Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
kid

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jistě, každý se může vyjádřit. Ale měl by mluvit sám za sebe.

No, ale pravda je, že teď se ronnie.cz politicky vyhranil. Takže to je vlastně v pořádku, ale už není apolitický. Někteří návštěvníci tak mohou přejít do opozice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se nepletu, už u nás byla reklama na TOP09 před volbami do Poslanecké sněmovny. Takže to politické vyhranění nepřišlo až dnes:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kid

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Ronnie:

Je to tvůj prostor.

U mně v posilovně cvičí lumpíci i policajti, lidé různých národností i vyznání a názorů a střety mezi nimi netrpím. To si můžou pořešit jinde, třeba po tréninku u piva, tady v tomto případě na fóru. Ale viz první věta.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 1:16 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
guru: já nevím, mě se naopak zase poměrně líbí ten model v USA, kde jsou lidé na svůj názor hrdí a je naprosto běžnou součástí života jej vyjadřovat...proč by to mělo být v demokratické společnosti od Redakce špatné? Velká řada známých osobností se už veřejně vyjádřila k jedné či druhé straně a přijde mi pěkné, že se Redakce nezdráhá vyjádřit názor svůj. Nikde tam není napsáno "podpořte...xy", ale jen názor redakce. To se mi moc líbí.

No jo Lukáši, ale v USA je "demokracie" už nějaký ten pátek.
Kdež to u nás mají lidi pořád v živé paměti předlistopadový komunismus, divoká 90léta a současnou korupci.
A vzhledem k tomu, že oba kandidáti nemají zrovna čisté svědomí, což není nic u lidí, kteří se pohybujou tak dlouho ve vrcholné politice nenormálního, vytahujou na sebe obě strany špínu.
Představ si, že by postoupil Franz a Fisherová, nedovedu si představit, co by tam nasebe vytahovali.
Samozřejmě jak psal Guru, ta diskuse tu chybí, ale Ronnie je tu pánem, tak ať si podporuje koho chce.
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako občasný externí redaktor neodolám nutkání se vyjádřit k tématu.

Bez ohledu na moje osobní volební preference (volit půjdu) se distancuji od výroku na titulní stránce a to z několika důvodů:

1) Nikde se nechlubím svou volbou, už jen z toho důvodu, že se tak mohu vyhnout souhlasného plácání po zádech od jedněch a současně otázek cože jsem to za debila od druhých.

2) Považuji za velmi škodlivé to, jak volby obecně rozdělují společnost a vytvářejí úplně zbytečné bariéry a to i mezi těmi, kteří spolu normálně v dobrém vycházejí - jsem přesvědčen, že máme směřovat k přesnému opaku - a k tomu text, který nepřímo naznačuje, že volič Miloše Zemana je pro urážky a lži a nechce slušnost a férové jednání, určitě nepřispívá.

3) Řada lidí včetně mě je už znechucena celou kampaní a tak mě mrzí, že na mě musí vykukovat i tady - na webu o sportu a životním stylu, který spojuje lidi bez ohledu na rasu, národnost, pohlaví, vzdělání, sociální postavení nebo snad právě politické preference.

A tak ačkoliv respektuji Martina a stejně tak jeho právo na to dělat si se svým webem cokoliv, včetně vyjadřování vlastních politických názorů, nepovažuju to osobně ani za vhodné, ani za šťastné.

Honza Kohoutek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kid

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to TheStrongBoy:

Přesně vyjádřeno.
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Pokud se nepletu, už u nás byla reklama na TOP09 před volbami do Poslanecké sněmovny. Takže to politické vyhranění nepřišlo až dnes:).

To ne .... možná že nejsem sám, kdo si pamatuje na tvé nadšení nad nástupem Pavlíka Bémů do vrcholného vedení ODS. Doufám, že ti nadšení pro Mazánka s Kolibříkem vydrželo dodnes:-DDD. A k té TOP .... pokud si někdo nepamatuje, za co Kalousek musel táhnout z čela lidovců (jinak by po nějaké TOP ani nevzdechnul), tak by to možná chtělo trochu víc cvičit paměť. O tom, že byl předsedou rozpočtového výboru PS po celou dobu lidovecké koalice se socánky ani nemluvě. A ta TOP fakt šlape .... Kalousek, Drábek, Besser .... to jsou kádři jak zvon:-)))). Jen chudák Hanáková je slepý bílý kůň ... tedy kobyla:-DDD.

Možná by bylo lepší se držet obchodu a kulturistiky, protože minimálně tomu první fakt rozumíš dobře (druhé neumím posoudit), ale v politice to vypadá spíše na Cimrmanovské "Tudy ne!"

BTW ... já po prvním kole byl názoru, že na to kašlu, protože oba kandidáti z té bídy tam byli ti nej, a ač každý jiný, ani jeden mi celkově nepřišel horší než ten druhý. Ale když vidím tu mediální hysterii okolo KS, tak tu prdel zvednu, a tomu Zemanovi to tam hodím. Nemusí to mít Bakala vždy tak snadné
Einarr

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rudosh napsal:
Pozůstatek komunismu, lidi si asi ještě nezvykli, že to není trestné... :-)

Naivko Svobodu slova jsme tu měli pár roků po 89., ale teď už je zase fuč.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tak čtu tohle vlákno, tak získávám pocit, že můžu volit kohokoliv z těch dvou a to naprosto svobodně a bez nátlaku, ovšem pouze za předpokladu, že budu volit Bilderberga :-D

(nebudu volit vůbec, můj kandidát se do 2. volby nedostal a já už mám dost volby menšího zla).
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

A pak i o opoziční smlouvě, jen tak pro připomenutí, nebo např. pěkný dokument :)

Bože můj, zas to nikdy nekončící klišé o oposmlouvě. Oposmlouva měla jednoho jediného SKUTEČNÉHO tvůrce a původce ... a to byl ten mamlas Ruml. Protože na jednu stranu si podmínit účast v pravicově-středové koalici ODS+KDU-ČSL+US odchodem Klause z čela ODS (když na něm celá volební kampaň ODS stála), a na druhou stranu odmítnout účast v koalici ČSSD+KDU-ČSL+US, mohlo skončit jediným možným způsobem. Nějakou formou velké koalice. Cože se také stalo (a Havla málem trefilo:-))))).

A oposmlouva byl průser všech krom jednoho ... a to byl Zeman ... ale ne proto, že by udělal nějakou levou, ale protože jestli měl nějaký politik od dob Klémy (sice svině a hajzl jako málokdo, ale jako politik erste-klasse) geniální chvilku, tak to byl tehdy Zeman. Udělat vstřícné státnické velkorysé gesto a nabídnout Luxovi post premiéra, pro kterého by to znamenalo splněný životní sen, a vsadit na to, že to blb Ruml potopí na obě strany .... to prostě byl politický majstrštyk jako vyšitý. Zeman riskoval prakticky všechno (skončit socánci nakonec bez premiéra by mu v Lihovém domě rozhodně neprošlo), ale nakonec vyhrál na celé čáře.

Co si pak do té vlády natahal za materiál, to už byl hodně smutný příběh. I když viděno dnešní optikou to prostě byl takový "český vládní standard" ....
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
Jak tak čtu tohle vlákno, tak získávám pocit, že můžu volit kohokoliv z těch dvou a to naprosto svobodně a bez nátlaku, ovšem pouze za předpokladu, že budu volit Bilderberga :-D

"Svoboda je poznaná nutnost" ..... nějakej Uljanov
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu, jsem rád, že se o opoziční smlouvě nahlas vyjádřil konečně někdo, kdo v době jejího podpisu uměl alespoň číst ve slabikáři. Nemyslím tím nikoho konkrétního, spíš mířím na ty sociální sítě (jestli jsou to sítě demokratické, tak... :-) a jiné výkřiky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Zeleny Jëlen napsal:

"Svoboda je poznaná nutnost" ..... nějakej Uljanov

tohle říkali už v antice stoikové ale jinak nevíc souhlasím se Strongboyem, rozumný názor
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martine, napadlo mě, co to tak spojit

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Naposledy upravil daymoon dne čt leden 24, 2013 3:02 pm, celkově upraveno 1 krát
novottoma

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám taky jasno budu volit Karla, jediná možnost proti aroganci a hulvatství, které přínáší Zeman..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: