Ranní trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ranní trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Ranní trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:46 pm    Předmět: Ranní trénink Odpovědět s citátem

Napřed začnu otázkou- Je tu někdo takový šílenec, co trénuje ráno?
No nalačno je to určite blbost, takže druhá otázka zní- Co před ranním cvičením je podle vás dostatečným zdrojem vhodných živin.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Foresten

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na lacno proc ne ? Kdyz pres cely den doplnis ziviny. Pred treninkem tak akorat gainer :) Jedine co mi nesedi na rannim cviceni je pocit prazdneho zaludku, ale to je jen o zvyku.
Tracey

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:52 pm    Předmět: Re: Ranní trénink Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
No nalačno je to určite blbost, takže druhá otázka zní- Co před ranním cvičením je podle vás dostatečným zdrojem vhodných živin.

Trénuju na lačno, ráno si dám kafe, max pár lžiček jogurtu (chodím na 7 a minimálně dvě hodiny před tréninkem normální jídlo nemůžu), u tréninku rozpustné BCAA a žádné negativní důsledky nepozoruju
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:54 pm    Předmět: Re: Ranní trénink Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

Nazvat někoho šílencem když trénuje ráno je dost jak bych to řekl slušně... No prostě každej druhej trénuje ráno, odpoledne, večer, jak to komu vychází, někdo 2 až 3 fázově atd...
Jídlo, no můžeš buď nalačno (záleží na dni předtím jaký si měl jídelníček), nebo ráno po snídani a to záleží na tobě... když ti nedělá problém vláknina, tak klasika vločky a bilk. No a když bude problém tak něco s menším obsahem vlákniny.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim, ale vetsina lidi jsou rozmezleni a lini na to, aby rano delali nejaky pohyb.
Rano moc hlad nemam, bude to narocne cviceni a nerad bych palil svaly... tim jak se nalacno pali tuk- to je zase jeden epicky kec:D
Videl bych to takto, pokud bych to zvladal- ve 4:00 sacharido-proteinovy shake, za pul hodky cca NO nebo kafe a za dalsi cca pul hodky trenink. No a na snidani snad bude hlad, tak to bych videl na ovesne vlocky, jogurt ci proteinak, orechy, ovoce nebo kakao na ochuceni. Po treninku samozrejme tekuty shake zase gainer. A behem treninku budu popijet instantni amina.
Gusep

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz viac ako rok cvicim iba rano a jediny problem u mna je prekonat sa a vyhrabat sa z postele :) Zo zaciatku sa mi zdalo, ze nemam tolko energie jako ked cvicim cez den ale bola to len otazka zvyku. Pred treningom dam obcas trochu proteinu s bananom pripadne nejaky jogurt/kefir alebo aj nic. Po treningu obrovske ranajky.
Insano41

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sám ráno netrénuju, ale příjde mi to výhodné z hlediska doplňování živin a "krmení" svalů. Já třeba po tréninku stihnu už jen jedno jídlo a tvaroh a jdu spát. Uvažuju o tom, že bych to časem vyzkoušel, ale teď mi to bohužel nevychází.
Magumi

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plha se hlásí - ráno od půl sedmé na lačno, třikrát týdně fullbody.
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
sám ráno netrénuju, ale příjde mi to výhodné z hlediska doplňování živin a "krmení" svalů. Já třeba po tréninku stihnu už jen jedno jídlo a tvaroh a jdu spát. Uvažuju o tom, že bych to časem vyzkoušel, ale teď mi to bohužel nevychází.

Take mne to prijde v tomto ohledu vyhodne a nejen pro nabirani, ale i pro hubnuti a to zejmena. Po treninku mas jeste nekolik hodin rychlejsi metabolizmus (v zavislosti na typu a narocnosti treninku, cili jidlo, ktere v prubehu dne snis, telo lepe vyuzije a s mensi pravdepodobnosti ulozi to tuku. Nebude to asi nijak markantni rozdil, ale neco malo jiste ano.

Jinak je to hlavne o zvyku, dlouho jsem chodival cvicit rano v 7 chvili po probuzeni a celkem se to dalo, ale kdyz to srovnam s cvicenim napr. v polednich hodinach, tak preci jen ty ranni treninky trochu ztracely na kvalite.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vstavam v 5:30 a casto se stava ze uz v 6:55 se rozcvicuju, jinak cvičím po 14:00 ale častěji ráno....
Na snídani dávám 200g vloček a pul l mlika...po treninku malta+ trocha wpc a pak po pul hodce nejaky sejra a toastovy chleba...

Jo a zajimal by me jaky mate nazor na toustovy chleba PENAM světlý-pšeničný? Diky
Paťo22

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

väčšina kalórii, ktoré sa prijímajú v TG deň, sa majú prijať PO tréningu :) je to z toho hladiska, že po tréningu vaše telá využijú živiny 100x lepšie :) (zase niečo z IFka...)
kpt.TM

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá inšpirácia je film Rocky. Ten tiež behával do schodov skoro ráno keď ešte celé mesto spalo. Predtým si dal surové vajcia namiesto gainera.
Paťo22

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosím ťa nepozeraj toľko filmov..
Oddo

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když sem zkoušel WD a trénoval na lačno tak to byly jedny z vůbec nejlepších tréninků co sem zažil, ať už co se týče energie, síly, napumpování atd. takže za mě na lačno proč ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: