|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Hráblo Waterburymu?? |
| Ne |
|
67% |
[ 47 ] |
| Ano |
|
32% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Já jsem dal WD již pauzu, jelikož se mi touto metodou nedařilo přibírat. Možná se k tomu někdy vrátím či to nějak zkombinuju s něčím dalším.
Nevím, co přesně myslíš tím metabolismem, já žádný problém při WD neměl, na druhou stranu nemám žádné laboratorní měření a výsledky. |
Asi myslel to ,že když si s wd přestal,jeslti jsi pak zaznamenal jojo efekt a vrátilo se ti co jsi zhubnul...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
saleb

|
Zaslal: st leden 16, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
heh zrovna jsem poslal do redakce prvni cast clanku o warrior diet, takze uz brzy s tim bude seznamena sirsi verejnost. Jsem rad, ze se najdou lidi, kteri jsou novym myslenkam otevreni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| saleb napsal: | | heh zrovna jsem poslal do redakce prvni cast clanku o warrior diet, takze uz brzy s tim bude seznamena sirsi verejnost. Jsem rad, ze se najdou lidi, kteri jsou novym myslenkam otevreni. |
AAa super, takový článek si rád přečtu! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
Jedna vec je myslenka a druha funkcnost. Tech diet je takove mnozstvi
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Frozz. napsal: | Já jsem dal WD již pauzu, jelikož se mi touto metodou nedařilo přibírat. Možná se k tomu někdy vrátím či to nějak zkombinuju s něčím dalším.
Nevím, co přesně myslíš tím metabolismem, já žádný problém při WD neměl, na druhou stranu nemám žádné laboratorní měření a výsledky. |
Asi myslel to ,že když si s wd přestal,jeslti jsi pak zaznamenal jojo efekt a vrátilo se ti co jsi zhubnul... |
Ano presne tak som to myslel, lebo predsa je tam ten kaloricky prijem mensi ako pri klasickom stravovani (diete) tak ci to potom po prechode na klasiku nepa nepriaznivy vplyv na priberanie v podobe pomalsieho metabolizmu-zvyseneho ukladania tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Ivo2 napsal: | | patrikdundych napsal: | | Frozz. napsal: | Já jsem dal WD již pauzu, jelikož se mi touto metodou nedařilo přibírat. Možná se k tomu někdy vrátím či to nějak zkombinuju s něčím dalším.
Asi myslel to ,že když si s wd přestal,jeslti jsi pak zaznamenal jojo efekt a vrátilo se ti co jsi zhubnul... |
Ano presne tak som to myslel, lebo predsa je tam ten kaloricky prijem mensi ako pri klasickom stravovani (diete) tak ci to potom po prechode na klasiku nepa nepriaznivy vplyv na priberanie v podobe pomalsieho metabolizmu-zvyseneho ukladania tuku. |
Tohle ti zhodnotit nemůžu, protože jsem téměř ihned najel na lehce objemovou stravu, tudíž ta váha šla zase nahoru. Ono vlastně kdo je s WD spokojený, nemá nutkání přecházet na klasickou stravu, není důvod. Výhodou je, že WD se dá udržet dlouhodobě, bez omezení, s úsporou času na přípravu jídla.
CZEBLADE - to byl pěkný výkřik do tmy, ale nechápu nějaký hlubší smysl tvého příspěvku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
hezo
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
Ahojte. Tak som späť zo svojím pokusom ... Čo vy na to ?
06:30 - 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín)
09:00 - Amino X - (10g BCAA) - Animal Pak - komplex vitamínov
12:00 - 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín), 10g Arašidového masla
14:30 - Super Pump MAX - predtréningový stimulant
15:00-17:00 - Počas téningu Amino X - (10g BCAA), 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín)
18:00 - Kuracie prsia 300g, Dusená zelenina 200g
19:00 - 100g Ryža (surový stav)
21:00 - Fidko 1% 500ml, 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín)
22:00- 10g Arašidového masla
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| hezo napsal: | Ahojte. Tak som späť zo svojím pokusom ... Čo vy na to ?
06:30 - 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín)
09:00 - Amino X - (10g BCAA) - Animal Pak - komplex vitamínov
12:00 - 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín), 10g Arašidového masla
14:30 - Super Pump MAX - predtréningový stimulant
15:00-17:00 - Počas téningu Amino X - (10g BCAA), 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín)
18:00 - Kuracie prsia 300g, Dusená zelenina 200g
19:00 - 100g Ryža (surový stav)
21:00 - Fidko 1% 500ml, 100% Whey Gold Standard Protein 30g (25,4g bielkovín)
22:00- 10g Arašidového masla |
Ještě na noc kasein, jinak v průběhu dne klidně můžeš okusovat omítky
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Bohužel to máš špatně. Co vše jsi přečetl o WD? Takhle to rozhodně nemá vypadat...jo a protein 4x denně? Zbytečnost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
hezo
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
všetko co bolo dostupne v cz sk jazyku. eng nie je moja silna stranka a preto som sa v tom pdfku stratil a nechcel som si zakladat na "dojmoch".
pockam este teda na clanok ktory ma vyjst tu na ronnie ...
dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
Tak kde jsou s tim článkem ?  . Zajímalo by mě, jak je to s jídlem v netréninkový dny? Nacpu to do sebe cca ve stejnou dobu jako v tréninkovým dni? menší nebo stejný množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
borci, kteří jedete WD, mám dotaz :)
trénujete někdo dvoufázově? Chci 2-3x týdně zařadit ranní aerobku,, většinou běh cca 3-7km.
odpoledne pak trénink (silově + prvky crossfit, sealfit etc.)
trénuji většinou 6+1.
jak ale skloubit stravu s WD po té ranní aerobce? dát nějaké sachry, a pak dle WD jako v "normální dny"?
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
Po té ranní aerobce můžeš dát nějaké sachry, spíš bych to viděl na zeleninu a ovoce, než na pytel rýže, večer zase klasika overfeeding jako v netréninkové dny. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
Zaslal: ne únor 03, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
daj si raćej !prezretý! banán ako ryžu.., ale neviem načo chceš to kardio oddellovať.. raćej si ho daj hneď po TG na 20 minut (30 max)...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 04, 2013 2:20 pm Předmět: |
|
|
elrubio, zkus trochu zaexperimentovat. Mně se osvědčilo jablko nebo ořechy, ale každému sedí něco jiného. Pointa je, aby Ti nekolísala energie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|