Nevim ja myslim ze diky pasivce je hrozne mobilni + Tons of AOE dmg . . . Kazdopadne neni useless :D ma svoje klady a zapory jako kazdej champ . Rozdil dela az hrac ve hre ;)
Moje nejoblibenejsi bot linky Sivir+taric,zyra nebo MF+soraka
Musim to hodit i sem, nejvetsi bitva v historii EVE online. Skody zhruba za 500 miliard, coz je v plny castce kolem pul milionu Kc (prepocteno na herni casovy kupony)
Pro info tam je zhruba kolem 1000 pilotu (hracu) a porad to utahnou (i kdyz s problemy) herni servery, i pocitac (i kdyz v plny kvalite opravdu hodne hodne nabusenej)
hodne záleží na setupu, když nemá enemy bruiser solidní gap closer a váš team má dobrej def, tak je kog nebo mf dobrej, ale pokud je to průměrnej pick ( třeba nocturne jungle nebo irelia top ), tak se ti víc vyplatí carry s flash spellem. Nejvíc se hraje ( nebo hrálo před 2-3 měsíci ) ezreal, corki, graves, protože mají solidní burst a survival, nicméně pořád to je především na tvojem supportu a tankovi, jak se o tebe v teamfightech postarají, tvoje úloha je farmit dokud nemáš 2-3 velký itemy a pak se zapojovat do fightů a pro low levely, ad carry v early-mid game nejmíň ovlivňuje hru, proto se v soloq vyplatí od 1500+, kde většinou lidi vědí co a jak a ideálně duo se supportem/junglerem
honzaj - který hrdina je super jako support/bufer? Myslím někoho, koho spoluhráči rádi uvidí v týmu, který dokáže při soubojích hodně pomoct a sám toho moc zabít nemusí ... jsou nějací takoví hrdinové? Já vím jen o té co hraje na klavír
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
honzaj - který hrdina je super jako support/bufer? Myslím někoho, koho spoluhráči rádi uvidí v týmu, který dokáže při soubojích hodně pomoct a sám toho moc zabít nemusí ... jsou nějací takoví hrdinové? Já vím jen o té co hraje na klavír
Kámoš mi včera donesl PS1, prožívám návrat do dětství, kam se hrabe nějaké COD, Crysis a já nevím co za kraviny vychází, když si člověk může zahrát Crashe Bandicoota nebo Dino Crisis.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Jo hraju a porad na to nedam dopustit. Jedina hra, kde se proste nejde nudit. A kdy i po 2 letech mam porad co delat a porad neznam vsechno .))
Kdyby to chtel nekdo vyzkouset a mit delsi trial (3tydny) tak:
Trial je omezen, ze se nelze ucit nektery skilly, tim padem pouzivat nektery veci. Na druhou stranu ve hre je pekny tutorial, kde po absolvovani udela mini predstavu, co jde vsechno v EVE delat. A rikam opravdu mini :)))
Zacatky jsou kruty, po tak 1-2 mesicich hrani uz zacina zabava, protoze diky naucenym skillum se rozjizdi moznosti, co delat .. ale ten vyber specializace, co delat, co chtit delat, to je nutnost urcit skoro na zacatku. A doporucuju nevybrat industry (tezba, vyroba) .. je to slepa kolej a zabavna az po dlouhy dobe a dobry vydelky jsou po jeste delsi dobe
Jo a jeste posledni vec, kterym tahle hra je unikatni. Hra se plati mesicne, ale je moznost jak hru platit i hernima penezma. Primo existuje moznost koupit bud "herni cas" anebo "kupon na herni cas". Ten kupon se da umistit na trh ve hre a ten se prodava za herni penize, takze existuje i druha cesta, za herni penize jde koupit herni kupon, tim padem hrat "zdarma". Neni to uplne levny, ale po 3 mesicich hrani se na to da vydelat celkem v pohode beznym hranim
Kámoš mi včera donesl PS1, prožívám návrat do dětství, kam se hrabe nějaké COD, Crysis a já nevím co za kraviny vychází, když si člověk může zahrát Crashe Bandicoota nebo Dino Crisis.
Crash Bash, Crash Team Racing, Spyro, Final Fantasy, Gran Turismo 2, Resident Evil 3 ... a ja vecer vyrazim k babicce, kde jsem nechal svoji PS1cku pro bratrance a sestrenku a odvezu si ho na nejakej cas domu, protoze si mi privodil chute !
Co by jsi doporučil jako nejvhodnější způsob vydělávání?
to zalezi na vic vecech:
- co te bavi
- co mas naskillovano
- v jaky jses corpe (= kde zijes - high/low/nula/wh)
ale obecne v high jsou nejbeznejsi formy vydelku L4 mise, mining, trading (to se musi umet ovsem a znat trh), inkurze (tady chce mit slusnou lod)
ja ziju v nule a vydelavam hlavne na probovani - anomalky/DED/plexy + magnet/radar; pak obcas ratuju belty .. a kdyz je tam moc rusno, tak skocim tezit do highsecu nebo dat par misi v highsecu anebo si vyprobuju a udelam nejakou C2/C3 diru
Mining/industry je slepa kolej, hrat znova od zacatku, nedam tam ani jeden skill point, ale bohuzel. Doporucoval bych spis jet bojovy skill plan, s tim se da vydelavat pekne .. a pak se neztratis, pokud bys chtel zkusit neco lepsiho jak highsec
Pokud novy, tak si projed tutorial, naskilluj si postupne frigu, cruiser a bc .. na bs zatim kasli. Soucasne s tim zbrane a support skilly. Akorat si vyber rasu a ty se drz .. neni nic horsiho na zacatku, nez umet od kazdyho neco a vysledku vlastne nic poradne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru