|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
saleb

|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Tohle zase píše Jason Ferrugia ve článku 27 tipů pro zdravější ramena..
| citace: | | 8. Nikdy nebenčujte s širokým úchopem. V silovém trojboji se traduje, že široký úchop zmenší rozsah pohybu, a tudíž byste měli být teoreticky schopni vytlačit větší váhu. Druhá strana mince však je ta, že široký úchop provede Vaše ramena peklem. Měli byste se, pokud to bude jen trochu možné, tomuto způsobu cvičení vyhnout. Nejširší úchop, který Vám doporučím, je takový, při němž máte malíčky na prstencích osy činky - tudíž mnohem užší, než používá většina lidí. Měli byste myslet dopředu a pamatovat, že pokud si ramena zničíte úplně, nakonec nebudete moci benčovat vůbec. | |
kdyz se tak zamyslim, tak jsem zrejme nikdy neslysel doporucovat zadneho trenera siroky uchop, tady jde moje zkusenost proti obecnemu mineni, mozna to ma co docineni se smogem na Ostravsku :/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: út leden 22, 2013 10:57 pm Předmět: |
|
|
VOLE! _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:00 pm Předmět: |
|
|
Ich?
asi jo, ze se vubec ptam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 23, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
Takze je to v prdeli a hned dvojnasobne
1. rameno KO. Bench s prazdnou osou 3 opakovani pres strasnou bolest, zkousel jsem to nekolikrat behem treninku a absolutne to neslo. Zada jsem si ale odjel pekne, zvlastni je, ze i tlaky na ramena. Military press 5x70 ciste bez nohou a naprosto bez bolesti. Doplnkove cviky jako upazovani, predpazovani ovsem unreal.
2. uz vcera jsem citil, ze na me neco leze, v noci jsem se nejak moc potil a nemel takvou chut k jidlu jako mivam, coz je u me opravdu stav velmi vzacny. Trenink jsem dal, prisel jsem domu, najedl se, opet mne to nechutnalo a zachvilku jsem se pogrcal :D Najednou behem pul hodiny desna unava, bolest kloubu, svalu, hlava, teplota atd atd, takze chripka jak vysita. Do ted jsem lezel a pocital andelicky, momentalne je mne o neco malo lepe, protoze jsme narvanej praskama, ale porad na hovno.
Takze az vylecim chripku, respektive az se dostanu do stavu, abych alespon mohl nekam jit, pujdu k doktorovi s ramenem (takze mne tu prosim vas nepiste, ze s tim mam jit  ) . Cvicit s tim evidentne nemuzu, respektive muzu, ale jen nektere cviky, takze to nema smysl (takze i tady si muze odpustit rady typu, ze bych s tim nemel cvicit, vim to a cvicit nebudu.  )
Jinak dnesni trenink (na nejakou dobu asi zase posledni  Jeste ze mne ma intuice v nedeli rikala, at si tu permanentku nekupuji)
ZADA, RAMENA, BRICHO
mrtvy tah
160kg x 5
165kg x 5
165kg x 5
165kg x 5
165kg x 5
165kg x 5
170kg x 5
-krasne to sedlo, tezke to bylo, ale vse na jistotu, tech 170kg snad nejlehci ze vcech
stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
65kg x 12
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
70kg x 14
-prislo mne, jak kdyby to byl uplne novy stroj. Bud to bylo tim, ze jsme to 3 tydny necvicil a nebo to nekdo promazal, protoze to slo az moc krasne
pritahy VC
60kg x 12
80kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 10
-konecne jsem nasel techniku. Jen skoda, ze je mne to k hovnu, kdyz nebudu cvicit
pritahy kladky v leze
70kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 10
95kg x 10
100kg x 8 + 80kg x 12 + 70kg x 12 + 60kg x 15
stahovani provazu s napnutyma rukama
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 15
35kg x 15
35kg x 15
35kg x 15
military press
60kg x 6
65kg x 5
65kg x 5
65kg x 5
65kg x 5
65kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
75kg x 5 (PP)
75kg x 5 (PP)
60kg x 9
-jak uz jsem psal vyse, u tlaku na ramena naprosto bez bolesti, ani naznak, ze by byl nejaky problem, coz nechapu. 65ky tak akorat pro 5x5, zkusil jsem jeste 70 s tim, ze co pujde tlak bude tlak a zbytek kdyztak s mirnou pomoci nohou. Dal jsem delsi pauzu a celkem me to prekvapilo, sice hodne na krev, ale troufam si rict, ze i posledni opakovani byl cisty tlak. Druha serie se 70kg uz hodne na hrane a mozna by mne to nekteri mistni tlakari neuznali, ale vicemene to byl MP. Pak jeste 2 serie PP, uz ale heavy. Tenhle cvik me bavi, bohuzel jsem si uvedomil, ze jakekoliv tlaky na ramena v sede jsem pro me tabu, protoze si tu cinku a jednorucky s tim zkryplenym ramenem nanadhodim.
pritahy kolen v sede
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
predklony na stroji
45kg x 20
45kg x 20
45kg x 20
45kg x 20
45kg x 20 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 23, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ... -prislo mne, jak kdyby to byl uplne novy stroj. Bud to bylo tim, ze jsme to 3 tydny necvicil a nebo to nekdo promazal, protoze to slo az moc krasne... |
Jj, mašinky jsou servisovaný. Prej tam naběhli 4 borci za plnýho provozu a dávali to zase trochu do kupy. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Draper napsal: | | ... -prislo mne, jak kdyby to byl uplne novy stroj. Bud to bylo tim, ze jsme to 3 tydny necvicil a nebo to nekdo promazal, protoze to slo az moc krasne... |
Jj, mašinky jsou servisovaný. Prej tam naběhli 4 borci za plnýho provozu a dávali to zase trochu do kupy. |
hmm krasny...skoda ze jsem na nejaky cas docvicil . Z ty kladky na zada jsem mel uplnej orgac :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
24.1 VOLNO
chripecka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 26, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
seru na chripku, uz je mne dobre :)
26/1
mrtvy tah
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
180kg x 5
-neskutecne krasne to sedlo, tech 170kg prekvapive docela lehky. Pred posledni serii jsem dal delsi pauzu a 10kg prihodil a vubec jsem necekal, ze dam 5 opakovani, sice celkem na doraz, ale zase tak silene tezke to nebylo.
stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
65kg x 12
70kg x 10
75kg x 10
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
70kg x 14
pritahy VC
90kg x 8
100kg x 7
100kg x 7
100kg x 7
100kg x 7
100kg x 8
pritahy kladky v leze
80kg x 12
85kg x 10
90kg x 10
95kg x 10
100kg x 8 + 80kg x 10 + 70kg x 12 + 60kg x 15
stahovani provazu s napnutyma rukama
35kg x 15
35kg x 15
35kg x 15
35kg x 15
35kg x 15
military press
65kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
60kg x 10
-z tohohle cviku mam ted strasnej orgac a nechapu, jak jsem ho mohl tak dlouho ignorovat. Dnes jsem si veril na vsechno, takze jsem tam napral rovnou 70kg tajne doufajice v 5x5. Slo to krasne, posledni 2 serie uz sice totalne na doraz, ale vse cisty tlak bez pouziti nohou a do propnutych rukou. Opet se mne potvrdilo, jak dulezitou roli tu hraje tlacit lokty dopredu.
predpazovani s JR
7,5kg x 15
10kg x 15
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 12
-alespon ze tohle muzu, kdyz upazovani kvuli ramenu nejde prakticky ani bez cinek. Tohle naprosto bez bolesti
bicepsovy zdvih JR
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
francouzsky tlak
40kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
pritahy kolen v sede
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
krceni ramen s JR
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 16
40kg x 16
-po nemoci, dvou dennim nicnedelani a velkym mnozstvim spanku, coz uz u me opravdu hodne dlouho nebylo, jsem se citil strasne "fresh" a byl to jeden z nejlepsich treninku vubec. Puvodne jsem chtel dat jen zada a neco malo, ale bylo strasne moc energii a kdybych uz nespechal, tak bych klidne jel dal :) Bench jsem zkousel opet s prazdnou osou a dal jsem uz 13 opakovani (minule jen 3 :D ). Skoda ze rameno nejede, coz me trochu demotivuje do cviceni, protoze prsa nemam sanci nijak odcvicit (mozna protismerky by sly) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
27/1 KARDIO
kolo: 120 minut (+cca 10 minut)
hnus  Od zacatku do konce krize, s dechem uplne v prdeli, obvykle to dam jen s jednou pauzou, ale dnes jsem to jel 30+10+10+10+10+20+30  Ta druha polovina mnohem lepsi nez ta prvni, to jsem fakt myslel, ze pojdu.
edit: a jeste _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Uz to vidim, draper vyhraje tour de france...na rotopedu |
Tyhle komentáře draper moc rád nemá, tak bacha ať nedostaneš žlutou kartu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Uz to vidim, draper vyhraje tour de france...na rotopedu |
micusi6, nic proti tobe, ale co prispevek v mem logu, to naprosta picovina. Uz jsem ti to chtel napsat nedavno k tomu blabolu o syndromu ustupujici zily nebo co to bylo, ale nakonec jsem si rekl, ze nebudu zlej. Ted uz ale zlej budu Fakt to ale neber nijak zle, spis jen jako takove lehci upozorneni
edit: Oddo vystihl jsi to naprosto presne a tvuj post jsem cetl az po odeslani toho meho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po leden 28, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
divný my cvičíme venku a chřipečku nemáme :D
asi si moc topíš doma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 28, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | divný my cvičíme venku a chřipečku nemáme :D
asi si moc topíš doma :) |
Mam tu doma krasnych 15,5 °C a nonstop otevrene okno a je mne krasne :)
A vas sadelnaci, teda hlavne tebe Miso, asi hreje telesny tuk :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|