Budu dělat nový, starý byl taky jen trial během kterého jsem zjistil že na obě hry proste němám čas.
no hlavne zalezi co chces hrat, kazda ma svoje specifika:
caldary lode jsou raketovy, coz znamena par nevyhod, ale zase vyhoda je jistota zasahu (i kdyz za malo) v dostrelu
galente jsou hlavne spojeny s dronama, strilej vetsinou na hodne blizko
minmatar jsou .. hmm ani nevim, ale na pvp jsou bozi :)
amarr maj laserama vetsi dostrel, ale zase ty lasery zerou vic capacitor a nemusi resit naboje, protoze do T1 laseru se cocky nenici
caldari, minmatar jsou primarne shield lode; amarr a galente jsou armorovy
honzaj - který hrdina je super jako support/bufer? Myslím někoho, koho spoluhráči rádi uvidí v týmu, který dokáže při soubojích hodně pomoct a sám toho moc zabít nemusí ... jsou nějací takoví hrdinové? Já vím jen o té co hraje na klavír
Support se ti vyplatí hrát až od 1500+ elo, dřív se nemůžeš spolehnout na top,mid,jungle a nejčastěj hlavně na carry, který neumí lasthitovat, proto se vyplatí víc hrát pozici, která dokáže táhnout hru a to support v teamu idiotů není, dobrej support s velikým CC a hodně těžkej na zahrání je Blitzcrank, grap a aoe silence dokáže převrátit hru, ale potřebuješ silné early carry, protože nemá heal na lajně, s Ezrealem je to smrtící kombo. Obecně se za nejlepší support snad už od vydání Janna, ale je to jeden z nejtěžším hrdinů ve hře. Nejlehčí supporty jsou Soraka a Soňa, za ně snad nejde nic zkazit.
Dal delat mise, natrenovat si cruiser at muzes pomalu L2, pak BC at muzes L3 .. mezitim si natrenuj navigation, mechanic, engineering, electronics, gunnery/missiles (podle toho co hrajes za rasu) na 2-4 podle toho jak to pouzivas .. a az budes tohle mit (idealne slusne naskillovany cruiser, lip battlecruiser) tak muzes zkusit dalsi moznosti hry - podat si prihlasku do lowsec/null corpy a videt tu hru jinak .. nebo dal jet mise v highsecu .. nebo se naucit probovani a zkusit tim vydelavat v lowsecu nebo v high hledat DED complexy .. nebo to zkusit ve wormhole (C1 bys mel dat i s hur natrenovanovym BC) .. nebo industry .. hele tech moznosti je hafo
Nebo se pridej k nejaky frakci a zkus faction wars - tam ti staci i frigata, je tam dost pvp :)
Spis radim se pridat do nejaky corpy a nelitat sam a ptat se na vsechno, co neznas .. ta hra nabizi tolik moznosti a funkci, ze je to az nechutny :) solo hrani je casem nuda, v highsecu to jde .. v low spis ne .. ve wh taky spis ne .. v nule musis spolupracovat.
Ja se ted na par tydnu uklidim zase do C2 wormhole se svoji POSkou, sice vydelky zadny terno, ale u nas v nule to je ted trochu blby .. novy sousedi a furt tam otravujou a neda se nic delat :/
Jo já už se trochu rozjel, udělal jsem Sisters Of Eve a hraju za Minmatary. Už mám naskillovaný cruiser trochu tak skilluju medium turretky a nějaké drony. Momentálně vydělávám s Venture na asteroidech, až doskilluju nějak slušně cruiser tak skočím na nějaké mise.
A hlavne me na drakovi lakaji ty launchery, je s nima uplne krasny dostrel a podle me je to o dost bezpecnejsi, nez hurricane. Zase ale hurricane ma s autocannonama o hodne vetsi dps, ale i kdyz si misto nich das treba 650mm tak to porad neni tak bezpecne jako ty launchery.
Jeste poradne neumim litat, tak si asi radsi preskilluju na drake.
Ten "novej" už vypadá mnohem strašidelnějí, než ty první verze a zatím to furt vypadá na betu, takže to bude lepší a lepší
První verze
Jinak takhle když se na to člověk dívá, tak to není tak strašidelné, ono když si to dáte na sluchátka v noci a ještě hezky ve tmě, tak to je pravá "zábava".
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Je to celkem sranda, ale krome takovych lets playu to nema smysl hrat. Amnesii nebo Cry of Fear jsem dohral kvuli pribehu tu me nic netahne abych sel dal. (no jo jsem po*rany )
Jinac doporucuju a osobne radsi sleduju Markipliera
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru