|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | levé rameno nebolelo, to musim zaklepat, ale trvalo to hrozně dlouho. A u ring dipů mě zase pro změnu bolela klíční kost. Já jsem hroznej fňukač jak to tak čtu ale možná mám prostě postížený pletenec levé horní končetiny a v tom to všechno vězí. |
1. Jak vysoko swinguješ?
2. Klíční kost Tě bolela taky levá? Zkontroloval bych stabilitu levé lopatky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
Tak to nebyly špagety ale střevní chřipka a včera vyvrcholila. Dneska pauza od tréninku, suchary a vývárek. Zítra už snad budu ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 04, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
Sportovní fyzio nebo FMS screen. Bohužel FMS screening dělají zatím jen tři lidi v ČR a všichni jsou v Praze. Doporučuju kamaráda/kolegu Pavla Macka (kb5.cz).
Může to být milion věcí... Může to jít od hrudní páteře, od krční páteře, ve finále klidně od pravého kotníku nebo kyčle. Pokud Tě bolí rameno, viděl bych to na 80% na lopatku, ale těžko soudit na základě internetové diskuse.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po únor 04, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 24:08
---
MP byl se 35kg
Zlepšil jsem se oproti minule o 5 minut, což je teda skok neuvěřitelnej. Ale zase na druhou stranu jsem jel jak blázen a nějak si neumím představit, že to se 35kg dám pod 20 minut, natož tedy se 40kg za 18, což je plánovaný cíl okruhu. No, ještě mi to tak 5 tréninků zabere. Ale už mě tenhle okruh vážně nebaví, dělám ho moc dlouho  Jo a os clavicula sinistra už moc nevykazovala příznaky ringdipus bolítus, takže snad to bude v cajku  jo a taky jsem dneska konečně při sraní nepřipomínal obrácený vodní hydrant, takže chřipka už je snad taky pryč
Koule : V minulosti jsem měl problémy s krční páteří, byly i rehabilitace a zákaz cvičení, běhání, vlastně čehokoliv, takže návštěvu lékaře asi nerisknu. Stejně už to dneska tolik nebolelo, tak snad to samo odezní..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po únor 04, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
FMS screen doporučuju. Byl jsem u Pavla Macka. Je to série několika jednoduchých cviků, který odhalej nedostatky, který tě můžou omezovat. Pavel i rád poradí na čem zapracovat atd. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 23:00
---
MP byl se 35kg
Dneska to bylo hodně těžké, plíce nestíhaly, stálo mě vždycky hromadu času dokopat se na další cvik. Možná to bylo tím, že jsem včera něco málo požil a nadýchal se hospodského kouře. Ale zase i zlepšení o minutu je pořád zlepšení. Klíční kost skoro v cajku, rameno už vůbec necítím.
Rei: Dík, ale do Práglu se mi kvůli tomu moc nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
Dneska 2x aerobka po dvaceti minutách, ráno a odpoledne.
Nevíte někdo proč je zakládání soutěží v pojídání rohlíků mimo pravidla fóra? Jednu jsem tu založil a byla bez varování nebo alespoň vysvětlující zprávy smazána. Třeba to nějak kazilo prodej gainerů, nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 7:14 am Předmět: |
|
|
Nene, to musel být nějakej komouš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 35-40 minut
---
MP byl se 40kg
Tak. První MP mi pro orientaci zabraly asi 10 minut, možná víc. Jel jsem to v sériích po třech. Teď dám dva dny ramenům klid (neměl jsem z těch tlaků moc dobrý pocit), ale bez tréninku být nechci, dám aspoň aerobku, případně nějaké srandy na hrazdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so únor 09, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
Dnes 20 minut aerobka a břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po únor 11, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 26:30
---
MP byl se 40kg
Nechápu, nevím co se stalo. MP šly po čtyřech a pauzy byly tak poloviční oproti posledně. Klíční kost se vůbec neozvala, rameno taky v cajku. Zlepšení o 10 minut je vážně dost, takže radost mám velikou. Snad ještě tak 3 tréninky a budu pod magickými 20 minutami. Dneska mě zpomalovalo asi jenom latté machiato které jsem v průběhu krkal, ikdyž ono už to bylo asi normální latečko v tu chvíli
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st únor 13, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
2. okruh
21-15-9
Goblet squat KB [24kg]
Military press
Chinup
Ring dip
KB swing [16kg]
Crunch
Time: 22:20
---
MP byl se 40kg
Bolela mě hlava, ale makal jsem jak čert věda, že čas bude dobrý. A taky byl. Když jsem tenhle okruh jel poprvé s 15kg, měl jsem to za čas o dvě minuty vyšší, takže myslím super zlepšení. Dám tak 2 dny pauzu a pak bych to byl rád odjel pod 20 minut, tento okruh tím uzavřel a přesunul se na okruh třetí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|