tiez som mal problemy s akne.nebolo ich extremne vela,ale sralo to.od strednej a este par rokov dozadu (mam 32). pouzival som vsetky mozne masticky,antibiotika co sa tu vymenovali,nepomohli alebo pomohli trochu a kratkodobo.vysadzoval som mliecne,vyrobky,cokolady,jedol kvasnice,umyval si tvar special.mydlami,choadil na vselijake lasery,utlmovanie mazovych zliaz tekutym dusikom (samozrejme nie priamo

), raz som bol dokonca na takej kure,kde mi 3 dni po sebe natierali tvar nejakou mastou a zliezla mi koza z celej tvare,musel som si ju mazat antibiotickou mastou proti zapalom (po tomto a tyzdni doma ked sa vytvorila nova koza,bola ako detska prdelka) a neviem co vsetkom absolvovanom som vycestoval do Australie a hla,vyrazne zlepsenie.cim to moze byt netusim,par postrehov:
1. uz predtym som cital,ze vsetky tieto kozmeticke pripravky proste obsahuju nejake latky,na ktorych je po case koza zavisla a po vysadeni sa proste vsetko vrati. tu teraz nepouzivam nic,asi po mesiaci dvoch ked sa mi minuly pripravky este zo Slovenska,som si tu sice nieco kupil,ale ani nepouzival a teraz nepouzivam vobec nic
2. slnko - svieti tu omnoho viac a napriklad dnes cez vrchol zimy bolo az neprijemne ostre pri praci
3. lifestyle - tu proste clovek nezije v takom strese ako doma.ked robi normalne cely tyzden,zarobi kazdy slusne,ked robi menej,stale mu to staci na zivot a ma kopec volneho casu=relax
4. strava- co si budeme hovorit,klasicka ceska a slovenska kuchyna nie su najzdravsie+kolace a buchty od babky,ale zase kto by odolal.tu si varim sam,zdravsie,vyradil som na 95% psenicne vyrobky,muku,mlieko (okrem kefiru)
5. konecne som dospel,aspon si to myslim

hormony sa ukludnili
Mozno kombinacia tohto vsetkeho,neviem. Kazdopadne uz aj ked sa nejaky sem tam ukaze,vobec nic si z toho nerobim