Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Když už jsme u rohlíků. Ronnie, nevíš proč z fóra zmizel můj topic se soutěží v pojídání rohlíků? Narušoval nějak pravidla?

To netuším (btw. spolu se změnami fóra, co nás čekají, skončí "mazání" a začne "skrývání s uvedením důvodu", tzn. moje "netuším" by se pak nemělo už stávat; každopádně tady jsme mimo téma, tzn. případně více někde zde; btw. ještě jedno, mě ten nápad s rohlíky přišel srandovní=).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Když už jsme u rohlíků. Ronnie, nevíš proč z fóra zmizel můj topic se soutěží v pojídání rohlíků? Narušoval nějak pravidla?

To jsem smazal omylem ja.Zaloz si ho znova.Pardon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Nesnažím se Tě opít rohlíkem, s naprostou jistotou vím, o čem mluvím.

take vim, o cem mluvim. preji hezky den.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Moocha napsal:

A přitom zrovna takový sranda topic to mohl být
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Moocha napsal:

V pohodě. Pardon, že jsem tě nazval komoušem měl jsem to za nějakou zapeklitě složitou cenzuru.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jo, proc se navazite do ronieho? Prva tady delate velke ofuky ze neverite a pak delate z ronieho blbce ze pro vas neco dela (nebo to dela bara, nevim) ale meli by ste se zamyslet...nemyslim tim vsechny, ale hlsvne ty co tady maji blbe kecy... ja nevim, ale zda se mi ze tady par lidi ma svoji pravdu a pres tu nepojede vlak ani kdyz tu bude video....treba se vymluvi na to ze tam v te posilce byl jiny atmosfericky tlak že......
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
Ronnie napsal:
Nesnažím se Tě opít rohlíkem, s naprostou jistotou vím, o čem mluvím.

take vim, o cem mluvim. preji hezky den.

Ahoj Hoju, nevím kdo jsi, ale je vidět, že toho víš opravdu ,,hodně". Tohle téma jsem založil proto, že za 1. jsem velkej fanoušek silových sportů a myslím, že mám slušnej přehled o tom co se ve světě trojboje kde šustne a za 2. proto, že ač Pavla Butora osobně neznám (na živo jsem ho viděl jen na pódiu soutěže v kulturistice), myslím, že ani sám netuší, jaký talent má a že by si svojí silou a vlastně jen veřejným ukázáním toho co ho baví mohl dobře přilepšit. Na světě je jen hrstka lidí, kteří dokážou zabenčovat 300 kg bez dresu a věř mi, že toho dokáží dobře využít.

Příkladem je třeba nejlepší evropský benčař nedávný minulosti Láslo Meszároš. Kamarád mu domlouval pár exhibic u nás i na slovensku a věř mi, že tím, že objede pár soutěží do roka + dá pár exhibic se mu několikanásobně zaplatí sezona.

Kdybych měl tu možnost, rozjedu se nejradši za Pavlem sám a pomůžu mu s přípravou na soutěž. I když jsem sám průměrnej závodník, kterej se už léta plácá na stejným místě, myslím, že dokážu ostatní nadanější kolegy nasměrovat správným směrem. Urážíš tady Ronnieho, že jediný prospěch z toho bude mít on sám, ale z vlastní zkušenosti vím, že zviditelnění Pavla zde, by mu mohlo sakra pomoci něčeho dosáhnout. Příklad je třeba kluk kterého trénuju. Ronnie.cz navštěvoval už dřív než jsme se znali a pak mě na tréninku oslovil, že mne zná odsud, že mě poznal na videu z mého tréninku a jestli bych mu nepomohl se silovým tréninkem. Za rok a půl společného snažení už vytvořil jeden republikový rekord v IPF a věřím, že to je jen začátek jeho úspěšný kariéry. Stejně tak věřím tomu, že tahle reportáž Pavla posune dál, protože v jeho případě se jedná o něco, co umí jen pár lidí na světě.

tady máš třeba ještě příklad rozpočtu na Cup of Titans, prize money pro prvních 10:

kód:
Breakdown in places:
450'000 (four hundred and fifty thousand) rubles;
350'000 (three hundred and fifty thousand) rubles;
300'000 (three hundred thousand) rubles;
250'000 (two hundred and fifty thousand) rubles;
200'000 (two hundred thousand) rubles;
180'000 (one hundred and eighty thousand) rubles;
160'000 (one hundred sixty thousand) rubles;
140'000 (one hundred forty thousand) rubles;
120'000 (one hundred and twenty thousand) rubles;
100'000 (one hundred thousand) rubles.

Tohle je sice soutěž v equip, ale podobných soutěží je spoustu a rozpočty ještě vyšší, ale na tyhle soutěže musí člověk obdržet většinou pozvánku a co vím, v ČR dostal možnost zatím jen Petr Petráš, kterému k tomu pomohlo jedno video na youtube.

Takže za mě, byl bych moc rád, kdyby se Pavlovi pod vedením Bary, Ciza a spol. podařilo dát jakoukoli váhu nad 250 kg raw čistou technikou, přemluvit ho k tomu, aby šel zkusit štěstí na soutěž a věřím, že pokud se to vezme za správnej konec, bude z toho mít nakonec větší radost, než kdyby si dál sám zvedal někde ve fitku nikým nerušen.
hoju

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj Tome. mohli bychom zacit tim, ze si prestanes vymyslet. do ronnieho jsem se nenavazel a nikdy by me to ani nenapadlo. toto je jeho web, ja jsem tu jen na navsteve a jsem si toho vedom. napsal jsem svuj nazor, nenasilnou formu, z ktereho nehodlam ustoupit. nikomu jej nevnucuji.

tobe nebudu verit. to, ze "trenujes" kluka, co ma rekord IPF je chvalihodne. ale o tvych trenerskych schopnostech to nemusi vypovidat vubec nic. spis to muze byt vrozenym talentem onoho chlapce. ty abys pomahal P. B. na soutez? k tomu bych snad jen neurazlive napsal, ze sebereflexe neni nikdy dost.

Cups of Titans - nerelevantni

potreti - P. B. (omlouvam se, ze si jeho jmeno stale musim brat do ust) bencoval 250 na opakovani minimalne pred 5 lety. co by se ted melo stat? proc se s reportazi, ktera ho vynese do nebes, tak dlouho cekalo? pro me je to stale a jen obtezovani mediem a podobnost s bulvarem. nic vic nic min. zcela urcite vi, jakou ma silu i talent a je zarazejici, ze jsi o nem nevedel jiz davno pred zalozenim tohoto topicu, kdyz jsi takovy znalec.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju daj už pokoj!
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju řekni kmi prosím tě ve vší slušnosti jednu věc.Co ti je pořád po tom.Proč se do toho cpeš?Jsi jeho máma a on neumí mluvit?Nebo jsi zhrzený, že si takto nikdo nevšiml tebe?Já to nemyslím zle,jen nechápu proč se někdo tak montuje do cizích věcí.Pokud bys chtěl mít v debatě respekt,tak přestaň být zbabělý a přihlas se svým starým nickem.Takto nejsi hoden pozornosti jiných zde,protože jsi zatím nikoho nepřesvědčil,že za to stojíš.Kritizovat a stát v opozici je snadné,ale co děláš ty pro podporu kohokoliv?Třeba hodně,proto se ptám.
hoju

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nestojim o respekt. a stat v opozici vubec neni snadne. nevadi mi vubec nic na fungovani a zpusobu provozu techto stranek. funguje tak temer kazdy server, ktery je prostrednikem mezi denim ve state/sportu/kdekoli jinde a ctenari.

nemohl jsem se nevyjadrit k tematu, ktere je mi blizke. ja jsem presvedceny, ze uzivatele tohoto fora, coz vetsinou nejsou vrcholovi sportovci, budou kritizovat kazdy pohyb P. B. on dle meho neni soutezni benchpresser, vic je kulturista. je chybne pozadovat po nem technicky dobre provedeny benchpress, tedy technicky dle nejakych pravidel bence. on je silny jako hovado a velky jak barak. kazdy to vidi uz ted. ale podivej se na prispevky par stran zpet, kde neni tezke nalezt posmesky. cele to vzniklo jako dezinformace, nejaka cisla, ktera nikdo oficialne nezverejnoval. ocekava se neocekavatelne.

mozna chces udelat senzaci, ale mozna i Ty sam budes zklamany jake budou reakce. pro cast to bude dobrej rizek a druha cast ho poplive. ja si pouze nejsem jisty tim, zda P. B. vi, co takovy clanek obnasi. nevim, jestli je pripraveny na negativni rekace a jestli jsi na ne pripraveny Ty. ne nejsem jeho mama, ale vyuzivam moznosti vyjadrit se. mozna je ti to ukradene, protoze clanky a v nich vsudypritomna blikajici reklama ma vetsi hodnotu nez muj nazor. je smesne tvrdit ze dotycnemu pomuze jeden clanek na mainwebu. vis, kolik stoji priprava kulturisty, ja to vim taky a ronnie taky. jsou to statisice korun rocne. a aby se kulturistikou nebo silovym trojbojem nekdo zivil nebo dokonce vydelal seriozni penize, to uz je uplny non-sens v techto koncinach. (tedy pokud neni provozovatelem webu, vyrobcem nebo prodejcem doplnku vyzivy nebo poradatelem soutezi). trosku z lidi delate blbce a jediny, na kom nezustane nit sucha, je p. Butor. a samozrejme na mne, protoze jsem mel radsi drzet hubu. ale jaksi mi to neslo.
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná je tvůj názor upřímný a jsi jen dobrosrdečný (podle řečí trochu životem zklamaný) kultík,ale beru to.Celé to vzniklo na tom,že kdesi kdosi (FB,jiné diskuze a i zde) zpochybňoval to,že vůbec nějaký P.B. může mít takovou kondici.Nechci aby tady Pavel dělal divadélko a jsem přesvědčen o tom,že to co tenhle obrovskej golem tady předvede,vyvalí všem škodolibcům oči.Kecičky o technice si pak může každej strčit někam,protože to už bude jen spíš škarohlídství a závist.A neboj,osobně se snažím o to,aby to celé mělo skvělou a pro Pavla reprezentativní podobu.Já jsem se vždycky snažil pomáhat jiným a nic jsem z toho nechtěl mít.Pár lidem se mi podařilo pomoct a rád bych pomáhal i dál.O kom nikdo neví,tomu nikdo nemůže nic nabídnout.A o současných podmínkách pomoci a našich možnostech bohužel nemáš přehled.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:

cele to vzniklo jako dezinformace, nejaka cisla, ktera nikdo oficialne nezverejnoval

tak to prrr. Cele to vzniklo právě kvůli tomu, že se na Facebooku na stránce Eagle fitness veřejně prohlašuje, že Pavel dal 340 benč a 8x240 kg tlaky za hlavou! To by z něj dělalo nejsilnějšího člověka světa!

hoju napsal:

mozna chces udelat senzaci

ano, pokud předvede cokoliv blížící se k hranici 300 kg tak to bude světová senzace, protože to dá opravdu jen pár lidí na světě.

hoju napsal:
vis, kolik stoji priprava kulturisty, ja to vim taky a ronnie taky. jsou to statisice korun rocne. a aby se kulturistikou nebo silovym trojbojem nekdo zivil nebo dokonce vydelal seriozni penize, to uz je uplny non-sens v techto koncinach. (tedy pokud neni provozovatelem webu, vyrobcem nebo prodejcem doplnku vyzivy nebo poradatelem soutezi)

Nikdo se nebaví o přípravě kulturisty. Pavel si pojede pořád to svoje a pokud se ukáže že je schopen opravdu dát 300 kg +, nebo nedej bože opravdu 320 kg+ a upraví se mu technika, může si objetím pár eňo ňůňo soutěží fakt pěkně přivydělat. Pořád děláš, jak kdyby chtěl někdo z Pavla servat kůži za živa, ale zatím jsi to jen ty. Nevím co na tom pořád nechápeš. Jak už jsem psal jednou, současnou jedničkou v Evropě je Meszaroš a ten si na 300 kg raw benči postavil živobytí. A je úplně jedno z jakých končin kdo je pokud předvede výkon světový extratřídy. Bolta taky nikdo nenechal běhat ve stepi za chatrčí.
hoju

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
tak to prrr. Cele to vzniklo právě kvůli tomu, že se na Facebooku na stránce Eagle fitness veřejně prohlašuje, že Pavel dal 340 benč a 8x240 kg tlaky za hlavou! To by z něj dělalo nejsilnějšího člověka světa!

stránky Eagle fitness jsou stránky Eagle fitness. stále to jsou informace z druhé ruky.

Tom.K. napsal:
ano, pokud předvede cokoliv blížící se k hranici 300 kg tak to bude světová senzace, protože to dá opravdu jen pár lidí na světě.

na youtube je možné najít video, kde junior z východní Evropy benčuje 300 kg RAW na soutěži. toto je světová senzace. prezentace ne českém webu z toho udělá senzaci v česku.

Tom.K. napsal:
Nikdo se nebaví o přípravě kulturisty. Pavel si pojede pořád to svoje a pokud se ukáže že je schopen opravdu dát 300 kg +, nebo nedej bože opravdu 320 kg+ a upraví se mu technika, může si objetím pár eňo ňůňo soutěží fakt pěkně přivydělat. Pořád děláš, jak kdyby chtěl někdo z Pavla servat kůži za živa, ale zatím jsi to jen ty. Nevím co na tom pořád nechápeš. Jak už jsem psal jednou, současnou jedničkou v Evropě je Meszaroš a ten si na 300 kg raw benči postavil živobytí. A je úplně jedno z jakých končin kdo je pokud předvede výkon světový extratřídy. Bolta taky nikdo nenechal běhat ve stepi za chatrčí.

můžeš se jen domnívat na čem si Meszaroš postavil živobytí. zabenčuje 300 kg RAW a možná mu to nějaký peníze hodí. ale že by na tom postavil něco tak zásadního jako živobytí, to jsou velmi silná slova... na závěr bych jen dodal, že tvé oko nedohlédne všude a že existují lidé, jejichž výkony jsou zarážející. cvičí v garáži nebo v zapadlé třicet let staré smradlavé posilovně. jsou si vědomi svých výkonů. nestojí o popularitu.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
...na závěr bych jen dodal, že tvé oko nedohlédne všude a že existují lidé, jejichž výkony jsou zarážející. cvičí v garáži nebo v zapadlé třicet let staré smradlavé posilovně. jsou si vědomi svých výkonů. nestojí o popularitu .

ronnie po upravení napsal:
...na závěr bych jen dodal, že Tvé oko nedohlédne všude a že existují lidé, jejichž výkony jsou zarážející. Cvičí v garáži nebo v zapadlé, třicet let staré, smradlavé posilovně. Jsou si vědomi svých výkonů. A budou rádi, když dostanou příležitost.

Rozdíl mezi oběma odstavci je v prostém "ano" či "ne", které každý člověk může při případném oslovení říci.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: