|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Doorn
|
Zaslal: so leden 26, 2013 6:35 pm Předmět: Rada ohledně výběru nového treninku |
|
|
Kamarád mě požádal, ať to tu za něho postnu, předpokládám, že pak bude odepisovat pod svým nickem.
Zdravím,
chodím do posilovny necelé 4 měsíce a rád bych dostal doporučení na nějaký nový trénink.
První trénink co jsem cvičil:
necelé 2 měsíce = https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html
Druhý trénink co jsem cvičil:
2 měsíce = http://www.kulturistika.net/kulturisticky-tezko-lehky-split
Druhý trénink mě už přestává bavit, tak bych rád poprosil o nějakou radu co cvičit dále. Nejvíce bych uvítal něco co zabere jen 3 dny v týdnu.
Předem děkuji za všechny Vaše rady a doporučení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: so leden 26, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
co zkusit Freimenovo korte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Doorn
|
Zaslal: so leden 26, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
Nemyslím, že to pro něho bude dobré, cvičí chvilku, takže zvedá malé váhy a dělat 70% z 70kg na dřepech nebude to nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: so leden 26, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 12:44 am Předmět: |
|
|
Jen ne korte...každej jede korte a neumí si ani dřepnout nepočítám to že si rozpočítávaj váhy na 50kg z maximálky tak 60kg... Tenhle týden jsem to znova viděl v posilovně až mi jich chlapců bylo líto,že jsem to nevydržel a pokoušel se je trochu zkorigovat... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 12:55 am Předmět: |
|
|
ano vyborna rada,co by taky kdo mohl cekat na tomhle foru..korte..at si zacatecnik nebo pokrocily,peter ustinov ti doporuci korte,pro zacatecnika,kterej cvici 4 mesice a na 90% nema osvojenou techniku zakladnich cviku je korte nejlepsi,aby ty cviky cvicil rovnou 3xtydne  ...korte je takove magicke sluvko,ktere zde vyresi vsechno ohledne treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil TheGhost dne ne leden 27, 2013 9:10 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Komentovat umi kazdy,ale poradit nikdo ze:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
--
Edit, viz pravidla fóra.
Blbý pravidla
Naposledy upravil Einarr dne ne leden 27, 2013 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
Já bych být tebou korte nejezdil. Sám vím, jak dlouho mi trvalo se naučit udělat správně dřep a MT, a to i teď nedávno jsem si při MT odpálil záda, že už několik týdnů musím cvičit zlehka.
Máš nějaký důvod k tomu, aby jsi nejel ten první trénink? _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
ať si dá klidně ten split co je v tom jeho prvním odkazu ("začátečník"), a potom zase třeba to fullbody, dyť na tom není moc co vymýšlet
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
Me by osobne nebavilo jezdit 2 treninky porad dokola.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | pořád dokola ne, ale je prostě nesmysl radit Korte začátečníkovi, co cvičí 4 měsíce, ale to ty zřejmě nechápeš |
Nevšiml jsem si toho že cvičí 2 měsíce omg , asi se ztoho zboří svět
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|