Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?  Úvodní stránka -> Trénink -> Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě?
žádný
8%
 8%  [ 22 ]
1-2
6%
 6%  [ 16 ]
3-4
5%
 5%  [ 15 ]
5-6
8%
 8%  [ 22 ]
7-9
18%
 18%  [ 47 ]
10-13
26%
 26%  [ 68 ]
14-16
9%
 9%  [ 25 ]
17-20
14%
 14%  [ 37 ]
Celkem hlasů : 252

Autor Zpráva
fallcon967

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, to s lou lavičkou vyzkouším.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podhmatom som svojho času zvládol 30, nadhmatom naširoko 25, všetko plný rozsah bez kipingu a podobných prkotín a podarilo sa mi dať aj jeden zhyb jednou rukou
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reknu to jednoduse, na trojboj mam 280kg, shybu dam 9....jsem silny? Ne, jsem susenka jako prase. Kdybych dal 600 trojboj a 2 shyby, su silnej? Ano! Precijenom, nemluvme o kravinach jako celkkova sila tela a blablabla..shyby jsou o vytrvalosti :D tedy z obrovske casti
nEcro

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co sem zkousel naposledy tak 16 korektnich shybu bez rozhoupani a bez pouziti nohou na gymnasticke hrazde se 120kg BW na talentovkach na skolu
dovidos

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dal max 21 při váze 98kg a 19 př 101kg.Začínal jsem na 13 při váze 103kg a max jsem měl 145kg 1x (th + zátěž.Za asi 3 měsíce jsem dal těch 21,ale 145kg jsem zvedl asi jen 3x.Takže silově jsem šel nahorů dost málo.To samý u benche. Začátek 100kg x 13 ,130x1,konec 100kg x 19,141kg x 2 (tady to byla i svalová paměť.
Karesjan

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 7:40 pm    Předmět: kolik udelate shybu Odpovědět s citátem

Rad bych videl nektere vykony o kterych jsem se tu docetl.Shybama a rekordy ve shybech za zabývám uz fakt dlouho.Drzim uz konecne uznane 2svetaky-vkuse s vyklepavanim a za 24hod.a to co tu ctu, ze nekdo udela, to bych fakt ani omylem asi nikdy nedal.Je mi uz skoro 40, tak nedelam nic se zavazim, drive jsem to delal a myslim, ze shyby se zavazim nejsou potreba.Shyb se da vzdy tak stizit, ze pridana zavazi spis jen zvyšují moznost zraneni.Dnes to vubec nikomu koho trenuji nebo mu radim, jak se zlepsit ve shybech uz zavazi nikdy nedavam.Dnesni regule na uznane technicky spravne provedeni shybu, jsou fakt prisne.Takze ja s vlastni vahou 80kg jsem nedal nikdy ani 30opakovani kotektnich shybu.Tusim max.mam 25,a to jsem delal i jednorucni shyby s 10kg v druhe ruce, ale jak rikam, uz bych radeji delal vse pomaleji nebo jako druhy cvik, nez zavazi.Zkusenosti jsou zkusenosti:)Nektera cisla zde uvadena me fakt prinejmensim udivuji:)
Seva98

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karesjan: tve vykony na shyby jsou silene :-), je nekde popsano jak aspon pro vybor z knihy rekordu ma vypadat spravne provedeni shybu?

https://www.zonetraininglog.com
Judson

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
karesjan: tve vykony na shyby jsou silene :-), je nekde popsano jak aspon pro vybor z knihy rekordu ma vypadat spravne provedeni shybu?

A muzes pridat i video, taky netusim jak ma spravnej shyb vypadat.
venca.v

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez zavazi podhmatem do natazenejch rukou cca 40 shybu, s 50kg na pasku taky do natazenejch rukou podhmatem 6 - 8shybu, shyby podhmatem v polovicnim rozsahu- ruce v uhlu 90stupnu a nahoru (cvicim kvuli pace) asi 60-65shybu, jednou rukou bych mel zvladnout jeden shyb taky, ale cvicim je spis v polovicnim rozsahu po vic opak. tot asi vse, jo a vaha 78kg. cvicim je 10 let.
Seva98

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem trosku projel internet a vypada to, ze tady je popsana cela technika a na te strance je u dvou rekordu i Jan Kares http://www.recordholders.org/en/list/chinups.html

Docela zajmava je tady tahle "technika", ktera splnuje pravidla, ale dle meho nazoru to ma do shybu pekne daleko

https://www.zonetraininglog.com
Karesjan

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:25 pm    Předmět: shyb Odpovědět s citátem

Ahoj, podivej se treba na youtube:jan kares 2010 ci jan kares 24non-stop shyby Pull-ups Tyto rekordy mi uznali:)
madball

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:43 pm    Předmět: Re: shyb Odpovědět s citátem

Karesjan napsal:
Ahoj, podivej se treba na youtube:jan kares 2010 ci jan kares 24non-stop shyby Pull-ups Tyto rekordy mi uznali:)

Pod tím videem je jeden celkem zajímavej komentář.

Piruletka napsal:
docela me zajima jak si sundal ty cerne rukavy, kdyz uz to delaji jakoze doopravdy tak to mohli aspon trochu domyslet

To by mohlo být celkem zajímavý. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:50 pm    Předmět: Re: shyb Odpovědět s citátem

tohle překoná snad jedině nějaký shybař z Egyptu
Lunreal

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak asi, nekdo mu je sundal kdyz visel, just thinking... :)
madball

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Jak asi, nekdo mu je sundal kdyz visel, just thinking... :)

Ale to je dopomoc.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: