|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PavelP
|
Zaslal: st leden 23, 2013 2:57 pm Předmět: Kolik teda bílkovin ? mám v tom zmatek |
|
|
Dobrý den, někde jsem četl, že tělu více než 1,5g bílkovin na kg tělesné váhy škodí, že to nedokáže strávit apod.
Chtěl bych se tedy zeptat, jak to tedy je ? Všude, a každý uvádí něco jiného..
Jsem ektomorf, měřím cca 180 a vážím 60 kg...Chtěl bych přibrat svalovou hmotu, cvičím 3x týdně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: st leden 23, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: st leden 23, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
Casto se udava pomer od 1.5-2g /kg nicmene zalezi na jednotlivci, co telo nezpracuje to proste vylouci. K tomu aby si nabral svalovou hmotu je potreba odpovidajicim zpusobem cvicit a jeste lepe jist, nehlede na to, ze bilkoviny jsou jen cast spektra, nemel bys zapominat na sacharidy, tuky a vitaminy, idealne v co nejpestrejsim slozeni, byt tu je dost lidi, kteri ti odprisahnou, ze jsou potreba jen vejce, tvaroh a kure s ryzi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 23, 2013 3:08 pm Předmět: Re: Kolik teda bílkovin ? mám v tom zmatek |
|
|
| PavelP napsal: | Dobrý den, někde jsem četl, že tělu více než 1,5g bílkovin na kg tělesné váhy škodí, že to nedokáže strávit apod.
Chtěl bych se tedy zeptat, jak to tedy je ? Všude, a každý uvádí něco jiného..
Jsem ektomorf, měřím cca 180 a vážím 60 kg...Chtěl bych přibrat svalovou hmotu, cvičím 3x týdně |
Pokud jsi ektomorf,tak bys měl radši řešit příjem sacharidů a tuků.Nepřibereš rozdílem v pár gramech bílkovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
PavelP
|
Zaslal: st leden 23, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za reakce,
u těch sacharidů taky každý uvádí něco jiného..U mě jako ektomorfa by jste doporučovali 7g na kg tělesné váhy ? nebo mín víc, nebo to i střídat ? díky všem
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st leden 23, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
Hodnotu ti nikdo neřekne, to si musíš vyzkoušet sám. Zkus třeba 6g/kg a když nebudeš přibírat tak přidej a naopak...
|
|
| nahoru |
|
 |
PavelP
|
Zaslal: st leden 23, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
Díky :) snad už v tom mám jasno
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinacm9

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
Neví prosím vás někdo o proteinových kapslých? Resp. něčem neochuceném.. Přiznám se že znám jen klasické proteinové suplementy, s příchutí. Míchané s mlékem, či vodou. Je i jiná varianta přísunu správného množství bílkovin?
Díky za odpověď
Martin
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Martinacm9 napsal: | Neví prosím vás někdo o proteinových kapslých? Resp. něčem neochuceném.. Přiznám se že znám jen klasické proteinové suplementy, s příchutí. Míchané s mlékem, či vodou. Je i jiná varianta přísunu správného množství bílkovin?
Díky za odpověď
Martin |
Já vím o neochuceném proteinovém prášku. Kapslích bohužel ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|