Domácí potréninkový nápoj

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí potréninkový nápoj  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Domácí potréninkový nápoj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:09 pm    Předmět: Domácí potréninkový nápoj Odpovědět s citátem

Zdravim. Posledni dobou ctu na foru ze lide kupuji suroviny a napooje si delaji sami, pritom nejaka bbilkovina nebbo suseny bilek stoji 500kc na kilo a protein sezenu i 2.27kg za 800 ..sice ne od ronieho kazdopadne kvalitni asi moc nebude, ok. Ale 500 kc mi vyjde na gainer...a to nepocitam 150-250kc na dextrozu nebo maltu do koupeneho cisteho proteinu... Jaky mate vy nazor?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau, kup si to na co mas... Od ceny se odviji kvalita. Mas penize - kvalitni syrovatkovy protein + malta. Nemas penize - Gainer
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem nikdy gainery nepouzival. Vzdy jsem si vystacil s PTN: 80% syr.protein + malta/dextroza/palatinoza (+ pripadne kreatin) a pomery jednotlivych slozek jsem si vzdy nastavoval podle aktualni potreby. Ted pouzivam hned po treninku recon a za 30 min. samotny rychly protein a taky to je ok. Takze skutecne zalezi na tobe, jak se ti s tim chce zabyvat a co od toho ocekavas...
blazen

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:50 pm    Předmět: Re: idelan potreninkovy napoj Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Zdravim. Posledni dobou ctu na foru ze lide kupuji suroviny a napooje si delaji sami, pritom nejaka bbilkovina nebbo suseny bilek stoji 500kc na kilo a protein sezenu i 2.27kg za 800 ..sice ne od ronieho kazdopadne kvalitni asi moc nebude, ok. Ale 500 kc mi vyjde na gainer...a to nepocitam 150-250kc na dextrozu nebo maltu do koupeneho cisteho proteinu... Jaky mate vy nazor?

závidím ti, že tě už dlouhou dobu trápí problémy takového významu... a že to konkrétně trápí tebe, kterej bys měl žrát jak prokopnutej když chceš přibrat, ale místo toho jenom hledáš zázračnej prášek, kterej po tréninku smícháš s vodou a další den se probudíš o kilo svalů těžší
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny, ale kde jsicetl ze nezeru? Papam jak muzu, pretezuju i traficii trakt, ikdyz toho se snazim vyvarovat....ale jak rikam, papam jak muzu, poocit hladu neznam....a nehledam prasek po kterem budu mit kilo svalu za nic (esi o nejakem vis, dej vedet) hledam potreninkovy suplement ktery je dost dulezity, vecinou po treninku sezeru nejakej banan a tak, ale s temi je ted problem a zeru přiblblý suchary coz asi uz neni ono[/video]
blazen

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale pořád přisuzuješ tomu potréninkovému nápoji (tím teď myslím jen gainer jako takový) příliš velkou moc a váhu

čtu to mezi řádky, že nežereš, když v podpisu máš 68 kilo (tedy v době registrace a vytvoření toho podpisu jsi zřejmě tolik měl), nedávno jsi brečel že máš 66 => buď máš pořád stejnou váhu (nebo dokonce klesá) - z toho si lehce odvodíš, že prostě málo jíš

KAŽDEJ může přibrat, jen ti, kteří to mají těžší než ostatní, musí jídelníčku věnovat fakt velkou pozornost a mít jej co nejlíp zvládnutý - je to těžký, ale nikdo není dokonalý (a ti, co lehce nabírají, zase musí mít při shazování perfektní jídelníček). a to rozhodně nevyřeší, jestli si po tréninku dáš maltu + protein nebo gainer s palatinózou a 10 druhy bílkovin
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mass pravdu, proto kdyz mi nekdo nabidne compress b.i.g. Tak smele odmitnu...avsak..ano, vaha mi klesla..ted nevim zda jsem nebyl nemocny nebo vysadil kreatin, ale ted jsem na 65.8. Po ránu a ne a ne. To nahnat ....denne posledni dobou 380 sachru+ a 135g bilkovin....
Bomberguy

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
To mass pravdu, proto kdyz mi nekdo nabidne compress b.i.g. Tak smele odmitnu...avsak..ano, vaha mi klesla..ted nevim zda jsem nebyl nemocny nebo vysadil kreatin, ale ted jsem na 65.8. Po ránu a ne a ne. To nahnat ....denne posledni dobou 380 sachru+ a 135g bilkovin....

Ty chceš zhubnout? Začni jest pořádně :P Neřeš tak ten PTN a běž si koupit 10 kilo masa a tři pytle rýže ;)
Spam

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele pokud chces pribrat tak proste pridej na jidle... myslis ze jis hodne a hubnes? Tak v tom pripade jis malo a musis pridat. Nekdo sni treba polovinu sacharidu za den co nekdo jinej a pribira, nekdo proste ne, kazdej je jinej somatotyp. Koukni na tyhle uplne orientacni udaje : Ektomorf - 7,5g na 1Kg na den
Endomorf - 3,6g na 1Kg na den
Mezomorf - 6g na 1Kg na den
Meris 183cm, tak dej aspon 500S a uvidis... musis se ridit podle sebe, bud jis a hubnes nebo jis a pribiras a pak si upravuj jidlo podle potreby.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

sorry ale to je husty , píšeš že hodně jíš atd ....
pokud seš mladý a máš vysoký výdej ( seš aktivní , sportující a pohybující ) atd ...
tak ten tvuj přijem je šíleně maly !!!! jak tu kluci napsali , vykašli se na nějaky super protein a začni pořadně a kvalitně jíst,
rýži,těstoviny,vločky,kukuřici, maso ( ne kuřecí !!!! ) , zeleninu atdddd , všude a pořad dokola se to mele mele e mele a pořad slyšíme to same .
nemužu přibrat ano nemužeš protože nejíš !!!
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fajn, od zitra najedu na muj splacany jidelak.... (zapsane jen veci na sachry)

200g. Vlocek rozmixovanych v 500 ml mleka- 130+25g sacharidu
banan, 5 rohliku - 20+70g sacharidu
''křehké plátky'' 135g -100g sacharidu
120g ryže -100g sacharidu
500ml mleka, banan -25+20g. Ssacharidu
150g testovin -108g sacharidu

samozrejme k tomu maso, vejce, sunka, ssyry,....

vychazi m 598g saacharidu. Do toho chcu aspon 180g bilkovin, uvidime co se s tim bude dat delat. Prozacatem si dam cil udrzet tenhle jidelak mesic. Pokud priberu 2 kilogramy, budu v sedmem nebi. Starttovni meta je oněchh 65.5kg+-
blazen

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kolik místa ti tam zbylo pro kvalitní tuky?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Testoviny zakapu olivovim olejem, vejce pripravuju take na olivovem oleji...
ntz

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

? pivo - ale jako opravdu ... pivo obsahuje spousta telu priznivejch latek
shooter

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
? pivo - ale jako opravdu ... pivo obsahuje spousta telu priznivejch latek

Děláš si srandu?

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí potréninkový nápoj Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: