|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
Pokud se nepletu, už u nás byla reklama na TOP09 před volbami do Poslanecké sněmovny. Takže to politické vyhranění nepřišlo až dnes:).
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
to Ronnie:
Je to tvůj prostor.
U mně v posilovně cvičí lumpíci i policajti, lidé různých národností i vyznání a názorů a střety mezi nimi netrpím. To si můžou pořešit jinde, třeba po tréninku u piva, tady v tomto případě na fóru. Ale viz první věta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 1:16 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | guru: já nevím, mě se naopak zase poměrně líbí ten model v USA, kde jsou lidé na svůj názor hrdí a je naprosto běžnou součástí života jej vyjadřovat...proč by to mělo být v demokratické společnosti od Redakce špatné? Velká řada známých osobností se už veřejně vyjádřila k jedné či druhé straně a přijde mi pěkné, že se Redakce nezdráhá vyjádřit názor svůj. Nikde tam není napsáno "podpořte...xy", ale jen názor redakce. To se mi moc líbí. |
No jo Lukáši, ale v USA je "demokracie" už nějaký ten pátek.
Kdež to u nás mají lidi pořád v živé paměti předlistopadový komunismus, divoká 90léta a současnou korupci.
A vzhledem k tomu, že oba kandidáti nemají zrovna čisté svědomí, což není nic u lidí, kteří se pohybujou tak dlouho ve vrcholné politice nenormálního, vytahujou na sebe obě strany špínu.
Představ si, že by postoupil Franz a Fisherová, nedovedu si představit, co by tam nasebe vytahovali.
Samozřejmě jak psal Guru, ta diskuse tu chybí, ale Ronnie je tu pánem, tak ať si podporuje koho chce.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 1:36 pm Předmět: |
|
|
Jako občasný externí redaktor neodolám nutkání se vyjádřit k tématu.
Bez ohledu na moje osobní volební preference (volit půjdu) se distancuji od výroku na titulní stránce a to z několika důvodů:
1) Nikde se nechlubím svou volbou, už jen z toho důvodu, že se tak mohu vyhnout souhlasného plácání po zádech od jedněch a současně otázek cože jsem to za debila od druhých.
2) Považuji za velmi škodlivé to, jak volby obecně rozdělují společnost a vytvářejí úplně zbytečné bariéry a to i mezi těmi, kteří spolu normálně v dobrém vycházejí - jsem přesvědčen, že máme směřovat k přesnému opaku - a k tomu text, který nepřímo naznačuje, že volič Miloše Zemana je pro urážky a lži a nechce slušnost a férové jednání, určitě nepřispívá.
3) Řada lidí včetně mě je už znechucena celou kampaní a tak mě mrzí, že na mě musí vykukovat i tady - na webu o sportu a životním stylu, který spojuje lidi bez ohledu na rasu, národnost, pohlaví, vzdělání, sociální postavení nebo snad právě politické preference.
A tak ačkoliv respektuji Martina a stejně tak jeho právo na to dělat si se svým webem cokoliv, včetně vyjadřování vlastních politických názorů, nepovažuju to osobně ani za vhodné, ani za šťastné.
Honza Kohoutek
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
to TheStrongBoy:
Přesně vyjádřeno.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Pokud se nepletu, už u nás byla reklama na TOP09 před volbami do Poslanecké sněmovny. Takže to politické vyhranění nepřišlo až dnes:). |
To ne .... možná že nejsem sám, kdo si pamatuje na tvé nadšení nad nástupem Pavlíka Bémů do vrcholného vedení ODS. Doufám, že ti nadšení pro Mazánka s Kolibříkem vydrželo dodnes:-DDD. A k té TOP .... pokud si někdo nepamatuje, za co Kalousek musel táhnout z čela lidovců (jinak by po nějaké TOP ani nevzdechnul), tak by to možná chtělo trochu víc cvičit paměť. O tom, že byl předsedou rozpočtového výboru PS po celou dobu lidovecké koalice se socánky ani nemluvě. A ta TOP fakt šlape .... Kalousek, Drábek, Besser .... to jsou kádři jak zvon:-)))). Jen chudák Hanáková je slepý bílý kůň ... tedy kobyla:-DDD.
Možná by bylo lepší se držet obchodu a kulturistiky, protože minimálně tomu první fakt rozumíš dobře (druhé neumím posoudit), ale v politice to vypadá spíše na Cimrmanovské "Tudy ne!"
BTW ... já po prvním kole byl názoru, že na to kašlu, protože oba kandidáti z té bídy tam byli ti nej, a ač každý jiný, ani jeden mi celkově nepřišel horší než ten druhý. Ale když vidím tu mediální hysterii okolo KS, tak tu prdel zvednu, a tomu Zemanovi to tam hodím. Nemusí to mít Bakala vždy tak snadné _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| rudosh napsal: | | Pozůstatek komunismu, lidi si asi ještě nezvykli, že to není trestné... :-) |
Naivko Svobodu slova jsme tu měli pár roků po 89., ale teď už je zase fuč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
Jak tak čtu tohle vlákno, tak získávám pocit, že můžu volit kohokoliv z těch dvou a to naprosto svobodně a bez nátlaku, ovšem pouze za předpokladu, že budu volit Bilderberga :-D
(nebudu volit vůbec, můj kandidát se do 2. volby nedostal a já už mám dost volby menšího zla). _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
A pak i o opoziční smlouvě, jen tak pro připomenutí, nebo např. pěkný dokument :)
|
Bože můj, zas to nikdy nekončící klišé o oposmlouvě. Oposmlouva měla jednoho jediného SKUTEČNÉHO tvůrce a původce ... a to byl ten mamlas Ruml. Protože na jednu stranu si podmínit účast v pravicově-středové koalici ODS+KDU-ČSL+US odchodem Klause z čela ODS (když na něm celá volební kampaň ODS stála), a na druhou stranu odmítnout účast v koalici ČSSD+KDU-ČSL+US, mohlo skončit jediným možným způsobem. Nějakou formou velké koalice. Cože se také stalo (a Havla málem trefilo:-))))).
A oposmlouva byl průser všech krom jednoho ... a to byl Zeman ... ale ne proto, že by udělal nějakou levou, ale protože jestli měl nějaký politik od dob Klémy (sice svině a hajzl jako málokdo, ale jako politik erste-klasse) geniální chvilku, tak to byl tehdy Zeman. Udělat vstřícné státnické velkorysé gesto a nabídnout Luxovi post premiéra, pro kterého by to znamenalo splněný životní sen, a vsadit na to, že to blb Ruml potopí na obě strany .... to prostě byl politický majstrštyk jako vyšitý. Zeman riskoval prakticky všechno (skončit socánci nakonec bez premiéra by mu v Lihovém domě rozhodně neprošlo), ale nakonec vyhrál na celé čáře.
Co si pak do té vlády natahal za materiál, to už byl hodně smutný příběh. I když viděno dnešní optikou to prostě byl takový "český vládní standard" .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
yggu, jsem rád, že se o opoziční smlouvě nahlas vyjádřil konečně někdo, kdo v době jejího podpisu uměl alespoň číst ve slabikáři. Nemyslím tím nikoho konkrétního, spíš mířím na ty sociální sítě (jestli jsou to sítě demokratické, tak... :-) a jiné výkřiky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
novottoma
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
já mám taky jasno budu volit Karla, jediná možnost proti aroganci a hulvatství, které přínáší Zeman..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|