|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:09 pm Předmět: Domácí potréninkový nápoj |
|
|
Zdravim. Posledni dobou ctu na foru ze lide kupuji suroviny a napooje si delaji sami, pritom nejaka bbilkovina nebbo suseny bilek stoji 500kc na kilo a protein sezenu i 2.27kg za 800 ..sice ne od ronieho kazdopadne kvalitni asi moc nebude, ok. Ale 500 kc mi vyjde na gainer...a to nepocitam 150-250kc na dextrozu nebo maltu do koupeneho cisteho proteinu... Jaky mate vy nazor?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
Cau, kup si to na co mas... Od ceny se odviji kvalita. Mas penize - kvalitni syrovatkovy protein + malta. Nemas penize - Gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem nikdy gainery nepouzival. Vzdy jsem si vystacil s PTN: 80% syr.protein + malta/dextroza/palatinoza (+ pripadne kreatin) a pomery jednotlivych slozek jsem si vzdy nastavoval podle aktualni potreby. Ted pouzivam hned po treninku recon a za 30 min. samotny rychly protein a taky to je ok. Takze skutecne zalezi na tobe, jak se ti s tim chce zabyvat a co od toho ocekavas...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:50 pm Předmět: Re: idelan potreninkovy napoj |
|
|
| micus6 napsal: | | Zdravim. Posledni dobou ctu na foru ze lide kupuji suroviny a napooje si delaji sami, pritom nejaka bbilkovina nebbo suseny bilek stoji 500kc na kilo a protein sezenu i 2.27kg za 800 ..sice ne od ronieho kazdopadne kvalitni asi moc nebude, ok. Ale 500 kc mi vyjde na gainer...a to nepocitam 150-250kc na dextrozu nebo maltu do koupeneho cisteho proteinu... Jaky mate vy nazor? |
závidím ti, že tě už dlouhou dobu trápí problémy takového významu... a že to konkrétně trápí tebe, kterej bys měl žrát jak prokopnutej když chceš přibrat, ale místo toho jenom hledáš zázračnej prášek, kterej po tréninku smícháš s vodou a další den se probudíš o kilo svalů těžší
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
Jasny, ale kde jsicetl ze nezeru? Papam jak muzu, pretezuju i traficii trakt, ikdyz toho se snazim vyvarovat....ale jak rikam, papam jak muzu, poocit hladu neznam....a nehledam prasek po kterem budu mit kilo svalu za nic (esi o nejakem vis, dej vedet) hledam potreninkovy suplement ktery je dost dulezity, vecinou po treninku sezeru nejakej banan a tak, ale s temi je ted problem a zeru přiblblý suchary coz asi uz neni ono[/video]
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
ale pořád přisuzuješ tomu potréninkovému nápoji (tím teď myslím jen gainer jako takový) příliš velkou moc a váhu
čtu to mezi řádky, že nežereš, když v podpisu máš 68 kilo (tedy v době registrace a vytvoření toho podpisu jsi zřejmě tolik měl), nedávno jsi brečel že máš 66 => buď máš pořád stejnou váhu (nebo dokonce klesá) - z toho si lehce odvodíš, že prostě málo jíš
KAŽDEJ může přibrat, jen ti, kteří to mají těžší než ostatní, musí jídelníčku věnovat fakt velkou pozornost a mít jej co nejlíp zvládnutý - je to těžký, ale nikdo není dokonalý (a ti, co lehce nabírají, zase musí mít při shazování perfektní jídelníček). a to rozhodně nevyřeší, jestli si po tréninku dáš maltu + protein nebo gainer s palatinózou a 10 druhy bílkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
To mass pravdu, proto kdyz mi nekdo nabidne compress b.i.g. Tak smele odmitnu...avsak..ano, vaha mi klesla..ted nevim zda jsem nebyl nemocny nebo vysadil kreatin, ale ted jsem na 65.8. Po ránu a ne a ne. To nahnat ....denne posledni dobou 380 sachru+ a 135g bilkovin....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | To mass pravdu, proto kdyz mi nekdo nabidne compress b.i.g. Tak smele odmitnu...avsak..ano, vaha mi klesla..ted nevim zda jsem nebyl nemocny nebo vysadil kreatin, ale ted jsem na 65.8. Po ránu a ne a ne. To nahnat ....denne posledni dobou 380 sachru+ a 135g bilkovin.... |
Ty chceš zhubnout? Začni jest pořádně :P Neřeš tak ten PTN a běž si koupit 10 kilo masa a tři pytle rýže ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
Hele pokud chces pribrat tak proste pridej na jidle... myslis ze jis hodne a hubnes? Tak v tom pripade jis malo a musis pridat. Nekdo sni treba polovinu sacharidu za den co nekdo jinej a pribira, nekdo proste ne, kazdej je jinej somatotyp. Koukni na tyhle uplne orientacni udaje : Ektomorf - 7,5g na 1Kg na den
Endomorf - 3,6g na 1Kg na den
Mezomorf - 6g na 1Kg na den
Meris 183cm, tak dej aspon 500S a uvidis... musis se ridit podle sebe, bud jis a hubnes nebo jis a pribiras a pak si upravuj jidlo podle potreby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | To mass pravdu, proto kdyz mi nekdo nabidne compress b.i.g. Tak smele odmitnu...avsak..ano, vaha mi klesla..ted nevim zda jsem nebyl nemocny nebo vysadil kreatin, ale ted jsem na 65.8. Po ránu a ne a ne. To nahnat ....denne posledni dobou 380 sachru+ a 135g bilkovin.... |
sorry ale to je husty , píšeš že hodně jíš atd ....
pokud seš mladý a máš vysoký výdej ( seš aktivní , sportující a pohybující ) atd ...
tak ten tvuj přijem je šíleně maly !!!! jak tu kluci napsali , vykašli se na nějaky super protein a začni pořadně a kvalitně jíst,
rýži,těstoviny,vločky,kukuřici, maso ( ne kuřecí !!!! ) , zeleninu atdddd , všude a pořad dokola se to mele mele e mele a pořad slyšíme to same .
nemužu přibrat ano nemužeš protože nejíš !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
Fajn, od zitra najedu na muj splacany jidelak.... (zapsane jen veci na sachry)
200g. Vlocek rozmixovanych v 500 ml mleka- 130+25g sacharidu
banan, 5 rohliku - 20+70g sacharidu
''křehké plátky'' 135g -100g sacharidu
120g ryže -100g sacharidu
500ml mleka, banan -25+20g. Ssacharidu
150g testovin -108g sacharidu
samozrejme k tomu maso, vejce, sunka, ssyry,....
vychazi m 598g saacharidu. Do toho chcu aspon 180g bilkovin, uvidime co se s tim bude dat delat. Prozacatem si dam cil udrzet tenhle jidelak mesic. Pokud priberu 2 kilogramy, budu v sedmem nebi. Starttovni meta je oněchh 65.5kg+-
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
a kolik místa ti tam zbylo pro kvalitní tuky?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
Testoviny zakapu olivovim olejem, vejce pripravuju take na olivovem oleji...
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po leden 21, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
? pivo - ale jako opravdu ... pivo obsahuje spousta telu priznivejch latek
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po leden 21, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | ? pivo - ale jako opravdu ... pivo obsahuje spousta telu priznivejch latek |
Děláš si srandu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|