Rysovani kvuli akne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rysovani kvuli akne  Úvodní stránka -> Trénink -> Rysovani kvuli akne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono akné se neléčí na diskuzních fórech, ale na kožním. Tak si tam zajdi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bosorka

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z vlastní zkušenosti doporučuji vyzkoušet alternativní způsob léčení - mě pomohl čínský lékař, akupunktura a omezení rýže.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pájín4

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Ono akné se neléčí na diskuzních fórech, ale na kožním. Tak si tam zajdi.

No jsem obednany :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud by problémy přetrvávaly, napiš mi PM, napíšu ti kde sehnat B5, která by ti měla pomoct (mě pomohla, velmi výrazně), jen musíš vědět jak dávkovat...
Pájín4

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Pokud by problémy přetrvávaly, napiš mi PM, napíšu ti kde sehnat B5, která by ti měla pomoct (mě pomohla, velmi výrazně), jen musíš vědět jak dávkovat...

ok budu si pamatovat
Notrax

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Popros o aknenormin (stačí 10mg dávka) v kombinaci s retinem, to mně pomohlo neskutečně. Sice se to po nějaké době vrátilo, ale tak už to bývá ..

Teď mám antibotika -> Zineryt a za 5 dní zmizlo skoro vše.

Zkoušel jsem i zinek, ale ten ty zázraky nedělá. Ale to neznamená, že by sis ho neměl koupit, není zase tak drahý a pomůže i s trávením atd.
jirdano

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s akné jsem si prožil taky už dost, cca od 12ti let jsem měl obličej neskutečně zanícený, míval jsem občas i hluboké akné, několikrát mi otekla půlka obličeje, dětská doktorka ani kožní, ani na kosmetice mi nepomohli, antibiotika to vždycky trochu zlepšily, ale ne na dlouho..
přitom nakonec stačilo jen průběžně během dne (hlavně po sportu, nebo po návratu domů) opláchnout obličej vodou, přestat jíst kečup a čokoládu a od té doby se to zlepšilo o 90%, jen sem tam něco vyleze, ale na tyhle věci jsem si musel přijít sám mám to i ověřené, že stačí párkrát po sportu neumýt obličej, nebo si dát ten kečup/čokoládu a okamžitě se mi obličej zanítí
ale samosřejmě u každého to může být jinak, zkus prostě vždycky vyřadit to, co by to teoreticky mohlo způsobovat a třeba se k něčemu dopracuješ
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz mel hrozne akne na zadech mi pomohly masticky co mi predepsali na koznim a pak byla zminka o vitaminech ....
BiancaRazza

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na akné utekaj ku kožnej a daj si predpísať Zinerit ak ti nič iné nepomáha. Ale je to len na lekársky predpis. Zaberie ti to na 99 percent :)
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosorka napsal:
Z vlastní zkušenosti doporučuji vyzkoušet alternativní způsob léčení - mě pomohl čínský lékař, akupunktura a omezení rýže.

Typická ukázka jak je placebo mocné
BiancaRazza

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možno má zrovna na ryžu alergiu ja sa vždy vyhodím z čokolády nech robím čo robím nemôžem to jesť :D ak nechcem vyzerať ako puberťák alebo si ju dám a mažem sa Zineritom.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To akne je znejvetsi pravdepodobnosti zapricineno velkym mnozstvi bikovin a stereotipni vyzivo, jako je neustale se opakujici ryze s kuretem a syrovatkove proteiny. zacni jist pestrejsi stravu, hodne bilkovi davej jen ve 3 hlavnich jidlech,snaz se kombinovat vice proteinovych zdroju, ovoce, zeleniny a zvys prijem zinku , klidne na 100mg. Pokud mas akne na obliceji, musis plet pravidelne cistit a mazat. Hlavne v zime se uze vysusuje. Kosmetika nesmi byt agresivni, dobra je konopna napr. canaderm.
Pájín4

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusim vyradit kecup, ktery sem minule zacal davat na vejce + snizit prijem bilkovin + me ceka ta kozni tak uvidim co mi tam poví
ntz

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a) jdi na kozni
b) akne je *trigrovane psychikou, pokud tam neni nejaka recidiva z drivejska ..

ja teda diky bohu problemy zasadniho razu s akne nemam .. obcas si na obliceji sam vykucham neco (zarostlej vous napriklad), co bych vubec nemusel ..
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,

rád bych se zeptal, zda někdo vyřešil problém s akné, a hlavně jak.

Akné (stav pokožky) je přímo spojen se zdravotním stavem střev (guts). Podle všeho moje střeva nebudou ve 100% stavu, jinak bych pořád neměl akné, vysušené rty, fleky na jazyku [ale to má i taťka, asi genetika]).

Mě velmi pomohlo (avšak po nějaké době užívání se efekt zastavil) velké dávky vitamínu B5 (několik gramů za den). Zdá se mi, že jak nekonzumuju mléčné výrobky, je stav také o trochu lepší. Prý i větší množství ovoce může způsobovat akné (nemám problém sníst za den 500g-800g).

Co PRÝ pomáhá?

- omezit cukry, mléčné výrobky, čokoládu (-splněno)
- velké dávky B5 (-splněno)
- probiotika (-bral jsem měsíc+, nepomohlo)
- zinek (zkusím)
- GLA - kyselina gama-linolenová (zkusím)
- psyllium (zkusím)

- vitamín A+D (?)
- fermentované potraviny (kvašení)

Máte někdo konkrétní produkt, který byste mi doporučili? Je mi jasné, že denní dávky budou větší, než se udává, s tím počítám.

Jestli mi ani tohle nepomůže, půjdu na to radikálně a to tak, že zkusím několik dní jíst jen zeleninu, ořechy (pro mě jsou OK), nějaké bílkoviny abych zjistil, zda se stav zlepšil, či ne.

PS: neraďte mi ATB, léky nebo mastičky. Já řeším příčinu vzniku, ne následky. Dík

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rysovani kvuli akne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: