Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

my chceme videt tech 350 200kg... to si muzu skocit do fitka u nas a vidim to tu nekolikrat tydne v seriich
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
my chceme videt tech 350 200kg... to si muzu skocit do fitka u nas a vidim to tu nekolikrat tydne v seriich

Na tlaky za hlavou ty troubo
kubaz

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale co dame mu jeste dva tydny tak aji tech 350 za hlavou , pak mi pristane vedle baraku ufo a zenska mi uvari na obed svickovou s deseti knedlema
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Baro, hlavně ho nenuťte do nějakých extra vysokých vah. Radši než třeba 200kg v malém rozsahu, tak bude lepší 180kg v plném, ať místní pochybováčci nemůžou říct nic k technice.

ano, prave proto mi prijde absurdni cela tato akce. on nemusi byt zvykly na cely rozsah pohybu, ikdyz se o nem vi ze pred 5-6-7 lety daval 250 na opakovani... nemusi vubec nic nikomu dokazovat. cele vyprava je jen proto aby se nazral plebs na foru. toto forum je jen medium. neco jako bulvar co obtezuje celebrity. najednou se frajer musi prizpusobit "plebsu". opravdu je mi ho predem lito.
keba

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jeste rovnou vemte digitalni vahu a prevazte vsechny kotouce a ten proces vazeni radeji natocte na kameru,at se tu nevyroji dalsi vlny pochybnosti
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
ano, prave proto mi prijde absurdni cela tato akce. on nemusi byt zvykly na cely rozsah pohybu, ikdyz se o nem vi ze pred 5-6-7 lety daval 250 na opakovani... nemusi vubec nic nikomu dokazovat. cele vyprava je jen proto aby se nazral plebs na foru. toto forum je jen medium. neco jako bulvar co obtezuje celebrity. najednou se frajer musi prizpusobit "plebsu". opravdu je mi ho predem lito.

Rád bych v této souvislosti zmínil, že jedna z jiných obětí tohoto fóra (nebo jak jsi to někde výše nazval) má u svého článku už téměř 100 tisíc zhlédnutí... Btw. nepamatuji, kdy jsme někoho, o kom byl článek na Ronnie.cz, do spolupráce museli nutit... to doopravdy ne.

Stejně tak je trochu zvláštní Tebou někde výše uvedené "dostane za to protein"... Ne úplně přesně sleduji přípravu tohoto článku, tzn. netuším, jaká je nebo není konkrétní domluva, každopádně vím s naprostou jistotou, jakou sílu a přínos pro sportovce a jeho další sportovní rozvoj publikování materiálů o něm na Ronnie.cz může mít... a "jeden protein" to skutečně není. ... ješitný smejlík:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"za pixlu proteinu" - to byla nadsazka, bohuzel s tim, ze si myslim, ze realita je jeste horsi. urcite nelzes, pokud rikas, ze nikoho nenutis. ale pokud by odmitl, nemuselo by to byt vnimano pozitivne a mohl by byt navstevniky fora oznacen za zbabelce nebo lhare.

100.000 shlednuti ma vyznam pro Tebe. ne pro tu osobu. nevedomky se (P. B.) dostal do situace, ze pokud nepredvede neco, co si nekdo vymyslel, bude za "blbce". ikdyz blbci jsou spis lidi, co se z nej snazi neco dostat. zpusobem jednani mi to pripomina velmi problemovy bulvar s novinari, kteri nevi kdy maji skoncit.

neni mi jasne, jaky prinos to pro toho cloveka muze mit. netvrdim, ze tento web neni prinosem pro sport. ale predevsim je prinosem pro Tebe.
saleb

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Mates-daoc"]
saleb napsal:
Tohle mi prave poslal muj spion v Praze. Ze pry si takhle jede bench a borec na druhe strane nejak podezrele pridaval, ve chvili kdytam mel 250 a jezdil to po trech ho zacal fotit a u 300 mi poslal tohle, podle rukavic jde dotycny jasne identifikovat :X nez jsem mu napsal aby to natocil poradne tak uz s benchem skoncil a ted jede tlaky na prsa stroj

z fleku bych ti dal ban , za fake ,
je tam min přes 300 kg, a děláš jen tady zbytečný problémy ( s kecy o foto ) !!!

moc se tu nepřihlašuju, tak tu ještě zpetně dávám video, co mi pak kámoš poslal, jel to jako třetí cvik po tom benchi a tlacích na prsa na stroji:

Ferry

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

PS na fotce - už jen timto uchopem mu ubírá tak 10-20 kg podle toho jak moc pevně to drží...a dotyčný se pod tou váhou brutálně kroutí...divím se že se nechá jistit takou chciplinou :D

Nemyslim si, ze sto kilovej typek je chciplina:) Milos je jedinej, kdo s Pavlem drzi dlouhodobe tempo.
prochm

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
trenér z Eaglu, zřejmě tam ty benche rostou jak z vody

target="_blank" class="postlink">

Jo když jsem občas v Praze tak chodím cvičit do této posilovny a tyto dva borce jsem tam tuším jednou viděl. Toho co se pokouší o ten bench tak tehdy dal 220kg po 5 opakováních. Jinak je to bezva posilovna a řekl bych, že i dost levná.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
"za pixlu proteinu" - to byla nadsazka, bohuzel s tim, ze si myslim, ze realita je jeste horsi. urcite nelzes, pokud rikas, ze nikoho nenutis. ale pokud by odmitl, nemuselo by to byt vnimano pozitivne a mohl by byt navstevniky fora oznacen za zbabelce nebo lhare.

To je Tvůj předpoklad, který dle mého není správný (a to mj. i s ohledem na to, jak tady tento topic vznikl).

hoju napsal:
100.000 shlednuti ma vyznam pro Tebe. ne pro tu osobu. nevedomky se (P. B.) dostal do situace, ze pokud nepredvede neco, co si nekdo vymyslel, bude za "blbce". ikdyz blbci jsou spis lidi, co se z nej snazi neco dostat. zpusobem jednani mi to pripomina velmi problemovy bulvar s novinari, kteri nevi kdy maji skoncit.

neni mi jasne, jaky prinos to pro toho cloveka muze mit. netvrdim, ze tento web neni prinosem pro sport. ale predevsim je prinosem pro Tebe.

Význam je naprosto klíčový pro sponzory... kde je navíc prima, že toto platí jak pro špičkové borce s nejvyššími ambicemi tak pro začínající závodníky...

Btw. co je či není přínosem pro mě osobně (Tvoje poslední poznámka) skutečně vědět nemůžeš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten clovek tento web cely svuj zivot nepotreboval, mozna ho ani nezna. mozna se trochu precenujes, mozna ne, ale predstava, ze se tomu cloveku pohrnou sponzori kvuli jednomu vykonu na benci je vicemene naivni, teda pokud ho nechces sponzorovat primo Ty. prezentace na webu muze byt plus, ale aby to bylo opravdovym prinosem, tak to je velmi malo. prosim, nesnaz se me opit rohlikem.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesnažím se Tě opít rohlíkem, s naprostou jistotou vím, o čem mluvím.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už jsme u rohlíků. Ronnie, nevíš proč z fóra zmizel můj topic se soutěží v pojídání rohlíků? Narušoval nějak pravidla?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: