|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: so únor 02, 2013 8:46 pm Předmět: Ranní trénink |
|
|
Napřed začnu otázkou- Je tu někdo takový šílenec, co trénuje ráno?
No nalačno je to určite blbost, takže druhá otázka zní- Co před ranním cvičením je podle vás dostatečným zdrojem vhodných živin.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Foresten

|
Zaslal: so únor 02, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Na lacno proc ne ? Kdyz pres cely den doplnis ziviny. Pred treninkem tak akorat gainer :) Jedine co mi nesedi na rannim cviceni je pocit prazdneho zaludku, ale to je jen o zvyku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so únor 02, 2013 8:54 pm Předmět: Re: Ranní trénink |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Napřed začnu otázkou- Je tu někdo takový šílenec, co trénuje ráno?
No nalačno je to určite blbost, takže druhá otázka zní- Co před ranním cvičením je podle vás dostatečným zdrojem vhodných živin. |
Nazvat někoho šílencem když trénuje ráno je dost jak bych to řekl slušně... No prostě každej druhej trénuje ráno, odpoledne, večer, jak to komu vychází, někdo 2 až 3 fázově atd...
Jídlo, no můžeš buď nalačno (záleží na dni předtím jaký si měl jídelníček), nebo ráno po snídani a to záleží na tobě... když ti nedělá problém vláknina, tak klasika vločky a bilk. No a když bude problém tak něco s menším obsahem vlákniny.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so únor 02, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Ja vim, ale vetsina lidi jsou rozmezleni a lini na to, aby rano delali nejaky pohyb.
Rano moc hlad nemam, bude to narocne cviceni a nerad bych palil svaly... tim jak se nalacno pali tuk- to je zase jeden epicky kec:D
Videl bych to takto, pokud bych to zvladal- ve 4:00 sacharido-proteinovy shake, za pul hodky cca NO nebo kafe a za dalsi cca pul hodky trenink. No a na snidani snad bude hlad, tak to bych videl na ovesne vlocky, jogurt ci proteinak, orechy, ovoce nebo kakao na ochuceni. Po treninku samozrejme tekuty shake zase gainer. A behem treninku budu popijet instantni amina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: po únor 04, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
Uz viac ako rok cvicim iba rano a jediny problem u mna je prekonat sa a vyhrabat sa z postele :) Zo zaciatku sa mi zdalo, ze nemam tolko energie jako ked cvicim cez den ale bola to len otazka zvyku. Pred treningom dam obcas trochu proteinu s bananom pripadne nejaky jogurt/kefir alebo aj nic. Po treningu obrovske ranajky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
sám ráno netrénuju, ale příjde mi to výhodné z hlediska doplňování živin a "krmení" svalů. Já třeba po tréninku stihnu už jen jedno jídlo a tvaroh a jdu spát. Uvažuju o tom, že bych to časem vyzkoušel, ale teď mi to bohužel nevychází.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | sám ráno netrénuju, ale příjde mi to výhodné z hlediska doplňování živin a "krmení" svalů. Já třeba po tréninku stihnu už jen jedno jídlo a tvaroh a jdu spát. Uvažuju o tom, že bych to časem vyzkoušel, ale teď mi to bohužel nevychází. |
Take mne to prijde v tomto ohledu vyhodne a nejen pro nabirani, ale i pro hubnuti a to zejmena. Po treninku mas jeste nekolik hodin rychlejsi metabolizmus (v zavislosti na typu a narocnosti treninku, cili jidlo, ktere v prubehu dne snis, telo lepe vyuzije a s mensi pravdepodobnosti ulozi to tuku. Nebude to asi nijak markantni rozdil, ale neco malo jiste ano.
Jinak je to hlavne o zvyku, dlouho jsem chodival cvicit rano v 7 chvili po probuzeni a celkem se to dalo, ale kdyz to srovnam s cvicenim napr. v polednich hodinach, tak preci jen ty ranni treninky trochu ztracely na kvalite. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
Vstavam v 5:30 a casto se stava ze uz v 6:55 se rozcvicuju, jinak cvičím po 14:00 ale častěji ráno....
Na snídani dávám 200g vloček a pul l mlika...po treninku malta+ trocha wpc a pak po pul hodce nejaky sejra a toastovy chleba...
Jo a zajimal by me jaky mate nazor na toustovy chleba PENAM světlý-pšeničný? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
väčšina kalórii, ktoré sa prijímajú v TG deň, sa majú prijať PO tréningu :) je to z toho hladiska, že po tréningu vaše telá využijú živiny 100x lepšie :) (zase niečo z IFka...)
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: po únor 04, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
Dobrá inšpirácia je film Rocky. Ten tiež behával do schodov skoro ráno keď ešte celé mesto spalo. Predtým si dal surové vajcia namiesto gainera.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
Zaslal: po únor 04, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
prosím ťa nepozeraj toľko filmov..
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|