Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
hoju napsal:
a já zas vůbec nechápu jaký má smysl domáhat se důkazu po někom, kdo evidentně netoužil po prezentaci na nějakém diskuzním fóru, a nerozumím drzosti lidí, kteří si dovolí tohoto člověka takto obtěžovat... a teď tento člověk má ještě něco někomu dokazovat?! proč?

"pokud to je pravda, máme v ČR opravdu největšího RAW benčaře světa. "

no a jsme na fóru, kde tohle lidi zajímá. Kdyby ten člověk nechtěl, tak může říct NE.

můj názor je stále stejný. dle mého je to jen obtěžování. a ikdyby byl nejlepší benčař světa, tak na to, aby to mělo nějakou váhu by musel vystoupit na soutěži. takže se udělá reportáž, P. Butor něco zvedne a co dál? ale OK, není to můj job...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Bara napsal:
Určitě základem bude BP, protože to je královská disciplína a hlavní o co tady šlo.U ostatních cviků budu vycházet ze situace a podle Pavla

Oddo:Cizo bude určitě přítomen a jeho jeřábnických schopností využijeme

Jednou rukou budu držet kameru a druhou podávat 80kg jednoručku? To zas bude dílo

Jsi svazák,ne?Tak do dáš.A ještě mi budeš držet svačinu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
guruhonza napsal:
hoju napsal:
a já zas vůbec nechápu jaký má smysl domáhat se důkazu po někom, kdo evidentně netoužil po prezentaci na nějakém diskuzním fóru, a nerozumím drzosti lidí, kteří si dovolí tohoto člověka takto obtěžovat... a teď tento člověk má ještě něco někomu dokazovat?! proč?

no a jsme na fóru, kde tohle lidi zajímá. Kdyby ten člověk nechtěl, tak může říct NE.

můj názor je stále stejný. dle mého je to jen obtěžování. a ikdyby byl nejlepší benčař světa, tak na to, aby to mělo nějakou váhu by musel vystoupit na soutěži. takže se udělá reportáž, P. Butor něco zvedne a co dál? ale OK, není to můj job...

Máš pravdu, není to tvůj job.Na to, že jsi tu 14 dní i s víkendem, tak dost chytračíš, ne?Pavel do toho jde dobrovolně a rád.Nikoho do ničeho nenutíme a aspoň mu to pomůže předvést jak maká a dost kluků namotivuje.Je to fajn chlap a já v tom vidím i přínos pro něj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
hoju napsal:
guruhonza napsal:
hoju napsal:

Máš pravdu, není to tvůj job.Na to, že jsi tu 14 dní i s víkendem, tak dost chytračíš, ne?Pavel do toho jde dobrovolně a rád.Nikoho do ničeho nenutíme a aspoň mu to pomůže předvést jak maká a dost kluků namotivuje.Je to fajn chlap a já v tom vidím i přínos pro něj.

tvůj názor je taky jen názor a já se tu s nikým nehádám a ani nehodlám. vzhledem k praktikám na tomto fóru je výhodnější být pod novým nickem, ikdyž tu jsem asi tak dlouho jak ty. je to už roky, co od Tradewinda vím, jak ho viděl benčovat 250 v sériích... a on ty roky stále maká a kdyby toužil po vynesení do nebes, určitě by nekontaktoval tento server... a co mu to přinese? pixlu proteinu?
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

víš co Baro, fakt se s Tebou nehodlám hádat, celý si to klidně promaž. přišel jsem na fórum občas někomu poradit a podělit se zkušenostma co mám, s lidma, kteří o to stojí. to je celé. hodně štěstí s Pavlem a ať dá 345 RAW... bude z toho parádní reportáž.
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
víš co Baro, fakt se s Tebou nehodlám hádat, celý si to klidně promaž. přišel jsem na fórum občas někomu poradit a podělit se zkušenostma co mám, s lidma, kteří o to stojí. to je celé. hodně štěstí s Pavlem a ať dá 345 RAW... bude z toho parádní reportáž.

Ale já se nechci hádat Hoju.Koukám do fóra celej den a čtu vše co se tu mihne.Jsem jako matrix.Tvé příspěvky k cvičení jsou dobré a sdílím stejný názor.Jen tady prostě radím,nepleť se do věcí, které jsou mimo tebe.Fakt nikdo nikoho nenutí a neobtěžuje,tím si můžeš být jist
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mimo me je kdyz mi nekdo vnucuje svuj nazor. je to saskarna a Butor je obet.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Pavel do toho jde dobrovolně a rád.

hoju napsal:
Butor je obet.

hoju- nemas trochu problem s chapanim psaneho textu? Soustavnym omilanim sveho nazoru vycucaneho z prstu z toho pravdu neudelas.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Bara napsal:

hoju napsal:
Butor je obet.

hoju- nemas trochu problem s chapanim psaneho textu? Soustavnym omilanim sveho nazoru vycucaneho z prstu z toho pravdu neudelas.

V naší politice to funguje
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Bara napsal:

hoju napsal:
Butor je obet.

a ty? sam Pavel Butor sem nepise, takze se muzes jen domnivat...
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:

Ale pise tady Bara, clovek ktery se na jeho nazor ptal a cvicil s nim. Takze jeho tvrzeni je tak 100x verohodnejsi nez nejakeho anonymniho nicku, cerstve zaregistrovaneho, hlasajici tady uplny opak toho co on. Nebo ses snad s Butorem osobne na tohle tema bavil?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
hoju napsal:

Ale pise tady Bara, clovek ktery se na jeho nazor ptal a cvicil s nim. Takze jeho tvrzeni je tak 100x verohodnejsi nez nejakeho anonymniho nicku, cerstve zaregistrovaneho, hlasajici tady uplny opak toho co on. Nebo ses snad s Butorem osobne na tohle tema bavil?
2

Hele ty nemel a padej cvičit

K tématu si myslím, že je úplně jedno kdo koho řeší, hoju má trochu divná názory, ikdyž beru to, že výpady některých jsou až útočný, přitom každej normální člověk musí vědět, že jedna bába povídala
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingsone jaka baba,ktera baba...chci napsat jeji jmeno
kubaz

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stejne je to uplne nepodstatny, ikdyby to dal, john to vydeli dvema
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro, hlavně ho nenuťte do nějakých extra vysokých vah. Radši než třeba 200kg v malém rozsahu, tak bude lepší 180kg v plném, ať místní pochybováčci nemůžou říct nic k technice.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: