale nelíbí to, jak se pořád někdo vrací k minulému režimu, resp. to, kdo z kandidátů byl členem KSČ. Já v žádném případě nevolím KSČM a nikdy volit nebudu, ale stále se mi zdá, že se v současnosti zdůrazňuje pouze to, že komunisté byli špatní a že se prakticky jednalo o zločineckou organizaci. Přitom nikdo nahlas neřekne kolik bylo v té době postaveno bytů, že byla prakticky nulová nezaměstnanost, prodávaly se v obchodech kvalitní české výrobky atd. A za druhé, že v prvních volbách po roce 1945 u nás na základě svobodných voleb zvítězili komunisté (40 procent hlasů) - tzn. že národ v podstatě sám ulehčil nástup komunismu v ČSR. Na tyhle věci se stále zapomíná a co je ještě horší, lidé si v dnešní době myslí, že EU nás spasí...přitom ta nám z ekonomického hlediska už nemá co nabídnout, poněvadž je sama v krizi, stejně tak jako většina západních států v ní. Ale my stále budeme věřit v to, že je potřeba federalizovat EU, přijmout euro a dál se integrovat. Přitom by bylo vhodnější z hospodářského a partnerského hlediska orientovat se na země jako jsou Čína, Rusko, Japonsko nebo bohaté státy arabského polostrova.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
Václav Klaus:
V prohlášení z března 2003 uvedl na adresu odsunu sudetských Němců u příležitosti výročí obsazení Československa nacisty: „V České republice i v Německu bychom si měli umět říct: Toto se stalo, dnes už minulost nezměníme, z dnešního hlediska šlo o činy nepřijatelné… tyto události plné násilí a lidských tragédií poznamenaly celé generace a pocity křivd v myslích řady lidí přežívají dodnes.“
Miloš Zeman:
„Neznamená to, že bych souhlasil s odsunem sudetských Němců. Pokládám to za postup založený na mýtu kolektivní viny a za intelektuální nedostatečnost a neochotu selektivního přístupu k této vině. Což je ostatně záležitost, která se nestala jen po roce 1945. Domnívám se, že Československo se tímto odsunem samo ochudilo o střet kultur, o střet národností o střet různých pohledů na život.
5. 12. 1991, Federální shromáždění
Záznam rozhovoru předsedy vlády ČR Miloše Zemana s redaktorem Janem Pokorným, vysílaného v přímém přenosu rozhlasové stanice Český rozhlas – Radiožurnál dne 28. února 2002 v pořadu O kom se mluví: “Já jsem byl první politik, který jasně řekl, že Benešovy dekrety jsou vyhaslé a byl jsem za to mnohokrát kritizován, a přesto jsem měl odvahu to říci prostě proto, protože si myslím, že je to pravda.”
“Dekrety prezidenta Beneše patří minulosti – potvrdil to komisař pro rozšíření Evropské unie Günter Verheugen. Ve společném prohlášení s premiérem Zemanem řekl, že poválečné prezidentské dekrety o zbavení občanství a majetku sudetských Němců už v současnosti nemají právní účinky.” – 11. dubna 2002, Český rozhlas.
-------
Tak co na to říkáte vy vlastenci? Ja na to říkam to, že Zeman je manipulativní demagog, kterej svojí rétorikou v kombinaci s lhaním dokáže oslovit velkou masu lidí, kteří mu na to škočí.
|
|
| nahoru |
|
 |
caparzo
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, Zeman je perfektní demagog. Je chytrý, dokáže rychle reagovat a znemožnit protivníka ikdyž mluví z velké části jen polopravdy a lži. Když jsem se díval v pátek na duel na Primě, neskutečně mi připomínal rétoriku Hitlera, který si taky dokázal na svou stranu získat celý národ. Zeman + Klaus - ti to tady mají pod palcem a jde jim jen o moc, nic víc.
Na Němčourovi se mi vůbec nelíbí jeho postoj k sudeťákům (mám takový pocit že by jim nejraději vrátil majetek). O tom, že by měl být morální autoritou potom taky nemůže být ani řeč - restituce v takové podobě, jaké prošly, Kalousek atd..
Pokud bych měl někoho z těhle dvou volit, tak bych se asi víc přiklonil pro Schwarzenberga, ale s radostí tam tu obálku házet teda nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
| aptor napsal: | | Vy se tu hádáte, tak jako celý národ ve všech možných diskusích, ale stejně je to vše k ničemu. Politici budou dál a dál dojit náš stát co nejvíc jak to jde a je úplně jedno z které strany jsou. Budu volit Zemana aspoň proto, aby byla sranda, když už nic jiného od toho nelze očekávat. |
Přesně tak, ve finále poznáme pramalý rozdíl při zvolení jednoho z kandidátů.
Každý má svůj názor, ale ten se dá prezentovat slušně od toho je diskuse, ale u voličů Karla S. mi vadí arogance a až fanatismus.
Zeman nemá určitě čisté ruce a jako jeho volič to uznám.
Karel S. nemůžu volit z morálních zásad a k úctě našim předkům, kteří bojovali za naši svobodu.
Tot´vše co mám k tomuto tématu říct a ať rozhodne hlas lidu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | aptor napsal: | | Vy se tu hádáte, tak jako celý národ ve všech možných diskusích, ale stejně je to vše k ničemu. Politici budou dál a dál dojit náš stát co nejvíc jak to jde a je úplně jedno z které strany jsou. Budu volit Zemana aspoň proto, aby byla sranda, když už nic jiného od toho nelze očekávat. |
Každý má svůj názor, ale ten se dá prezentovat slušně od toho je diskuse, ale u voličů Karla S. mi vadí arogance a až fanatismus.
Karel S. nemůžu volit z morálních zásad a k úctě našim předkům, kteří bojovali za naši svobodu.
Tot´vše co mám k tomuto tématu říct a ať rozhodne hlas lidu. |
Škoda, že tohle nikdo nepověděl Zemanovi
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | aptor napsal: | | Vy se tu hádáte, tak jako celý národ ve všech možných diskusích, ale stejně je to vše k ničemu. Politici budou dál a dál dojit náš stát co nejvíc jak to jde a je úplně jedno z které strany jsou. Budu volit Zemana aspoň proto, aby byla sranda, když už nic jiného od toho nelze očekávat. |
Každý má svůj názor, ale ten se dá prezentovat slušně od toho je diskuse, ale u voličů Karla S. mi vadí arogance a až fanatismus .
Tot´vše co mám k tomuto tématu říct a ať rozhodne hlas lidu. |
Jo jo, to sedi od cloveka, co ma potrebu porad neco klasifikvoat jako vlastizradu, dokola nekoho oznacovat za malo vlasteneckyho a hlavne soudit cloveka podle cinu jeho predku (zvlast pokud byl ten clovek v ten okamzik decko) - coz je v principu to stejny, jako soudit podle tridniho nebo rasovyho puvodu rodicu.
A nema treba tvuj otec nejakej skraloup ? Ze bychom te za to nejak potrestali tebe ? A co takhle za 20 let zakazat tvejm detem studovat proto, ze se mi treba nelibi tvuj nazor ? Jo a nezapomen se me zeptat, jestli "bych ti to rekl do oci". _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|